15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Påfør Feng Shui i haven – tips til mere harmoni og velvære

yin yang havedesign feng shui energier - sha chi græsplæne blomsterverden

Feng Shui -undervisningen er velkendt og endda meget populær. Med deres hjælp kan du også skabe harmoni i dit hjem, kontor og have. I dag vil vi forklare dig de grundlæggende regler, hvorefter du Feng Shui i haven kan bruge til at gøre det smukt og velduftende og til at bruge energien der korrekt.

Feng Shui i haven – hvad skal man passe på?

Yin-Yang energier-I haven-asiatiske feng-shui-regler observerer design

Lad os først starte med at fortælle dig om de to energityper – energy chi og energy sha. Chi -energi er energien i positiv bevægelse, det symboliserer liv, lykke og sundhed. Denne energi findes i alle levende væsener. Chi -energien foretrækker harmoni, harmoni i huset, kontoret eller haven. Chi -energi er bevægelse, men det er langsom og rolig bevægelse. Det er den beroligende bevægelse af den naturligt bablende bæk udenfor i naturen eller en langsomt flydende flod.

Feng Shui -energier på et øjeblik

Japanske haveregler lægger vandfald-sten arrangement-flora

Energi Sha er det modsatte af Chi -energi. Sha er savnet eller stillestående, ugunstig chi i Feng Shui -undervisning. Det vil sige, når chi -energien er forhindret i dens naturlige strømning, så opstår sha. I naturen er der kun flydende bevægelser, men længere, unaturlige lige linjer skabes af menneskelige hænder, så bliver chien sha. Denne energi forstærkes endda af lige vinkler i det indre, lige stier uden kurver, lange korridorer. Det er derfor tilrådeligt at undgå den skadelige Sha -energi så meget som muligt og understrege den positive Chi -energi. Dette vil give dig flere fordele i dit daglige liv.

Frigiv energier gennem målrettet design og valg af planter

Feng Shui i haven Tips Træhavesti Duftende flora

Lad os nu prøve at bruge et par chi -regler, når du designer haven. WHO Feng Shui i haven gerne vil anvende, behøver ikke lige stier og vinkler. Dine gangstier skal være designet til at have glatte kurver og vendinger. Det er ønskeligt, at små stier løber gennem haven. Dit ydre tilbagetog skal være i fuld harmoni med dig, dine tanker og følelser. Du kan placere dine blomsterbed, stenstier og græsplæner, som du vil, alt efter form og størrelse på din have.

Havedesign med Feng Shui

Asiatisk have Feng-Shui træplanker beklædning træer vokse-sæder

Du kan også arrangere et lille Alpineum i din have. Når du planter planter, skal du også følge Feng Shui -reglerne. Du vil have en masse positiv energi i din have, når dine planter der er harmonisk arrangeret og ser smukke ud. Chi foretrækker små, lavvoksende blomster og planter. Der er i øjeblikket et stort udvalg af sådanne, der starter med roser, sukkulenter (såsom Sempervivum) og Sedum.

Opret en klippehave

Havesti småsten Feng Shui haven opretter klippehave

Stenhaven kan være et vidunderligt sted, hvor planterne viser deres skønhed, for eksempel blomstrer flerårige planter (Arabis caucasica), alle sorter af timian, saxifrage. Evergreens kan trives i skyggefulde områder. Små planter bevogtet af grønne planter kan perfekt kombineres med nåletræer. Oven i købet – rindende vand i haven – er det en stærk kilde til Chi -energi. Jeg vil anbefale et lille springvand eller en kunstig dam.

Opret en kunstig dam

Vandhaver-Feng Shui-design Oprettelse af en vanddamtip

Duftende aromaer forstærker den positive chi. Derfor er det meget tilrådeligt at plante din have med liljer, syrener, mynte, rose, jasmin, kaprifolium, nåletræer. Lad duften af ​​disse planter fylde luften omkring dig! Tag en dyb indånding i den rene luft, det har en meget positiv effekt! Klatreplanter hjælper også med at akkumulere chi -energi i haven. Denne mulighed kan bruges, hvis du vil skjule kantede kanter et eller andet sted. Wisteria og clematis kan plantes rundt i huset eller omkring haveskuret. Og glem ikke, din have, hus eller kontor skal altid være ryddeligt! Chi -energien forstyrres af enhver lidelse. Dine stier i haven skal være rene, græsplænen skal altid klippes tidligt, lad ikke ukrudtet vokse højt i dine blomsterbed, fjern dem i god tid!

Aromatiske dufte i Feng Shui -haven

Asiatisk havedesign Feng Shui regler om havestien

Fjern også døde blomster! Det er fantastisk, hvis dine grønne områder og blomsterbed ikke er kantede, men har en afrundet form. Følg reglerne for chi, og din have vil altid efterlade dig med storslået skønhed og duften af ​​vidunderligt Aromaer give gaver. Du vil tilbringe vidunderlige timer fuld af harmoni der!

Havedesignet giver ro og ro

Feng Shui i haven, tips og tricks, design græsplæner, beplantninger og siddepladser

Feng Shui i haven – skab en planteoase

Vand dam Feng Shui energier bruge frodige vegetation plante verden

Zen pools

Previous Post
Vandcykling – innovativ idé fra Schiller Sport
Next Post
Lav en DIY borddekoration fra en buket blomster