15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Du får det perfekte regntøj til kvinder med disse ideer til sommeroutfit

Valg og kombination af regntøj til kvinder korrekt om sommeren

Du tror, ​​at sommeren endelig er her, de første regnskyer samler sig allerede, og alle de sommertøj, du har planlagt, skal blive i dit skab. Men regn betyder ikke, at du alligevel ikke kan sammensætte et fantastisk outfit. I stedet for at tørre op, kan du drage fordel af det dårlige vejr for at vise alle, at du har en evne til perfekt styling! Vores tips skal hjælpe dig med at sammensætte et godt regntøj til kvinder. Hvilke typer tøj er bedst? Og hvilke går sammen? Find ud af alt dette herunder.

Regntøj til kvinder – hverken varmt eller koldt

Brun trenchcoat, sparsom skjorte og sort læderskørt på en frisk sommerdag

En stor udfordring, når man skal sammensætte et regntøj til kvinder om sommeren, er at vurdere temperaturen korrekt. Det meste af tiden er det ganske friskt på en grå, overskyet dag, men ikke sjældent kan det også være meget fugtigt og indelukket. Så er der brug for tøj, der beskytter mod regnen, men som heller ikke får os til at svede. Det gælder også sko: Åbne sko er luftige, men uegnede som regntøj til kvinder, når det er vådt udenfor. Så hvad er lige nu?

Sporty hættetrøje som regntøj til kvinder kombineret med jeans og ankelstøvler

Skoene skal helt sikkert lukkes. Snøresko eller de populære sneakers eller chucks er gode. Hvis vejret er temmelig varmt på trods af regnen, er det bedst at bære en kjole. Hvis den er friskere, er en t-shirt også velegnet til jeans. Da solen pludselig kan dukke op igen, bør du helt sikkert undgå langærmede trøjer som regntøj til kvinder. Vælg i stedet en cardigan eller alternativt en fashionabel denimjakke, som du kan tage af når som helst og binde rundt om livet.

Mønstre og farver til regntøjet til kvinder om sommeren

Højtaljede jeans, tynd sennepsgul trøje, brune ankelstøvler i læder og grøn frakke

Ellers er tynde stoffer, der giver beskyttelse mod fugt, den perfekte variant til regntøj til kvinder. Regntøjet til kvinder om sommeren skal være luftigt, men også beskytte. Undgå den hvide farve, for så meget som du er opmærksom, kommer der altid et par stænk på dine sko og bukser, når du løber, ofte endda på din frakke.

Sweatshirt med hætte til varme bukser med blonder, sandaler og en stor dametaske

Protester mod det grå vejr med lyse farver. Især når det regner og skyer, kommer disse til deres ret og sætter dig i godt humør. Monokrome designs, print, mønstre og eventuelle motiver er velkomne og giver outfittet prikken over i’et. Hvis du skal sammensætte det rigtige regntøj til at arbejde med en dresscode, kan du naturligvis også bruge mere subtile og neutrale farver som beige, sort, brun, grå eller sennepsgul og derefter tilføje lidt farve med det rigtige tilbehør. Hvis du beslutter dig for en farvet beklædningsgenstand, kan du holde resten enkelt. Hvad med prangende gummistøvler? Eller en sennepsgul hættetrøje?

Hvad bør ikke mangle i garderoben?

Shorts, gummistøvler, T-shirt og jakke i khaki som outfit og en gul paraply som beskyttelse mod regnen

Der er nogle klassikere, der absolut ikke bør mangle i din garderobe, hvis du vil være forberedt på den regnfulde dag. Det er både sporty og mere elegant tøj, der garanterer stilfuldt regntøj til kvinder om sommeren.

Trenchcoaten som regntøj til kvinder

Trenchcoaten som regntøj til kvinder ser meget sporty og elegant ud med jeans

En klassiker, der er utrolig elegant og aldrig går af mode. Derfor er det en kærkommen tilføjelse til vores garderober. Om sommeren er det det perfekte regntøj til kvinder, uanset hvor frisk det er, vil det holde dig varm. Afhængig af temperaturen kan du bære din elskede sommerkjole nedenunder eller et par bukser, når det er lidt friskere udenfor. Den elegante trenchcoat kan vælges i klassisk sort, så den matcher ethvert outfit, eller du kan vælge en stærkere sommerfarve på trods af vejret.

En regnjakke

Stribet kjole med gul regnjakke og røde gummistøvler

En regnjakke eller regnfrakke er ideel til daglig brug og især til en gåtur. Levende farver er kendetegnende for disse jakker og frakker i disse dage, og det trendy snit gør denne beklædningsgenstand alt andet end kedelig og indelukket. Det moderne look gør jakkerne til det perfekte outfit, selv når det ikke regner, men bare er friskt. Find din yndlingsmodel fra det store udvalg af farver, eller hold øje med interessante udskrifter. Dem, der er endnu modigere, kan vælge en funky og ekstremt trendy regnfrakke eller jakke lavet af vinyl. Ikke mindre originale er de gennemsigtige versioner til regntøjet til kvinder om sommeren, hvor alle kan kigge på hele dit outfit. Som det er sædvanligt om sommeren!

