15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Natursten i haven og interiøret i et moderne hus i San Marino

Natursten i haven -moderne-minimalistisk-bassin-beton

I 2014 tegnede ARCHINOW dette to-etagers hus i San Marino. Den eksklusive ejendom tilhører et ungt par bankfolk. I deres stressende hverdag stræbte de efter fred og afslapning uden at skulle opgive luksus. Designerne og arkitekterne skabte et moderne interiør, hvor robuste materialer og lige proportioner dominerer. Gennem brug af natursten i haven og interiøret udvides boligarealet til ydersiden, og resultatet er et elegant, rummeligt domicil med store højdepunkter.

Natursten i haven og interiøret – et eksklusivt hus i San Marino

Natursten i haven -pool-græsplæne-beton-grus

Husets L-formede koncept resulterer i en indre gård, hvor husejerne kan nyde deres fritid ved poolen uforstyrret. Takket være vinduerne fra gulv til loft, der også fungerer som terrassedøre, kan der nås udvendigt fra alle rum i stueetagen. Der er også overdækket terrasse med opholdsstue og spiseplads. Lidt til den ene side er en anden, mindre terrasse, der hører til et af soveværelserne og byder på et særligt højdepunkt – en dam med koifisk.

Natursten i haven -udendørs-belysning-pool-græsplæne

Brugen af ​​natursten i haven og interiøret fungerer som et forbindende, kreativt og samtidig arkitektonisk element. Dette skaber en glidende overgang til husets inderside. Interiøret domineres af lige proportioner, robuste overflader, og der mangler dikkedarer. Lyse træ-, sten-, glas- og fine læderindtræk i neutrale jordfarver skaber et harmonisk helhedsbillede og får møblerne til at se elegant og smagfuldt ud.

Natursten i haven-græsplæne-pool-belysning-terrasse

Et særligt højdepunkt er det private wellness -område. Der er en indendørs pool, et fitnessrum, en sauna og brusere til rådighed. De anvendte materialer er også ædle og smarte – natursten, glas, mosaikfliser og træ. Et meget interessant designet badeværelse med usædvanlig flisebelægning i orange og en accentvæg med legende motiver gør indtryk.

natursten-have-sten-have-hus-moderne-carport

Luksushusets havedesign er perfekt skræddersyet til husejerens travle livsstil. Frem for alt vokser der robuste, tørketolerante planter, og området ved poolen er dækket af græsplæne. Men den lille terrasse med dammen byder på en særlig udsigt og ligger lige overfor et meget gammelt, stort egetræ.

natursten-have-beton-sten have-altan

natursten-have-rock-gulv-til-loft-vindues-dam

natursten-have-udsigt-egetræ-terrasse

natursten-have-hus-gade-moderne-arkitektur

natursten-inde-trapper-træ

natursten-inde-korridor-skillevæg-indvendige trapper

natursten-interiør-stue-beige-spisebord-pejs

natursten indendørs pool eksklusiv

natursten-indendørs-swimming-pool-wellness-område-sofaer

natursten-indendørs-brusebad-glas-væg-wellness

natursten-interiør-badeværelse-mosaik-flise-badekar-bruser

natursten-interiør-badeværelse-bruser-minimalistisk

natursten-interiør-badeværelse-minimalistisk-træ-grå

træning i natursten indendørs fitnessrum

* et projekt af ARCHINOW

Previous Post
DIY: smuk dekoration med drivved bringer naturlig skønhed
Next Post
Hvilken sports -bh er bedst til hvilken sport?