15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kombiner en kaftankjole: sådan er sommerklassikeren designet til enhver lejlighed!

Sommeren er i fuld gang og med de højere temperaturer længes vi alle efter luftigt og behageligt tøj. Solbriller, smarte shorts og nederdele samt elegante skjortebluser er utvivlsomt sommerens væsentlige ting, der ikke bør mangle i enhver garderobe. Men i år kommer en glemt og noget undervurderet tøjtrend tilbage, som bringer et frisk pust til vores outfits. Vidunderligt luftig og utrolig stilfuld – kaftan -kjolen bliver stadig mere populær i denne sæson og har allerede fanget alle fashionistas og berømtheder. Tror du, at kaftanen kun ville være egnet som strandtøj til sommerferien? Nu vil det ændre sig, for med et par stylingtips og tricks kan du bære de trendy stykker til absolut enhver lejlighed. Uanset om det er afslappet til en lang gåtur eller elegant til middag – læs videre og find ud af, hvordan du kan kombinere en kaftan kjole og skabe et flot look med den!

Kaftan: hvad er det?

Sommer maxikjoler kombinerer hvilke sko med en kaftan

Hvad betyder kaftan? De luftige kjoler har deres oprindelse allerede i 1300 -tallet i det gamle Mesopotamien og blev hovedsageligt båret af sultanerne i det osmanniske rige. Den traditionelle kaftan er en ankellang beklædningsgenstand med lange, flydende ærmer, der kan bindes med et bælte i taljen. Kaftan kjoler er normalt lavet af bomuld eller silke og er kendetegnet ved deres farverige broderi og dekorationer.

Kaftan kjole kombinerer sommeroutfits 2021 billeder

Da modedesigner Yves Saint Laurent besøgte Marrakech i 1968, blev han fascineret af farverne og stofferne og inkluderede sin egen version af kaftanen i sin næste kollektion. Han definerede stilen som boho-chic, og som et resultat begyndte alle de store mærker at udvikle kaftan-kjoler. I dag fås kaftan kjoler i forskellige farver, designs og længder og er derfor et absolut must-have for alle modebevidste kvinder om sommeren!

Kombiner en kaftankjole: Det er så let!

Kaftan kjole kombinerer kjole trends sommer 2021

Bredt, let og flagrende – hvad er der ikke at elske ved kaftankjoler? De trendy stykker er ikke kun velegnede til stranden, men kan faktisk let integreres i vores hverdagstøj. De lyse stoffer som bomuld eller hør har en kold effekt på huden og sikrer, at vi ikke sveder – perfekt til sommervarmen! Og hvis du kan lide at klæde dig farverigt og elsker boho -stilen, kan du alligevel ikke undgå en kaftan -kjole! Okay, men hvor har du en kaftan på? Svaret er ret simpelt: det kan styles til absolut enhver lejlighed, hvilket gør det til en stilfuld og naturlig tilføjelse til vores garderobe!

Angelina Jolie tøj, hvor man skal bære en kaftan

Åben eller lukket, med et bælte eller som en strandkjole, med høje hæle eller espadriller – stylingmulighederne er uendelige! Tror du ikke på os? Så tjek Angelina Jolie! Skuespilleren blev for nylig fotograferet i en fantastisk kaftankjole og ser fantastisk ud som altid! Et andet pluspunkt for kaftanen: på grund af det løse snit passer den til absolut enhver kvinde og er derfor ideel til et sommeroutfit til buttede kvinder!

Kombiner trendkjoler til et stilfuldt strandlook

Kaftan, hvad er trendene til sommerkjoler 2021

Hvis du vil kombinere en kaftan -kjole til stranden, er der faktisk ingen stylingsregler, du skal følge. Kastet bæres normalt blot over en badedragt eller bikini, og dit sommeroutfit er klar! Kombiner kjolen med stilfulde sandaler og dine designer solbriller, og du vil med garanti tiltrække alle øjne! Om en kort eller en lang kaftan er ligegyldig – trendkjoler ser altid flotte ud og vækker umiddelbart associationer til en drømmeferie. Et matchende bælte fuldender looket og er perfekt til at fremvise din slanke talje.

