15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Stilfuld solbeskyttelse: parasoller til hver altan eller have

Solafskærmning, parasol-rød-altan-blomsterkasse-stålrækværk

På varme og solrige dage er alle tiltrukket af det fri, for på den måde kan du virkelig få fyldt op med D -vitamin og nyde de varme solstråler. Men nu og da kan det være et skyggefuldt sted – til det bør passende solbeskyttelse ikke mangle på enhver altan eller terrasse med meget sollys, for det er den eneste måde at slappe af ubekymret i varme temperaturer og dejligt vejr. En praktisk og elegant løsning til dette er parasollen: parasoller findes i en lang række designs, farver, former og typer, så alle kan finde noget til deres personlige altan og havestil.

Den rigtige parasol til udendørsbordet

spisebord-have-central mast-parasol-fakels solafskærmning

Hvis du kan lide at arrangere en grillfest på en sommer eftermiddag og servere lækker mad i den udendørs spisestue, er det bedst at bruge cantilever-paraplyen. I modsætning til den klassiske parasol – den centrale masteparasol – har Trafiklys paraplyer den fordel, at masten er på siden, og paraplyen giver skygge, når den hænger. Det hængende tilbehør gør det muligt at placere et rigt dækket spisebord eller havebord med stole nedenunder, og dette er fuldstændig beskyttet mod sollys uden at optage for meget plads på terrassen eller balkonen. Så flere mennesker kan sidde ved bordet og slappe af i skyggen.

central mast-parasol-hvidt-bord-integreret-pool

Cantilever paraplyer er imidlertid ikke kun fordelagtige med hensyn til funktionalitet og komfort, der er også en række forskellige designs og former, der kan vælges afhængigt af havestilen. For eksempel er en cantilever parasol i en mørkegrøn ideel til et klassisk look, en elegant parasol lavet af snavs og vandafvisende hvidt stof er lidt mere elegant. Til den farverige altan eller have afrunder paraplyer i rige farver og mønstre i rødt eller gult looket.

Slap af i skyggen på wellness lounger

Parasol-hvid-leddelt arm-solsenge-pool-terrasse

En varm forårs- eller sommerdag bringer en feriestemning? Du kan også hjælpe dig med at blive klar til en ferie i dit eget hjem, for et smukt sted i haven eller en velplaceret liggestol på balkonen kan gøre underværker. Paraplyer med en central mast er perfekte til den nødvendige solbeskyttelse, fordi du kan placere en liggestol til venstre og højre. Afhængig af solens position ligger du enten helt i skyggen eller i halvskyggen. På balkonen kan du også installere sådanne paraplyer på altan gelænderet for bedre at udnytte den normalt begrænsede plads. Ud over den centrale masteparaply kan der også bruges altanparaplyer med vægmontering til altaner. Disse kan vippes og forlænges i overensstemmelse hermed ved hjælp af deres teleskoparm, så paraplyen kan justeres fleksibelt efter behov.

Matchende paraplyer til hvert havelook

parasoller-rød-farve-pool-middelhavs-mosaik

Det er bestemt vigtigt at vælge den rigtige paraply tilpasset dine personlige solbeskyttelsesbehov, men udseendet er heller ikke ubetydeligt for feel-good-faktoren i udendørsområdet derhjemme. En model – uanset om det er en paraply med et centralt stativ, en cantilever -paraply eller en altanparaply – bør altid tilpasses personlige stilpræferencer. Dette starter med at vælge den rigtige farve til den stramme paraply: Mens en hvid paraply skaber den feriefølelse, kan den også være tilbøjelig til synlig snavs, mens et mørkt farvet paraplystof (f.eks. I sort) kan se undertrykkende ud eller også se godt ud i havestilen passer ind. Det er bedst at få et indtryk af, hvilken farve der er den rigtige i dit eget udendørs område.

parasol-altan-central-mast-farve-form-gul-hvid

Baseret på farven spiller skyggernes form også en rolle. Der er forskellige varianter fra rund, oval, rektangulær til firkantet. Valget af paraplyform afhænger primært af den ledige plads til paraplyen og den planlagte brug. En kantet paraply er bestemt særlig nyttig, hvis den skal bruges sammen med et (kantet) bord. En stor, rund parasol giver f.eks. Skygge i haveloungen.

Previous Post
Fletning af hår – enkel tutorial til begyndere
Next Post
Yoga mod menstruationssmerter: Disse 6 yogaøvelser hjælper!