15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvad bærer du espadriller til? – Sådan styler vi sommerklassikeren til enhver lejlighed!

Nu hvor temperaturerne endelig bliver varmere og sommeren er her, er det tid til at udskifte de tykke trøjer og støvler med luftige nederdele og sandaler. I den nye sæson skal vi dog ikke bare bekymre os om vores tøj, men også om vores sko. Og hvis der er en bestemt skomodel, der udløser sommerfølelser hos os alle og får os til at drømme om sol, hav og strand, så er det garanteret espadriller. Vidunderligt let og utroligt behageligt på fødderne – klassikerne er en fast føde til sommermånederne, og hver kvinde bør have mindst et par i sit skab. De trendy stykker fik en sej opgradering i år og fås nu i alle tænkelige farver, mønstre og designs. Men hvad bærer du espadriller til? Vi har taget et kig rundt for dig, og i det følgende vil vi fortælle dig, hvordan du kan style og dygtigt præsentere sko -trenden til enhver lejlighed!

Hvad er espadriller?

Hvorfor skal du bære espadriller med hæle Sko tendenser sommeren 2021

Espadrilles er lette sommer slip-on sko, der oprindeligt kommer fra Spanien. De er kendetegnet ved den flettede sål, der for det meste er lavet af naturlige materialer som raffia, hamp eller halm. De komfortable hjemmesko er for det meste lavet af bomuld eller linned og giver et vidunderligt sommerligt præg og et naturligt udseende. I dag bruges læder eller kunstlæder dog også og giver den ellers afslappede sko et ædelt præg. Espadriller er normalt låsefrie, hvilket gør dem superkomfortable og hurtige at tage af og på – perfekt til sommer! Modehuset Yves Saint Lauren bragte dem til landingsbanerne for første gang, og takket være berømte brugere som Coco Chanel, Simone de Beauvoir og Audrey Hepburn er espadriller blevet en uundværlig del af vores skoskabe.

Hvad bærer du espadriller til??

Sandaletrends sommer 2021 Hvorfor bære espadriller

Hvad bærer du espadriller til? Svaret på dette spørgsmål er faktisk ret simpelt, for de komfortable hjemmesko er et rigtigt allround-talent! Uanset om det er shorts til stranden, jeans eller tøj i hverdagen eller endda til kontoret – espadriller virker altid! Udover den klassiske flade version, som vi alle kender, findes der utallige andre modeller. Espadriller med kilehæl ser elegant ud og er ideelle til et besøg på en restaurant. I form af sneakers eller muldyr er skoene den perfekte tilføjelse til ethvert hverdagslook. It-stykkerne fås nu i hvert look, og vi er sikre på, at hver kvinde finder en passende variant.

Sådan bæres espadriller til hverdagen?

Hvorfor bærer du espadriller til kontoret Kombiner midikjoler om sommeren

Ligesom ballerinaer eller sandaler satte espadriller os straks i sommerstemning. De trendy sko opgraderer hvert outfit på ingen tid og sikrer en kølig feriefølelse. Da espadriller har en tendens til at se afslappede af natur, er de super nemme at kombinere med næsten ethvert tøj. Et look der altid virker? Sommerkjoler! Især lidt blussede og luftige minikjoler i lyse farver ser rigtig flotte ud med espadriller!

Skotrends sommer 2021, hvordan man skal bære espadriller i hverdagen

Er der noget flottere om sommeren end vidunderligt elegant look, der også er superkomfortabelt på samme tid? Det kan du opnå med en mellemlang plisseret nederdel og en almindelig hvid bluse! Outfittet ser fantastisk let og friskt ud og er derfor perfekt til en afslappet eftermiddag.

Linnedbukser kombineres elegant, hvorfor bruger du espadriller

Super behagelig, elegant og trendy: hørbukser er indbegrebet af sommer og et absolut must for enhver fashionista. Espadrilles ser også godt ud med trendy bukser og giver looket et strejf af romantik og elegance. Tilføj en kort crop top, og dit sommeroutfit er klar!

Hvorfor har du espadriller på kontoret??

Blazer kjole outfit til kontoret, hvordan man bærer espadriller elegant

Er espadriller for afslappede og kun velegnede til stranden? Vi ser det anderledes! Espadriller i høj kvalitet af læder og i dæmpede farver ser faktisk rigtig stilfulde ud og kan bæres på kontoret uden problemer – forudsat at dresscode tillader det! Kombiner den med en kort blazerkjole eller en elegant jumpsuit.

Sommer sko tendenser 2021 hvordan man skal bære espadriller til kontoret

Espadriller med kilehæl er alle raseri i år og giver outfittet et elegant og feminint touch. Kjoler og lange nederdele er fremragende valg, men sorte bukser og en bluse ville fungere lige så godt. Matchende tilbehør som en fornem håndtaske og øreringe afrunder looket perfekt.

Kombiner espadriller elegant

Kombiner hvid kjole til kontoret Hvorfor bærer du espadriller

Hvorfor har du espadriller på til en romantisk middag? Hverken for elegant eller for afslappet – sådan skal det rigtige outfit til et restaurantbesøg se ud. Du kan ikke gå galt med en hvid blondekjole og lyseblå hæle espadriller.

Iført de trendy sko til et bryllup

Hvorfor bærer du espadrilles skjortekjole mejetærsker til sommeren

Er du inviteret til et bryllup og har brug for et par ideer til et elegant og behageligt bryllupstøj? Lad bare de høje hæle stå i skabet og brug dine nye espadriller i stedet! Modeller med kilehæl og snøring ved anklerne ser meget elegante ud og kan perfekt kombineres med en skjortekjole.

Hvad bærer du espadriller til: et af de smukkeste udseende ved et blik!

hvordan man bærer espadriller med jeans sko tendenser sommeren 2021

En midi nederdel i lyseblå skaber en kølig feriefølelse

hvordan man bærer tilfældigt espadriller sko tendenser sommer 2021

Hvide bukser og en rød top til det ultimative hverdagslook om sommeren

hvide bukser kombinerer sommersko -trends Hvorfor bære espadriller

Espadriller ser også godt ud med jeans

Kombiner en hvid skjorte med jeans Hvorfor bærer du espadriller

Hvorfor går du med espadriller til stranden? Selvfølgelig – med en afslappet overall, selvfølgelig!

hvordan man bærer espadriller til stranden kombinerer kort jumpsuit

Eller bare iført en skjortekjole, og du er perfekt klædt på til sommerferien

Hvorfor bærer du espadrilleskjorte kjoler til sommer

Denim dungarees og espadrilles – den perfekte kombination til de varme sommerdage

Kombination af dungarees Skotrends Sommer Hvorfor bære espadriller

De komfortable hjemmesko er den letteste måde at give dit outfit et sommerligt præg

Kombination af jeans om sommeren Hvorfor bære espadriller

Hvid minikjole og espadriller til et forfriskende og livligt sommerlook

Espadrilles kombinerer hvide kjole outfit ideer til sommer

De fleste espadriller holdes ret enkle og kan derfor kombineres meget let

Kombiner jeans om sommeren, hvordan bærer du espadriller

For en interessant blanding af stilarter kombineres læder -espadriller med denimshorts og en blazer

Kombiner denimshorts til kontoret Hvorfor bære espadriller

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme