15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Afskærmningshegn af træ – egnede træsorter og behandling

Privatlivshegn lavet af træsorter af træ-gran-hus-moderne lameller

Med den varme tid bevæger du dig udenfor, til haven. Den rene nydelse ved at bruge dit eget udendørs område, uanset om det er en del af haven, balkonen eller terrassen, kan blive forkælet af den uafbrudte uafbrudte udsigt til den private sfære. For at imødegå denne fare og for at holde området så naturligt som muligt, sikrer en Privatlivshegn lavet af træ til afhjælpning. Du kan finde ud af, hvilke egenskaber hver træsort producerer i artiklen.

Privatlivshegn af træ – behandlet eller naturligt

Privatlivshegn af træ - træsorter - grå - ubehandlet - selvfølgelig

Et privatlivshegn af træ kan bruges til andre formål udover at beskytte privatlivets fred – f.eks. Som en klatrevinstamme eller til at opdele kamme i områder. Derudover bruges træpaneler ofte til at dække grimme elementer såsom kompostbeholdere eller forvirrende murværk. Naturmaterialets attraktive udseende sætter design accenter i haven og skaber en hyggelig atmosfære. Hemic, såsom lærk, Douglasgran, gran osv. Eller tropiske træsorter er kendetegnet ved forskellige egenskaber, men frem for alt ved holdbarhed.

Privatlivshegn af træ – luftigt hegn af lameller

Beskyttelse af personlige oplysninger hegn-træsorter af træ-lameller-moderne gulvtæppe med græsplæne

Træmaterialet skal være virkelig modstandsdygtigt over for eksponering udendørs og frem for alt have et godt forhold mellem pris og ydelse, da det rektangulære eller gulvhegn handler om store dækningsområder. Imidlertid spiller ikke kun træsorten en vigtig rolle, men den fornuftige konstruktion, der kan vare længere end træet i høj kvalitet, men også den overfladiske behandling, såsom glasur eller imprægnering.

Moderne privatlivshegn af træ til terrasse og have

Privacy hegn-træsorter af træ-cedertræ-moderne-planter-beton

Fortrolighedshegn lavet af trælameller, der fremstår lette og luftige, ser meget moderne ud. De er hovedsageligt lavet af knudefrit hårdttræ og glæder sig over deres naturlige, olierede træoverflade. Det er vigtigt at kende de træsorter, der er uegnede til udendørs brug og mangler holdbarhed – aske, achorn, bøg, på trods af deres hårdhed.

Privatlivshegn af træ i kombination med et gitter

Fortrolighedshegn-træ-typer af træ-bangkirai-græsplæne-terrasse-beton-plade-mursten

Gitterelementer og privatlivshegn af træ kan smart kombineres og samtidig give den nødvendige stabilitet. Stålpæle forbliver således et designelement og fremstår ikke mærkeligt mellem træpanelerne. Det er værd at integrere de bevægelige dele i nettet, da sådanne præfabrikerede dele er ideelle.

Privatlivshegn af træ – glaseret lærk

Fortrolighed hegn-træsorter af træ-lærk-hus-gade-moderne

For at beskytte hegnets lærketræ er det tilrådeligt at bruge et tyndt lag glasur og afstå fra at male igen, hvis der opnås et naturligt udseende. Uigennemsigtige malinger vil hurtigt trænge ind i træharpiksen, og malingen kan skrælle af.

Fortrolighedshegn af træ – ubehandlet lærk

Fortrolighedshegn-træsorter af træ-lærk-grå-naturlig-ubehandlet

Lærketræ har en særlig egenskab, hvorfor det er særlig populært. Du kan spare dig selv for at skulle male hegnet, da det bliver gråt, hvis det ikke bliver behandlet. En ting skal tages i betragtning, at denne gråning sker uregelmæssigt og ikke giver et ensartet billede, især i det første år, men et meget naturligt.

Privatlivshegn af træ – gran

Fortrolighed hegn-træsorter af træ-lærk-have-græsplæne-birk

Gran og fyr bruges ofte til havehegn, som kan holde i flere årtier, hvis materialerne og konstruktionen er bæredygtig. Ved behandling af overfladen er det vigtigt at overveje, at fyrretræ absorberer flere imprægneringsmidler end gran.

Hæk og privatlivshegn af træ til den lille terrasse i en bylejlighed

Fortrolighed hegn-træsorter af træ-lameller-lille-stol-bord-hæk

Under visse betingelser er det værd at bruge et privatlivshegn af modificeret træ, der er blevet særligt holdbart ved hjælp af en særlig teknisk proces. De er meget tørre og virker ikke meget, hvilket er en fordel især med aflange hegnselementer. En anden mulighed er af hegn lavet af WPC, som desværre ikke er mulige med alle systemer. De har ikke brug for yderligere behandling, fordi de består af 75% træfibre og 25% polymere bindemidler.