Den hyggelige hættetrøje

Rød hættetrøje med matchende bukser i en sporty og elegant stil

Hættetrøjen er særlig populær i hverdagen. Det er ikke egnet til kraftig regn (medmindre du har en paraply med dig), men hvis det bare drypper eller er fugtigt, vil det give dig den varme og beskyttelse, du har brug for. Og den praktiske hætte har en anden fordel. Faktisk beskytter den din frisure mod fugt. Hættetrøjer som regntøj til kvinder kan bruges med sporty jeans samt elegante bukser og endda med en kjole eller nederdel. Der er endda lange hættetrøjer i form af kjoler, der ser meget sporty og elegante ud og kan kombineres med mere feminine sko samt med sneakers eller chucks. En rigtig allrounder, der absolut ikke bør mangle i din samling, hvis du vil sammensætte et regntøj til kvinder om sommeren.

gummistøvler

Gul regnjakke, prikket bluse, lyserøde gummistøvler og stramme jeans

De gode gamle gummistøvler er ligesom regnfrakken ikke længere gammeldags. De passer godt til ethvert outfit, er yderst behagelige i disse dage og holder dine fødder varme og frem for alt tørre selv på kølige sommerdage. Derudover kan selv det mest genstridige snavs ikke skade dem og rengøres på ingen tid. Selvom de klassiske gummistøvler i neutrale farver er flotte, kan optimistiske modeller også findes i lyse farver og med interessante print, der gør outfittet til et rigtigt blikfang. Uanset om det er med en kjole, varme bukser eller lange jeans, bør gummistøvler som tilbehør til regntøj til kvinder absolut ikke mangle i skoskabet.

Regntøjsstøvler og ankelstøvler til kvinder

Regntøjstip til kvinder om sommeren

Dem, der foretrækker noget elegant og mindre sporty og legende, kan simpelthen bruge støvler eller ankelstøvler, der når lige over anklen. Disse holder dine ankler tørre, forudsat at de er lavet af læder eller syntetisk læder. Andre materialer bør imprægneres for at give optimal beskyttelse mod fugt. Ankelstøvler kan bruges med ethvert regntøj til kvinder om sommeren og gøre den regnfulde dag meget mere behagelig.

Regnstøvler og regnfrakker til et moderne outfit til kvinder om sommeren

Regntøj til kvinder med stil - en denimcoat med platformssandaler Regntøj til kvinder med sorte blazere og khaki jeans med støvletter i ruskind

Regntøj til kvinder med en langærmet kjole, støvler og en gennemsigtig paraply

Regntøj til kvinder med en lyserød regnjakke med hætte og ankelstøvler i laklæder

Regntøj til kvinder med en gennemsigtig regnjakke og kjole

Brug støvler i regnen med jeans og en hvid trenchcoat

Kombiner luftig sommerkjole med en trenchcoat og støvler til en regnvejrsdag om sommeren

Regntøj til kvinder i pink og sort med gummistøvler og tørklæde

Kortærmet hættetrøje til det tjekkede forretningstøj på en regnvejrsdag

Sød nederdel med gummistøvler og en trenchcoat til regntøjet

Outfit til regnen bestående af en plisseret nederdel, strikket sweater og sneakers

Livlig outfitidé til kølige sommerdage med lagdeling og trenchcoat

Kombiner platformsko med knestrømper og en lys regnfrakke

Regntøj til kvinder om sommeren i sort og mørkegrøn med støvler

Pumps til et elegant outfit med en trenchcoat og stribet bluse

En idé til hverdagen med støvler og en blå jakke med jeans og en hvid skjorte

Hættetrøje i grå som en kjole med denimjakke og sandaler

Lyseblå, bred regnfrakke og sneakers til street style om sommeren, når det regner

Hættetrøje i fuchsia med leggings og Adidas sko

Gule bukser, pumper og ternet trenchcoat som regntøj til kvinder

Feminin outfit -idé med en hvid blondekjole, tynd bluse, bælte og flade sko

Elegant regntøj til kvinder om sommeren med sorte bukser, lysegrå trenchcoat og pumps

Forslag til regntøj til kvinder i sort og khaki

Bermuda-shorts med en sennepsgul jakke som regntøj til kvinder

Coral capri bukser og tanktop med guldsko

En gennemsigtig regnfrakke giver et glimt af kvinders outfit nedenunder

Kombiner en regnjakke i fuchsia med leggings

Stilfuldt regntøj til kvinder om sommeren med hat, kjole og gummistøvler

Stilfulde gummistøvler med jeans, en bred skjorte og jakke i regnen om sommeren

Sporty og elegant regntøj til kvinder med nederdel, sneakers og denimjakke

Sorte gummistøvler, shorts og en stribet t-shirt med et bredt snit

Previous Post
Opbygning af stjernemuskler – Hvordan træner Hollywood -skuespillere sig til deres roller som superhelte?
Next Post
Zac Efron Baywatch Workout: Træn som superstjernen med denne træningsplan!