Kaftan kjole kombinere til hverdag

Sommerdragt til kvinder over 50 år, hvor man bærer kaftankjoler

Ja, du kan også kombinere en kaftan kjole til hverdagen og se super chic ud i den! En kaftan er normalt lavet af flydende stoffer, og hvis du f.eks. Vil have den til en strandpiknik eller brunch med pigerne, er det bedst at vælge modeller lavet af bomuld eller linned. Kaftan -kjoler lavet af satin eller silke ser derimod meget mere elegante ud og ville derfor være perfekte til en officiel middag.

Trendmønster sommer 2021, hvilke sko der skal bruges med en kaftan

For et vellykket outfit med kaftankjoler spiller længden naturligvis også en afgørende rolle. I princippet kan du vælge enhver model til stranden og i hverdagen – alt hvad du kan lide er tilladt. Men hvis du vil have en kaftan -kjole på til dit bryllupsgæstoutfit, så ville du være i gode hænder med længere og farverige modeller. Det matchende tilbehør giver kaftanen et ædelt og elegant touch.

hvilke sko der skal kombineres med kaftan sommerkjoler

Men hvis kjolen allerede er rigt dekoreret, behøver du ikke sige, at du ikke skal overdrive det med smykkerne. I dette tilfælde er en ring, et smart ur og små perleøreringe sikre og stilfulde valg til at afrunde dit outfit. Hvis din kaftan -kjole er temmelig enkel og uden smarte prints, kan du virkelig forbedre dit look med statement -tilbehør såsom halskæder og armbånd.

Hvilke sko skal man have på med en kaftan?

hvad er en kaftan kjole sommerkjoler trends 2021

Hvilke sko vi bærer med kaftanen afhænger naturligvis af lejligheden. Til stranden bruger vi selvfølgelig vores komfortable sandaler og flip-flops. For at give outfittet en sporty og kantet note, bærer trendsættere gerne iøjnefaldende platformsneakers i hverdagen. Sandaler med stropper er også et godt valg til et køligt og moderne fritidslook. Elsker du boho -stilen? Så kan du kombinere et par espadriller med din kaftan -kjole.

Kombiner en kaftankjole: det smukkeste udseende, der kan re-style!

Kaftan, hvad er sommerens outfits 2021 kjole trends

Trendkjolerne er en forfriskende og moderne tilføjelse til vores garderobe

Maxikjoler trends sommer 2021 Hvor kommer kaftan fra

Kaftan kjoler er ideelle til et elegant outfit til gravide

Sommerdragter gravide kombinerer kaftan kjole

De lyse farver og de trendy mønstre får dig til at stråle med det samme

hvad er en kaftan kjole sommer outfits kvinder over 50

Kombiner en kaftan -kjole til det ultimative boho -look

hvad er en kaftan kjole kombinere maxikjoler om sommeren

Delene er også rigtige blikkfang i hverdagen

hvordan kaftan kjole kombinerer sommeroutfits 2021 billeder

Iført en kaftan som bryllupsgæstetøj? hvorfor ikke?

hvor skal man bære kaftan afslappede sommerkjoler outfits billeder

De farverige dekorationer og mønstre får dig altid i godt humør

hvor kommer kaftan fra ved at kombinere strandkjoler i hverdagen

Berømtheder er også besat af kaftantrenden

Trend farver 2021 hvad er en kaftan kjole

Chic og behagelig på samme tid – kaftanen er et absolut must til sommeren

Kaftan hvad er denne trend farver 2021 sommeroutfits billeder

Previous Post
Terrassedesign med træ – 30 inspirerende ideer
Next Post
Mørk vinduer: Disse tips sikrer en afslappet søvn!