15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombiner korte blazere: sådan er trendjakkerne stylet!

Der er næppe noget andet tøj, der er så klassisk og elegant som en blazer. Fra elegant til afslappet med et overdimensioneret look – de nuværende blazertrends er mere alsidige end nogensinde og får alle fashionistas hjerter til at slå hurtigere. 80’erne og 90’ernes mode indhentede os for længe siden, og med det øges vores ønske om at eksperimentere med usædvanlige former og outfits. Beskårne bukser har været i søgelyset i et par måneder nu, så det er ikke overraskende, at ekstra korte jakker er alle raseri for denne sæson. Vil du opfriske dine forårsdragt? Læs derefter videre og find ud af, hvordan du bedst kan kombinere en kort blazer!

Jeans og korte blazere kombineres til daglig brug

ligesom korte blazere kombinerer forårstøjsidéer 2021

En elegant blazer i høj kvalitet er en af ​​de absolutte must-haves for alle kvinder og bør ikke mangle i nogen garderobe. Klassikeren er for indelukket til hverdagen og kun egnet til kontoret? Ikke engang tæt på! Beskårne blazere er det perfekte valg i overgangsperioden og kan let integreres i vores outfits. For et behageligt, men stilfuldt look, kan du nemt kombinere dine yndlingsjeans med en kort blazer. Shorts ser også godt ud på varmere dage. For at fokusere på taljen, bør du sikre dig, når du køber, at blazeren ender på niveau med taljen. Brug en simpel basiskjorte, og du har det perfekte hverdagslook!

Korte blazere kombinerer jeans outfit ideer forår

Den korte blazer skaber en sofistikeret silhuet og kan give selv det enkleste outfit et særligt og moderne twist. Hvad angår valg af sko, er stort set alt, hvad du kan lide, tilladt. Derbe kampstøvler og sneakers er ideelle til en afslappet gåtur, mens høje hæle og Mary Janes sikrer feminin elegance. Uanset hvad, vil du altid se smuk ud!

Kombiner korte blazere og Marlene -bukser

Korte blazere kombinerer forårstøjs ideer til kontoret

Vil du gerne krydre dit forretningsoutfit lidt? Så er du i gode hænder med en kort blazer! Marlene bukser er alle raseri i år og er en glimrende måde at bringe et frisk pust til vores look. De korte jakker kan uden besvær bæres med brede bukser med høj talje og ser utroligt smarte og moderne ud, men stadig meget voksne og seriøse. Hvilke sko du bærer med det, afhænger af påklædningskoden på kontoret. Mens sneakers er ideelle til uofficielle forretningsmøder, giver spidse ankelstøvler og høje hæle den korte blazer den elegance, den har brug for til at fungere ved aftenarrangementer. For ikke at se for omfangsrig ud, er det bedst at bære en stram top.

Marlene bukser outfit korte blazere kombineres til foråret

Som det er så ofte med nye modetrends, vil vi meget gerne have vores nye blazer på hele døgnet. Det er heldigvis heller ikke et problem, for den korte blazer er en rigtig allrounder, der kan styles til enhver lejlighed. Hvis du har det godt med din krop og kan lide at eksperimentere med dine outfits, så kan du selvfølgelig sagtens have den korte blazer på uden maven. Farvede buksedragter med korte blazere er ægte iøjnefaldende, og mange fashionistas beviser for os, at de ikke har noget tilfælles med det kedelige image af klassiske forretningstøj. Lysende nuancer som pastelgrøn, himmelblå eller hvid føles meget forfriskende og moderne, især om foråret, og udstråler en vis lethed.

Kombiner nederdele og korte blazere til et elegant udseende

Kombiner forretningstøj til forårsblazere

Et elegant look er indlysende med den beskårne blazer og kan ideelt implementeres med en halvlang blyantskørt. Blyantskørter var godt repræsenteret på catwalks i år og er blevet et absolut must for alle modebevidste kvinder. Elegante høje hæle er bestemt det mest populære valg og sikrer et voksen og seriøst look. Men klassikeren kan også være fantastisk stylet med sneakers og resulterer i et meget spændende og stilfuldt outfit.

Jakketrends forår-sommer 2021 kombinerer korte blazere

Previous Post
45 ideer til design af spisestue med de højeste designstandarder
Next Post
Tinker -vinduesbilleder med børn om sommeren: 3 enkle ideer med instruktioner!