15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksus modebrands: Top 10 mest populære premium modedesignere til april 2020!

ANNONSE

Vores tøj viser verden, hvem vi er ved første øjekast og understreger vores personlighed. Din egen stil har også at gøre med at finde det rigtige mærke, der passer til os. Talrige modeshows, berømtheder og påvirkere fortsætter med at præsentere os for de nyeste modetrends og de hotteste beklædningsgenstande, der er i fokus. I sidste ende er det imidlertid køberne, der virkelig bestemmer, hvad der vil og ikke vil fungere. På trods af den globale økonomiske usikkerhed i de seneste måneder vokser online detailhandel med luksusmærker fortsat meget hurtigere end mange andre industrier. For at give dig et overblik over de mest populære premium modedesignere til kvinder, præsenterer vi i denne artikel de top 10 luksusmærker til april 2020. Denne liste er baseret på præferencer fra kunderne på det verdensomspændende berømte e-handelswebsted LuisaViaRoma.

Balenciaga håndtaske kvinder luksusmærker modetrends 2020

Langvarig kvalitet, opmærksomhed på detaljer og talrige genstande, der er blevet nøje udvalgt – grundlagt i 1929, gælder LuisaViaRoma som en ægte oase for alle, der er interesseret i unikt tøj og tilbehør i høj kvalitet. Det er det første e-handelswebsted for luksusmodemærker og giver kunderne mulighed for at genskabe flotte streetstyle-looks fra de sidste par måneder med blot et par klik. Uanset om det er Balenciaga, Gucci, Balmain eller smukke høje hæle af Manolo Blahnik – valget af stilarter og designere ser ud til at være uendeligt.

Disse luksusmærker var særligt efterspurgte i april 2020

Luksus mode mærker modetrends 2020 gucci tøj trend kvinder

Det italienske modehus blev grundlagt i 1921 Gucci er et af de mest eftertragtede luksusmodemærker nogensinde og har været i toppen af ​​LuisaViaRoma-mærkerne for kvindelige kunder i mere end en måned. Det umiskendelige GG -monogram fortsætter med at forme mode i dag. Under den kreative ledelse og ekstravagante vision af Alessandro Michele bliver samlingerne til sande kultobjekter, der simpelthen ikke kan forveksles. Uanset om håndtasker, bælter eller sko – Bottega Veneta er en anden italiensk virksomhed, der er bedst kendt internationalt for sine lædervarer af høj kvalitet. Den perfekte balance mellem rene linjer og klassiske former sikrer et tidløst og klassisk look.

“Balmain” og “Yves Saint Laurent” – mærker til den moderne og selvsikre kvinde

Manolo Blahnik Sko Kvinder Top 10 luksusmærker 2020

Forår-sommer-kollektionen fra det franske modehus bekræfter, at 80’ernes mode gør et stort comeback Balmain. Voluminøse nederdele og blazere i smukke farver, der minder os om regnbuen – tøjet er præget af overdådighed og femininitet. Den franske modedesigner klædte allerede stilikoner som Brigitte Bardot og Audrey Hepburn i 1950’erne og har siden været et af verdens førende luksusmærker. Yves Saint Laurent står for mode med en stærk personlighed og er bekræftet blandt de mest populære luksusmodemærker for kvindelige kunder i april 2020. Klassisk blazer parret med vovede shorts og knæhøje støvler af ruskind – med sin nyeste kollektion har Yves Saint Laurent charmen af klassisk stil med en knivspids rock ‘n’Roll genfortolket.

Unik skokunst af Manolo Blahnik

Premium mode kvindedesignere top 10 luksusmærker 2020

Der er næppe en kvinde, der ikke er fra modehuset Manolo Blahnik hørt, og det er derfor ikke underligt, at salget på LuisaViaRoma er steget kraftigt i løbet af den sidste måned. Den spanske skodesigner har designet 50 vidunderlige sko, der betragtes som ægte kunstværker. Pumper af silkesatin, remssandaler eller muldyr understreger kvindelighed og får alle kvinders hjerter til at banke hurtigere. Det er ikke for ingenting, at Manolo Blahnik også er kendt som stilettosens gud – hans filosofi er primært præget af moderne raffinement og alle modeller er håndlavet i Italien.

Top luksusmærker, der understreger vores stil

Luksusmodemærker premium modedesignere modetrends 2020

Balenciaga tilhører den franske luksusgruppe Kering og udvikler sig i øjeblikket til et af de hurtigst voksende og mest eftertragtede luksusmærker. Moderne former og silhuetter inspireret af streetwear blev designerens varemærke. Men modeparadiset LuisaViaRoma har meget mere at tilbyde sine kunder. Andre etiketter og modehuse som Burberry, Versace, Valentino og Jacquemus er også blandt de mest efterspurgte og købte luksusmærker i april 2020.

Manolo Blahnik Sko Modetrends 2020 Kvinder Top 10 luksusmærker

ANNONSE

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende