15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

6 gode grunde til vind og beskyttelse af personlige oplysninger til terrasser af glas

Beskyttelse af personlige oplysninger lavet af glas og rustfrit stål have i uigennemsigtig, uigennemsigtig selvmonteret træcarport

Når det kommer til beskyttelse af personlige oplysninger i haven, bruger mange mennesker gerne hegn eller hække. Men glas bliver stadig mere populært på grund af dets mange fordele. En vind- og fortrolighedsskærm lavet af glas tilbyder en række designmuligheder og kan integreres vidunderligt i haveens grønne. Materialet imponerer med sin ufølsomhed over for miljøpåvirkninger og er perfekt til at give haver og terrasser en moderne stil. I dagens artikel fremhæver vi de gode grunde til at bruge terrasseskærme i glas.

Beskyttelsesskærmen i glas sparer plads

Terrasse privatliv skærm glas pladsbesparende rustfrit stål stolper

Med et lille område kan et hegn eller en privatlivsskærm hurtigt fremstå som trang. På grund af deres ekstremt lave dybde er glashegn en pladsbesparende og effektiv løsning til små haver, hvor man ikke kan “ofre” ekstra plads til fejende hække eller massive privatlivsskærme. Glas overbeviser med sit moderne, lette look, og takket være dets gennemsigtighed slipper det meget lys igennem. Hegnets design kan også løsnes med luftige elementer såsom huller mellem glas og stolper.

Beskyttelsesskærme i glas er stabile og sikre

Vind- og privatlivsbeskyttelse til terrasser af glas, uigennemsigtig, harmonisk med blomster og buske

Vind- og beskyttelse af personlige oplysninger er ikke lavet af normalt glas, men af ​​sikkerhedsglas. Det har særlige sikkerhedsfunktioner og reducerer risikoen for skader i tilfælde af brud. Sikkerhedsglas er præget af ekstrem modstandsdygtighed, bøjnings- og brudstyrke samt høj temperaturbestandighed. Derudover kan en privatlivsskærm i glas modstå al ​​slags vejr og vind.

Bare sørg for, at der er sikkerhedsglas som lamineret sikkerhedsglas (VSG forkortet) og hærdet sikkerhedsglas (ESG forkortet). Med lamineret sikkerhedsglas er to glasplader forbundet med hinanden med et organisk mellemlag. ESG-glas består derimod af en enkelt, varmebehandlet rude. Forskellen er vigtig, fordi de forskellige sikkerhedsbriller har forskellige egenskaber.

Beskyttelsesskærme i glas kan tilpasses individuelle behov

Konfigurer privatlivets skærm glas haveelementer sideskårne rustfrie stålpæle

Du kan konfigurere vind- og fortrolighedsskærmen lavet af glas efter dine egne ønsker og de eksisterende forhold. Vil du gerne beklæde en eksisterende carport? De skræddersyede profiler passer problemfrit mellem stolperne i carporten. Ejendommens hjørne er ikke i en ret vinkel? Men også her er der en enkel og praktisk løsning. Det her Privatlivsskærm i glas for eksempel tillader en konstruktion med ikke-vinkelrette hjørnesamlinger. Elementer med en skrånende sidedel er også mulige.

Fortrolighedsbeskyttelsessystemer fremstillet af glas kan let installeres af dig selv

Privatlivsskærm i haveglas, der er let at samle selvmonteringsposter i rustfrit stål

Desuden scorer glasbeskyttelsesskærmen med en hurtig og nem montering. Efter levering af de præfabrikerede elementer kan du selv samle privatlivets skærmsystem på det planlagte sted. Stolperne skrues enten fast på et stabilt fundament ved hjælp af en bundplade eller sættes i beton i jorden. Forborede huller og medfølgende skruer sikrer hurtig og præcis installation.

Glas har et moderne og tidløst look

Privatlivsskærm i glas til terrasser, frostet glas eller trykt med motiv

Beskyttelsesgitter i glas kombinerer tidløst design med et moderne look og kan integreres fantastisk i haven. Der er forskellige glastyper at vælge imellem: klart glas, frostet glas, farvet glas, struktureret glas, trykt glas osv. Fra enkelt, funktionelt frostglas til individuelt og farverigt motivglas – alle finder garanteret den rigtige model, der bedst passer til deres personlige æstetiske smag og livsstil udtrykker.

Glas er let at vedligeholde

Beskyttelsesskærm i glas til terrasse stolper i rustfrit stål pladsbesparende moderne frostede glasbelægningssten

Vejrbestandige, holdbare og af høj kvalitet, beskyttelseselementer til beskyttelse af personlige oplysninger af sikkerhedsglas kræver ingen særlig omhu. Det eneste, der skal til, er en blød klud, vand, en vinduesvisker og et mildt rengøringsmiddel. Ved rengøring af frostet glas bør du dog afstå fra at bruge kemiske rengøringsmidler. For at fjerne let snavs er det tilstrækkeligt at fugte en mikrofiberklud og rengøre glasset med den. Genstridig snavs kan fjernes med eddikevand.

Billedkilde: Glasprofi24.de

Previous Post
Designermøbler af Pierre Leron – et designerbord lavet af mandeltræ
Next Post
15 interessante ideer til hvordan man designer poolen i haven