15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oprettelse af et smukt blomsterbed – 6 nyttige tips til hobbygartnere

Blomsterbed-lægning-havearbejde-planlægning-smukke-blomster-planter-grøntsager

Denne sommer behøver du ikke bekymre dig om din have, uanset om du har grønne fingre eller ej. Med de følgende tips kan vi gætte, hvordan man laver en smuk Lav et blomsterbed Du kan skabe haveparadiset for dig selv.

1. Udlægning blomsterbedet – planlægning

Blomsterbed-lægning-havearbejde-planlægning-grave-plante-grøfte

Inden du er smuk blomsterseng du bør lave lidt research og planlægge godt. Da du helt sikkert vil nyde alle blomster, bør solsikker f.eks. Ikke blokere stedmoderblomstrene. Plant derfor de højere blomster bag i bedet og de mindre foran. Opdel også blomsterne i grupper baseret på deres farve. Vær kreativ!

2. Oprettelse af et blomsterbed – vælg det rigtige sted 

blomsterbed-lægning-havearbejde-planlægning-solrig-tørke-tolerant-hæk-frugt-træ

Stedet hvor du får det Lav et blomsterbed bør vælges lige så omhyggeligt som selve blomsternes placering i bedet. Afhængigt af om sengen er i solen hele dagen, eller om der er skygge gennem træer eller taget, bør du vælge de rigtige blomster. Ikke alle planter kan lide at være i solen hele dagen. Overfyld ikke sengen, og lad der være nok plads mellem blomsterne, så de kan vokse. Når du køber blomster, skal du finde ud af om dine præferencer med hensyn til vand, sollys og plads.

Sengekanter af sten, træ eller plast – et overblik

Læg kantsten til græsplæne – adskill græsplænen fra blomsterbedene

Opbygning af en sengekant – en sengekant lavet af træ, metal eller sten

3. Bland blomster til dit smukke blomsterbed

Blomsterbed-skabe-havearbejde-planlægning-landhausgarten-ueppig-krug-gartendeko

Du kan være en smuk en Lav et blomsterbed, ved at blande blomsterne. Vov at blande flerårig med årlige blomster. Stauderne kommer tilbage til din have hvert år. De blomstrer normalt om foråret og sommeren og dvale så at sige om vinteren. De er en fantastisk måde at krydre din have på uden at kræve megen vedligeholdelse. Årlige blomster blomstrer derimod kun i en sæson og skal plantes om hvert år. Men de er normalt de mest farverige og kan gøre din smukke have endnu gladere. Tør du!

4. Opret et smukt blomsterbed – gødning

Blomsterbed-skabe-havearbejde-planlægge-planter-blomster-solrig-placering

Hvert levende væsen har brug for mad for at vokse. Dine blomster og planter er ingen undtagelse. Så befrugt din have og blomsterbed med en naturlig gødning som gødning, som du kan finde i dit havecenter for få penge. Men hvis det lugter for dårligt, kan du også lave din egen gødning af banan- eller æggeskaller eller kaffegrums.

5. Gør brug af væggene

Blomsterbed Kantsten Natur Look Forårssommer

Din have er ikke begrænset til bare jorden. Du kan også bruge væggene og lade klatreplanter vokse langs smukke espalier. Du kan også forskønne bare hjørner på denne måde. Du kan endda selv bygge smukke espalier for få penge.

6. Dekorer dit smukke blomsterbed yderligere

Have design sten sti træer Privacy Screen roser

Vi bruger meget tid og kræfter på at dekorere vores hjem. Så hvorfor ikke også dekorere haven? For at tilføje ekstra accenter til dit blomsterbed er du ikke begrænset til kun de velkendte lyserøde flamingoer til græsplænen. Mange butikker og havecentre tilbyder interessante dekorationer, herunder dem lavet af svejset kobber, forskellige smukke dekorative sten og fuglefjer, som du kan bruge til at gøre din have til noget særligt.

Opret Tips Tricks Professionals Tulipaner Rattan kurv

Tulipaner græsplæne sten have design ideer

Plæne flerårige blomster kombinerer hobby havearbejde tips

Blomsterbed plantende trækant kombinerer sommerblomster

Oprettelse af et græsplæneområde Vælg typer af blomster og kombiner dem smart

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser