15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Modeideer kombinerer tøj og tilbehør med teknologi

ideer-mode-teknologi-innovative-designs-smykker-tøj-tilbehør

Hvis du er fan af de nyeste teknologier, vil du være glad for, at disse også kan kombineres med tøj og tilbehør for at skabe en helt særlig måde. det Mode ideer, som vi gerne vil introducere for dig i denne artikel, er ikke kun ekstremt originale, men også meget praktiske. Fra sko med indbygget Google Maps til vandtætte T-shirts og nyttig porto, der er nogle interessante modeller som modeideer, som du gerne vil bruge dine penge på med det samme.

Modeidéer – vandtæt t -shirt

mode ideer t-shirt-vandtæt-innovativ-teknologi-mikro

Til alle de klodsede mennesker, der bliver ved med at blive rodet: Vi har gode nyheder, der vil gøre dit liv lettere. Med Silic-Shirt kan du plette dig selv, så ofte du vil eller ikke vil, fordi den afviser fugt, så der ikke forekommer pletter. Hvordan det virker? Til T-shirts som modeideer bruges nanoteknologi, som frastøder vandet. Sved pletter er også bekvemt forhindret på denne måde.

Modeidéer – humør sweatshirt

ideer-mode-sweatshirt-humør-lamper-led-hvid-damer-krave

Du kender sikkert de såkaldte humørringe, som ændrer deres farve afhængigt af dit humør. Du kan finde noget lignende på vores liste over modeideer med teknologi. Denne sweatshirt fungerer efter det samme princip. Den såkaldte “Mood Sweater” ved altid præcis, hvordan du har det og viser dette til miljøet gennem en bestemt lysfarve. Printkortet på hver sweatshirt er fremstillet internt og er specielt skræddersyet til hver kunde.

Sports -bh til tidlig opdagelse af brystkræft

mode ideer sports -bh kræftforebyggende sensorer

Denne teknologi er særlig nyttig. Det er en sports -bh, der er udstyret med følsomme sensorer og kan registrere celleforandringer i brystet på et meget tidligt tidspunkt. Dette er muliggjort af ændringen i temperaturen i brystet, der opstår, når en tumor udvikler sig. Sådanne modeideer er simpelthen revolutionerende! BH’en tilbydes af First Warning System.

Kvindernes pung med beskyttelse mod tyveri

ideer-mode-pung-damer-tyveri-beskyttelse-sort-læder

Denne tegnebog fra vores modeideer ser ikke kun godt ud. Det er også beskyttet mod radiofrekvensindikation. Dette forhindrer dig i at blive bestjålet elektronisk. Udadtil kan RFID -tegnebogen ikke skelnes fra andre modeller, men det har en stor fordel i forhold til dem.

“Bellabeat Leaf” smart kæde

ideer-mode-kæde-blad-design-smart-sundhed

Vil du have flere modeideer med teknologiske funktioner til kvinder? Dette tilbehør er stilfuldt og praktisk på samme tid. Det er en bladformet halskæde med et vedhæng, som du kan bruge til at overvåge dit helbred. Spor din søvn, menstruationscyklus og motion. Og tilbehøret kan også vise sig at være praktisk i stressede situationer. Det tilbyder nyttige åndedrætsøvelser, som du kan slappe af igen.

armbånd

ideer-mode-armbånd-design-uv-beskyttelse-læderbånd

Dette smykke, kaldet “juni”, fortjener en plads på vores liste over modeideer. Det smarte armbånd fås i platin, guld og bronze. Selve båndet er lavet af læder. Der er også en rigtig god funktion, der gør tilbehøret vidunderligt til strandferier. Det skal beskytte dig mod skadelige UV -stråler. Det er fordi det viser dig, hvor meget stråling du rent faktisk absorberer, så du kan tage bedre hånd om dit helbred på denne måde. Forhindrer udviklingen af ​​forskellige sygdomme og en hurtigere aldringsproces.

En kjole fra 3D -printeren

ideer-mode-3d-printer-sensorer-design-hovedbeklædning-hvid

Det faktum, at Anouk Wipprechts kjole kommer fra 3D -printeren, er blot en af ​​dens interessante egenskaber. Det skyldes, at biosensorer er integreret, der kan måle forskellige ting. Hvis nogen kommer for tæt på dig, lyser forskellige LED -lamper, mens et kamera foran på kjolen kan tage billeder. Sidstnævnte er skudt af mennesker, der påvirker dit humør. Synapse Smart Dress som en modeide genkender dette ved hjælp af sensorer, der er placeret i hovedbeklædningen.

Modeidéer – sko med navigationssystem

mode ideer smart-sko-rød-sporty-stil

Med disse sko som modeideer kommer du dejligt overens i alle udenlandske byer. I stedet for konstant at skulle se på displayet på din smartphone, mens du søger efter en bestemt gade eller et syn, sikrer dine sko med integreret Google Maps, at du hurtigt kommer til din destination. Disse er forbundet til din mobiltelefon via Bluetooth og vibrerer for at vise dig den rigtige retning. Så hvis du rejser meget, er Lechal Navi -skoene det perfekte modeartikel til dig!

Modeideer – en kjole der bevæger sig

ideer-mode-kjole-bevægelse-damer-tøj-updo

Nu kan ingen stirre på dig uden at blive fanget. En integreret øjenbevægelsessensor bemærker, når nogen lader deres blik hvile på dig i lang tid og bringer bestemte områder af kjolen i bevægelse. Med kjolen som modeidé ser du også stilfuld og elegant ud. Designet kommer fra Ying Gao.

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser