15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombinerer mom jeans om sommeren: sådan er klassikeren stylet i varmen!

Uanset om du skal shoppe, til kontoret eller til en middag – de beskedne jeans er uden tvivl et af de mest tidløse og alsidige stykke tøj, vi kan eje. Fra lige ben til patchwork jeans – denimstykker er simpelthen et absolut must for enhver kvindes garderobe. Men hvad vores mødre havde på i 90’erne er i øjeblikket meget på mode. Vi taler naturligvis om mom jeans, som vandt alle fashionistas hjerter sidste år. Nogle gange med høje hæle og en bluse, nogle gange afslappet med sneakers og T -shirt – klassikeren kan være vidunderligt stylet til enhver lejlighed og heldigvis forblive hos os i 2021. Sommervarmen får dig til at tænke på andet end denim? Det behøver ikke at være! For med lidt kreativitet og dygtighed kan vores favoritter let integreres i vores outfits. Så hvordan man kombinerer mom jeans om sommeren og skaber et godt udseende, fortæller vi dig herunder!

Hvad er mom jeans, og hvem passer de?

Jeans på kontoret bærer sommer outfit ideer kvinder

Selvom navnet lyder lidt som barsel, er mom jeans stort set ikke mere end kæreste jeans med høj talje. Typisk for de trendy bukser er de vidskårne ben, der smalner i bunden. Kanten ender normalt lidt over anklen. Den gode nyhed er, at der er en model for hver figurtype. For høje og slanke kvinder fremhæver den høje linning dygtigt de lange ben. Men jeans -trenden kommer også små kvinder til gode, fordi snittet faktisk får dine korte ben til at se længere ud.

Klassikeren: T-shirt og mom jeans kombineres om sommeren

Outfitideer 2021 mom jeans kombinerer sommer

Lange denimbukser virker ikke ved høje temperaturer? Vi ser ikke sådan! Det handler jo om snittet, og hvis du klemmer dig ind i hudtætte skinny jeans i varmen, er det din egen skyld. At kombinere mom jeans om sommeren er faktisk meget lettere end du tror. For at du kan føle dig godt tilpas på varme dage, er det bedst at bruge modeller lavet af lettere stoffer. For eksempel er mom jeans i 3/4 længde totalt trendy lige nu og giver en kølig, luftig følelse i varmen.

hvid t -shirt outfit kvinder mom jeans kombinerer sommer

Hvis du skal gå hurtigt igen om morgenen, er den gode, gamle t-shirt altid et sikkert og frem for alt sommerklar valg! Den høje linning på mom jeans flatter stort set taljen og en kort eller tætsiddende top skaber de perfekte, harmoniske proportioner. Uanset om det er en almindelig hvid T-shirt, en grafisk T-shirt eller en crop top-der er mange søde toppe, som du kan kombinere med mom jeans om sommeren. Da retroklassikeren ser virkelig afslappet ud, er den ideel til et afslappet og sporty look.

Trendfarver 2021 mom jeans kombinerer sommer

Med fede sneakers og en trendy håndtaske er du altid perfekt klædt på til en gåtur gennem byen. Og hvis du vil give dit outfit et mere elegant strejf, så er du simpelthen nødt til at erstatte det med elegante høje hæle eller sandaler. Et statement -bælte med et slående spænde eller en bæltepose afrunder hele ensemblet perfekt.

Mor Jeans Kombiner Summer Off Shoulder Crop Top Outfit

Har du arbejdet hårdt i gymnastiksalen året rundt, og er du stolt over din krop? At kombinere mom jeans med en stropløs crop top om sommeren ville være den bedste måde at vise lidt mere hud på. Gå afslappet med en sporty model, eller tag et smukt korset for at give dit outfit et feminint og elegant touch.

Bluser og skjorter til et elegant jeanslook om sommeren

Mor jeans kombinerer sommer forretningstøj kvinder billeder

Mor kombinerer jeans til kontoret om sommeren? Vi siger ja! Feminine silkebluser og elegante skjorter i kombination med den afslappede bukseskæring skaber et moderne stilbrud og får øjeblikkeligt mor jeans til at se meget mere seriøs ud.

Mor jeans kombinerer sommer hvid skjorte outfit kvinder

En klassisk hvid skjorte føles meget let og forfriskende i de varme sommermåneder og tilføjer en vis raffinement til selv det enkleste outfit. En trendy blazer emmer derimod af en 90’er -følelse og giver den perfekte forretningsopgradering på de køligere dage. Tag en lækker lædertaske og dine nye høje hæle, og du er klar til at rocke dette møde på kontoret!

Hvide mom jeans kombineres om sommeren

hvide mom jeans kombinerer sommer outfit ideer kvinder

Der er to ting, vi med glæde kan undvære om sommeren – mørke farver og stramt tøj. Derfor ville en smuk, hvid mom jeans være den perfekte ledsager til den varme årstid. Uanset om det er på kontoret eller til en festaften – hvid denim er altid en god idé og ordentligt stylet, de trendy bukser er perfekte til enhver lejlighed. For at du skal lykkes med outfittet, har du naturligvis brug for de rigtige toppe til mom jeans. Skjorter lavet af lette stoffer som f.eks. Hør er trendy lige nu og udstråler en særlig lethed. Trendfarver som himmelblå, pastelrosa eller mintgrøn eller outfits helt i hvidt ser super flotte ud om sommeren. For at tilføje specifikke højdepunkter til dit look kan du kombinere sko i lyse farver med dine mor -jeans om sommeren.

Kombination af mom-jeans om sommeren: det smukkeste udseende, der kan re-style

ligesom mom jeans kombinerer sommertrends 2021

Flæser, pastelfarver og blomstermønstre giver et super sødt og piget jeanslook

Mom jeans kombinerer sommertrendfarver 2021

3/4 længde modeller er ideelle til sommer og får også vores ben til at se længere ud

sort t -shirt outfit kvinder mom jeans kombinerer sommer

Hvad skoene angår, kan du bære, hvad du har lyst til at bære afhængigt af lejligheden

Jeans trends 2021 som mom jeans kombinerer sommer

På de køligere dage skal du gå efter toppe med lange ærmer

Kendall Jenner Outfits Mom Jeans Kombiner sommer

Crop tops og mom jeans kombineres til et afslappet hverdagslook om sommeren

Crop top med mom jeans kombinerer sommerhvide sneaker outfi

Med en lyseblå blazer er du godt klædt på til kontoret

Blazer outfits kvinder mom jeans kombinerer sommer

Deklarationstilbehør i neonfarver gør dit jeansoutfit til et rigtigt blikfang

Accessories trends 2021 mom jeans kombinerer sommer

Elegant og enkelt: Mom-jeans kombineres med en hvid T-shirt om sommeren

Crop top outfits mom jeans kombinerer sommer

Grå jeans og hvid top til den ultimative weekenduniform

grå jeans outfits mom jeans kombinerer sommer

Farvede modeller føles super forfriskende om sommeren

grønne jeans outfits ideer til sommer

Skjortebluser i legende mønstre giver de casual jeans et feminint og romantisk præg

Shirt outfits kvinder mom jeans kombinerer sommer

Previous Post
Høst grøntsager fra din egen have: nyttige tips til begyndere
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruktioner og de bedste øvelser til en slank talje!