15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndtasker lavet af træ: Kurvposen lavet af bambus bliver en modeerklæring

Træ håndtasker runde moderne jeans lyseblå høj talje

På grund af dyre lædertasker, stofposer farvet med kemikalier eller upraktiske koblinger af metal: i år er bambus meget trendy som materiale, og den klassiske kurvpose får et nyt, elegant high-fashion look. Det hele startede, da en dengang ukendt etiket – Cult Gaia – præsenterede en halvcirkelformet filigran -model lavet af bambus i 2015 og forårsagede en sensation i modeverdenen. I dag, bare et par år senere, er mærket med sine træhåndtasker mere populært end nogensinde. De smarte kreationer er blevet en uadskillelig del af outfits fra mange influencers og bloggere og er blevet en uundværlig del af modescenen i USA. I mellemtiden har andre designere også erkendt, at det naturlige materiale kan gøres til håndtasker og viser sig at være et miljøvenligt alternativ til læder. Hvis du også er begejstret for de charmerende håndtasker lavet af træ, så læs med. Vi giver dig nogle tips til, hvordan du styler dem.

Håndtasker lavet af træ: Cult Gaia gjorde bambusposen populær over hele verden

Træ håndtasker halvcirkelformet sommer mode bukser høj talje skjorte

Folk har vævet kurve i tusinder af år, men i år bliver de for første gang til en ægte modeerklæring. Designet af nutidens mest berømte håndtaske lavet af træ, nemlig den halvcirkelformede model kaldet Ark Bag, var faktisk inspireret af en traditionel japansk taske. De såkaldte picnicposer var fremstillet af bambus, et billigt, letplejet og elastisk naturmateriale på det tidspunkt. I 1930’erne bar de japanske arbejdere deres frokost i den. Præcis disse picnicposer tjente som inspiration for den kommende designer Jasmin Larian omkring 100 år senere. Hun var lige ved at afslutte sin uddannelse som designer og ville starte sit eget modemærke. Til hendes overraskelse havde hun dog ikke imponeret fashionisterne på tværs af havet med sit tøj, men med sit håndlavede tilbehør. Oprindeligt var det blomsterkronerne, der vakte opmærksomhed hos modebloggere i New York. Efter den positive feedback fra kunderne besluttede designeren at udvide sortimentet af dametilbehør. Ark Bag var den første dametaske, hun lavede og derefter promoverede på Instagram. Hun gjorde sit mærke til en kæmpe succes.

Træ håndtasker stil klud slips

Cult Gaia’s kvindetaske i træ er blevet en rigtig klassiker. Den fås nu i mange farver, fra minimalistisk hvid til simpel sort til skinnende guld: der er noget for enhver smag. Modemærket tilbyder også andre modeller i forskellige former: runde, trekantede, ovale og firkantede. I mellemtiden har konkurrencen bragt lignende træhåndtasker på markedet: Asos sælger en billig trekantet taske, og Stella McCartney har en udførlig luksusversion.

Håndtasker af træ: smarte allroundere, der passer til ethvert outfit

Træ håndtasker sennep gul bluse bukser brede pumper

Uanset form og farve har alle træ håndtasker en ting tilfælles: De er ægte allrounders og kan kombineres med både elegante og hverdagstøj. Træposerne bæres normalt om foråret og sommeren. Den hvide Arc -håndtaske kan særligt effektivt kombineres med palazzo -bukser med ekstra brede ben, en høj linning og en bluse med flæserede ærmer i sennepsgult. Skoene er ikke i tone med tasken, men skaber snarere en spændende kontrast. Aviatorbriller fuldender forårstøjet.

Sommerkjole i træ af bomuldsstriber beige hvid

En omfangsrig håndtaske, der ligner en kurv, passer perfekt til den luftige sommerkjole i linnedstof med en bred nederdel, høj linning og V-udskæring. Romerske sandaler af læder afrunder outfittet med stil. Det er det perfekte ensemble til en spadseretur rundt i byen. I øvrigt er håndtasken ikke kun meget elegant, men også meget praktisk: selv en vest til de kølige aftener passer indeni.

Håndtasker lavet af træ Rockabilly kjole mellemlangt bredt nederdel

Rockabilly -kjoler med blomstermotiver ser meget legende og charmerende ud, så de er perfekte til den første date eller til en havefest. Den flettede taske tilføjer sidste hånd til sommeroutfittet.

Træ håndtasker runde luftige mini kjole sandaler pastel gul

Minikjoler med flounces er helt inde i dette år. Oprindeligt blev flounces set på bluser, i 2019 vil tendensen skifte til kjoler og nederdele. Tøjet kan kombineres med sandaler med kilehæl for et romantisk look, men kan også kombineres med ankelstøvler, hvilket fører til et effektivt stilbrud. Den perfekte tilføjelse: en rund træpose.

Træ håndtasker pink nederdel tiered skjorte hvid

I dette forår vælger rigtige trendsættere en nederdel i to lag med læg. En hvid bluse med geometriske motiver rundt om halsen og ærmerne gør statement -nederdelen endnu bedre. Tilbehøret tilføjer variation og løsner looket: Aviatorbrillerne og træhåndtasken tilføjer et boho -touch til stylingen.

Træ håndtasker jeans skjorte striber jakke ankelstøvler

Træhåndtaskerne kan endda bæres med jeans. Taskens runde form er moderne og klassisk på samme tid, hvilket gør den til et populært tilbehør, der kan bruges til forskellige lejligheder. I dette tilfælde ser det særligt velegnet ud til daglig brug i kombination med en stribet skjorte og nøgen sko.

Sommer stropløs bluse mini nederdel i træ håndtasker hvid luftige flunces

Flæser, flounces og statement ærmer er stadig meget populære denne sommer og er i fokus for modehusenes kollektioner. Kombiner en stropløs top med jeans, palazzo bukser eller en mini nederdel til en romantisk vintage stil.

Træ håndtasker boho street fashion sommer kjole blomstertryk pink

Off -shoulder kjoler med legende blomstermønstre er ikke kun velegnede til lange gåture på stranden. Selv i storbyen tiltrækker vintagetøjet alles opmærksomhed. Men kun den rigtige håndtaske af træ og sandalerne med stropper fuldender sommeroutfittet.

Maxi kjole puffærmer i træ i håndtasker uden ryg

Mavefrie outfits, der er sammensat af en luftig bluse lavet af let crepe stof med voluminøse lange ærmer og en blyantskørt med en høj linning, bringer et strejf af 60’erne. Det perfekte match: den lille håndtaske lavet af bambus.

Træ håndtasker kuffert mørkeblå kjole mellemlang

Uanset om det er moderne, romantisk eller legende: Træhåndtaskerne kan effektivt fuldende ethvert outfit. Du kan finde flere stylingideer i fotogalleriet herunder. Lad dig inspirere af det!

Håndtasker lavet af træ Cult Gaia maxikjole gennemsigtig hvid sommer

Træ håndtasker bryllup gæst sommer fest maxi kjole turkis rygløs

Træ håndtasker gul bluse flounced ærmer sort nederdel elegant

Træ håndtasker stropløs bluse polka dot mønster jeans høje hæle

Håndtasker lavet af træ rund halvcirkelformet filigran Boho -stil

Træ håndtasker sommer outfits maxi kjole sommer farver pastel

Previous Post
Lav selv drikkechokolade: desserter som en gaveidé
Next Post
Kalorieindtag yoga: Hvor mange kalorier forbrænder du med de forskellige former for yoga!