15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne vaser og urtepotter lavet af træ med et geometrisk design

Urtepotter lavet af træ hængende-geometriske-sukkulenter

Træ er et særligt populært materiale til indendørs brug, fordi det ser naturligt ud i rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Det er også af meget høj kvalitet og forfiner hvert interiør med sit tiltalende udseende. Derfor vælger flere og flere mennesker ægte træ, når de møblerer deres eget hjem. Imidlertid kan ikke kun møbler laves af træ, men også forskellige boligtilbehør og dekorationer. Vi vil gerne præsentere et godt eksempel i denne artikel. Det er elegante trævaser og urtepotter, der imponerer med deres moderne, geometriske design. De moderne plantemaskiner er designet af Justin fra Fernweh Woodworking, og der bruges kun ægte træ af høj kvalitet til dette.

Blomsterpotter i træ hængende-forskellige træsorter

Fra sit værksted i Bend, Oregon, har designeren allerede designet flere samlinger af urtepotter, vaser og væghylder, der er kendetegnet ved enkle, geometriske designs. Samlingerne omfatter hængende blomsterpotter af træ, små lange halsvaser og vaseholdere samt praktiske minikrukker til sukkulenter og små stueplanter. Alt boligtilbehør er fremstillet af hele stykker massivt træ, hvorved designeren primært er afhængig af lokale træsorter.

Urtepotter lavet af træ hvidlakeret-justin-wanderlust-træbearbejdning

Designeren blev inspireret af bjergene og skovene, der omgiver byen Bend. Hans passion for træværk kan ses overalt i hans atelier, hvor træstykker i forskellige størrelser ligger på arbejdsbordet og på væggene. Ud over boligtilbehør lavet af træ producerer Justin også originale lamper, geometriske væghylder og små møbler, der også er lavet af det samme materiale af høj kvalitet.

vanding-hængende-blomsterpotter-træ-stueplante

Sort valnød og ahorn træ bruges til hans samling af hængende planter. De hængende blomsterpotter i træ er perfekte til små indendørs planter som sukkulenter og tillandsier og er fuldt imprægnerede, så du kan plante dem direkte. De kan hænges fra loftet med en hvid eller sort bomuldstråd og giver lettere pleje af planterne.

urtepotter-træ-væghængt-reagensglas-vaser

Træblomsterkrukkerne til væggen har et lignende design, som igen kan plantes direkte og fastgøres til væggen. Disse kan laves af sort valnød, ahorn eller hvid aske. Hvis det ønskes, kan plantemaskinerne males hvide, så de matcher ethvert interiør. Vaseholderne, der igen er velegnede til vægmontering, tilbyder et alternativ til blomsterkrukkerne. De er specielt designet til at holde reagensglasvaser og give interiøret et moderne touch.

Urtepotter-træ-valnød-succulent-geometrisk-design

For dem, der ikke ønsker at fastgøre plantager til væg eller loft, findes der også matchende blomsterpotter i træ. De er perfekte til sukkulenter og kaktusser og kan forskønne ethvert skrivebord, sidebord eller væghylde. Udover de små krukker er der også minivaser, der er perfekte til snitblomster. Gennemse vores billedgalleri for at se de forskellige designs til blomstervaser og plantemaskiner fra Fernweh Woodworking.

urtepotter-træ-små-stueplanter-skrivebord

urtepotter-træ-små-vase-afskårne blomster

vaseholder-træ-moderne-mahogni træ-bronzetråd

vaser-urtepotter-træ-geometrisk-design-moderne

geometriske-blomsterpotter-træ-moderne-design-sukkulenter

hængende blomsterpotter-træ-geometrisk-design

væg-urtepotter-træ-tillandsia-lejlighed dekoration

urtepotter-træ-geometriske-væg-mursten-interiør

Urtepotter-træ-vægmontering-sort valnød-vaseholder

vase-træ-sort valnød-lang hals vase-reagensglas

Du kan finde ud af mere om designeren og hans produkter på hjemmesiden for Wanderlust træbearbejdning.

Previous Post
Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner
Next Post
Udformning med snegleskaller – dekorationer og sjove ideer til børn