Privatlivshegn af træ – teak

Fortrolighed hegn-træsorter af træ-teak-hund-græsplæne-døre

Teak er kendt for sin ekstraordinære modstandsdygtighed og dyrkes og høstes over hele verden på grund af dets høje kvalitet. Dens overflade er meget robust og flammehæmmende, vejrbestandig og dimensionsstabil, hvorfor den er særlig populær i fugtige områder. Dens harpiks gør det ufølsomt over for skadedyr og svampe.

Privatlivshegn af træ – tropiske skove i poolområdet

Privatliv hegn-træsorter af træ-teak-tropisk træ-pool-moderne

Kernetræet er gult og bliver senere levende stribet brunt med typiske sorte årer. På grund af dens fremragende egenskaber er den i det øvre prissegment og kan kun bearbejdes med værktøjer med hårdmetal.

Terrasse tagdækning, privatliv hegn og bænk lavet af Bangkirai træ 

Fortrolighedshegn-træ-typer af træ-bangkirai-terrasse tagbænk

Et privatlivshegn fra Bangkirai er kendetegnet ved sit særdeles attraktive udseende og ekstreme holdbarhed. Træet præsenterer sig i nuancer fra gul til brun med lyse striber og mørkner over tid. På grund af dens hårdhed er det svært at arbejde med og kun med passende værktøjer, men det bør ikke imprægneres eller behandles yderligere mod svampe eller skadedyr. Som udendørs brug er Bangkirai en fremragende, langvarig investering, der koster en pris.

Opnå en moderne, eksotisk effekt med et privatlivshegn lavet af tropisk træ

Beskyttelse af personlige oplysninger hegn-træsorter af træ-tropisk træ-terrasse-havemøbler-metal-moderne

Alle tropiske træsorter tilbyder fremragende stabilitet og modstandsdygtighed under ekstreme klimatiske forhold, hvorfor de er meget populære til udendørs brug. Et andet positivt træk er den lave vedligeholdelsesindsats, da overfladen ikke bør imprægneres og ikke desto mindre er meget modstandsdygtig over for svampe og skadedyrsangreb.

Moderne have – privatlivshegn i træ i to farver

Beskyttelse af personlige oplysninger hegn-træsorter af træ-tæppe græsplæne-grå-naturligt træ-beton-hævet seng

Tidligere var hegnene glaserede i farve eller malet hvide. I dag fungerer malingen som et forbindende designelement mellem materialerne og bruges kun som en accent. I moderne bylejligheder er der behov for højere privatlivshegn og samtidig er murværk eller flisebelagte overflader mere. Så ser det visuelt mere tiltalende ud, hvis en del af hegnet er designet i en farve, der ligner gulvbelægningen.

Moderne havedesign med et privatlivshegn lavet af træ og murede plantesenge 

Privacy hegn-træsorter af træ-moderne-lameller-blomsterbed-beton-græsplæne tæppe

Træ, beton og grønt fungerer meget godt sammen og giver et harmonisk helhedsbillede, når alle designelementer er afbalanceret. Dyrk klatreplanter på hegnene til privatlivets fred, og hvis der ikke er mulighed for naturlig græsplæne, skal du dække en del af betonterrassen med grønt tæppe græsplæne.

Afskærmningshegn i træ malet i hvidt 

Beskyttelse af personlige oplysninger hegn-træsorter af træ-hvide klatreplanter-terrasseplader-beton

Privathedshegnet af træ kan samles efter ønske og nogle steder kan det endda bruges som klatrevinstok. Klatreplanter er særligt effektive på en hvidmalet trævæg. For at undgå at få disse til at se gammeldags ud, gør hegnet vandret i stedet for lodret.

Moderne træ privatliv hegn mod gaden – kombinationen af ​​grå og naturligt look 

Fortrolighed-hegn-træsorter af træ-moderne-gade-træ-grå.jpg

Interessante kombinationer giver træets privatlivshegn et nyt, moderne look. Grå gør sig gældende som en populær farve til indvendige og udvendige designs og kombineret med det naturlige trælook skaber det et andet look. Indstil accenter og overvej det overordnede billede, før du beslutter dig for at male træhegnet.

Privatlivshegn i træ i gråt – lamellær hegn

Fortrolighedshegn-træ-typer af træ-garu-malede-lameller-moderne-bichsbaum

Fortrolighedshegn lavet af trælameller malet i gråt er den seneste trend i den moderne byhave. Lameller fremstår lette og luftige, den grå skaber forbindelse med betonpladerne til bunddækslet. Den grå farve frembringer den rige grønne farve på planterne og græsplæner meget godt. I tilfælde af et lille område, og hvis et funktionelt, lavt vedligeholdende havedesign er påkrævet, er det tilrådeligt at vælge et privatlivshegn i gråt.

Privatlivshegn lavet af træ, hæk og murstensvæg

Beskyttelse af personlige oplysninger hegn-træsorter af træ-grå-naturlige-klatreplanter-havemøbler-metal

Et privatlivshegn af træ giver flere fordele og kan fantastisk kombineres med andre byggematerialer som murværk, beton og stål. Træ på den anden side skaber en jævn overgang mellem planter og stabilt hegn.

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser