15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opret en lille have med masser af grønt og duftende blomster

lille have klatreplanter farverige blomster springvand idé kunst

Et kompakt udendørs område kan også designes i et lille område, for eksempel på balkonen eller i byens baggård. Det er vigtigt, at du bruger den rigtige blanding af planter, havemøbler og din kreativitet!

Opret en lille have på en rummelig altan

lille have japansk ahorn røde blade siddepladser planter

Uanset om du har en lille sidegård eller en lillebitte terrasse i din bylejlighed, bør den begrænsede plads på ingen måde betyde, at du skal undvære frodige planter eller fede haventilbehør der! Nej, tværtimod! I dag prøver vi på vores 20 kreative billedeksempler for en smuk, lille have For at overbevise dig om, at det også er muligt inden for storbyen.

Nyd en lille have i bymæssige omgivelser

lille have tagterrasse moderne siddeområde sten gule blomster

At skabe et fantastisk udendørs rum viser sig at være en behagelig, men ikke særlig let opgave. Det er derfor vigtigt, at du starter med omhyggelig planlægning. Måske har du brug for den gnist af inspiration til at begynde at designe din udendørs minihave? Her hos os har du nu mulighed for at trække inspiration og nye ideer! Tænk først over, hvad der stimulerer din fantasi mest, og kom derefter på arbejde! Planlæg det nu lille have Af dine drømme midt i storbyen!

Vejen til den lille have – 20 designmuligheder

1. Pergola i byhaven

lille have frodige blomster pergola klatreplanter bænk lounge

Udnyt også en pergola i byen. Der kan du lade farverige klatreplanter vokse op og nyde behagelig skygge om sommeren. En hyggelig bænk sikrer også komfort og fuldstændig afslapning.

2. Have med blomsterbed

lille have frodig beplantning trægulv urban

Opret små senge og skab en masse grønt på din tagterrasse. Et trægulv får terrassen til at se endnu mere naturlig ud. Det er bedst at vælge træfliser til at klikke ind i hinanden.

3. Moderne med et spejl

Vandrette træpaneler-skærm til beskyttelse af personlige oplysninger-mini-have-i-storbyens spejlvæg

Vandrette træpaneler kan beskytte din minihave mod nysgerrige øjne og adskille området. De er ikke kun den perfekte fortrolighedsskærm, træskærmene bringer et varmt, moderne look til havens siddeområde. Et stort spejl hængt på en væg forbedrer lyset og skaber indtryk af, at haven strækker sig langt længere ind i det fjerne. Med denne visuelle illusion vil du aldrig blive fanget i det lille have føle.

2. Urban jungle

moderne-lille-have-by-omgivelser-eksotiske-bambus-planter

Høje, brede plantemaskiner med bambusplanter er placeret på bagvæggen og har forvandlet denne engang kedelige urbane baggård til en frodig oase. Vores tip: placer planter med attraktivt løv bag siddeområdet, som det gøres her, og du sidder som om du er i en jungle.

4. Skab en hyggelig lille have

hyggelig-lille-have-terrasse-udstyret-grill-område-siddeområde

Denne smalle terrasse kunne let have forblevet et glemt værelse, klemt mellem to høje bygninger. Men som du kan se, har de tilføjet nogle flotte klatreplanter og fuldstændigt ændret deres udseende. Der er et picnicbord her og eventyrlys hængende over det, så nu er dette et hyggeligt sted at hænge ud med venner et stykke tid.

5. Mini feriedestination

lille-have-eksotiske-planter-træ-pynt-terrasse-gulv-markiser

Denne lille terrasse ligner en del af en rigtig blomstermesse. Havedesigneren har skabt et fællesrum med flere små, forbundne siddeområder. Integrerede bænke går ind i en kort trappe, der fører til en højere spiseplatform. Plantesenge gemt mellem og bag siddeområderne sikrer, at den kompakte have fremstår overraskende rummelig.

6. Bybalkon

new-york-city-altan-med-en-udsigt-planter-lænestol-jern-stel

Hver kvadratmeter er blevet brugt til et godt formål på denne altan i New York, med integrerede planter og tæt indpakket bænke. En behersket farvepalet lavet af forvitret træ og masser af grønt får rummet til at se enkelt og elegant ud.

7. Lidt grønt

minimalistisk-have-lille-terrasse-formet-skabt-privatliv-beskyttelse-hvid

Vil du ligge komfortabelt på den grønne græsplæne med en god bog i hånden? Det ville være muligt, selvom du kun har en lille plads i gården, som du kalder din egen. Tag inspiration fra dette innovative udendørs rum og skab din mini -terrasse i et hyggeligt udendørs rum med plads til et cafébord og blødt grønt græs!

8. Eklektisk afslapningszone

Eklektisk-Slap af-Zone-lille-have-by-ideer-dekorations-planter

Mange mennesker kan lide dette: de vil sidde i skyggen under et højt træ og tilbringe stille eftermiddagstimer der. Spejle og paneler hænger på væggen, fuglebure og lanterner hænges fra grenene, og disse detaljer skaber en finurlig, kreativ stemning her.

9. Lille køkken i baghaven

frodig-have-i-baghaven-pejs-grill-indbygget-i-plante-beskyttelse af personlige oplysninger

Vil du forberede noget hurtigt udenfor? Som en ivrig kok kan du sætte en lille pizzaovn der, holde gryder og pander ved siden af. Udenfor skal du dyrke friske krydderurter, som du altid skal have ved hånden, når du laver mad. Smukke blomster og blomstrende krydderurter fuldender haveudseendet og fylder dette udendørs rum med en vidunderlig duft.

10. Personlig café i baghaven

Lille-have-design-som-en-café-i-baghaven-træstammer-som-skammel

Et grusbelagt gulv, rustikke blokpladser og et enkelt cafébord forvandler dette sted til et charmerende sted, hvor du kan få din kaffe om morgenen eller en øl om aftenen. Selvom du ikke kan plante noget her, kan du bruge et par store plantemaskiner til at tilføje noget tiltrængt grønt til denne udendørs indstilling.

11. Smal have i baghaven

tæt-kolonihave-baggård-træ-hegn-privatliv-skærm-bænk-grønne planter

En lang, smal gårdhave i Brooklyn, New York, har fået en ny dåse hygge efter renovering. En plantebeholder placeres ved foden af ​​trappen, som sikrer det frodige grønt på Ipe -dækket. Overfladen fortsætter til en udendørs spiseplads, men her er alt indlejret i grønt.

12. Bliv udenfor i skyggen

lille-have-gårdhave-ferie-ting-lounge-møbler

At designe en hyggelig have i den indre gårdhave – er det ikke din drøm? Her ser vi det allerede realiseret. Resultatet er et hyggeligt og indbydende sted at chatte, læse eller tage en lur i skyggen af ​​et stort træ. Alt her afrundes af en masse grønt og ser så frisk ud. Den lave væg fungerer også som ryglæn til den integrerede bænk og forbinder den indre gård med huset.

13. Brosten gårdhave

Brosten-gårdhave-have-middelhavs-atmosfære-lille-have

Selv i en større ejendom er der nogle gange et mindre sted, der kræver særlig opmærksomhed. Vores eksempel her: et dejligt hus med en smuk brostenshave i Atherton, Californien. Væk fra de omfattende græsplæner løber en sti mellem hækkene og fører til en afsondret havebænk under duftende klatreroser.

14. Stille hjørne

Grus-grus-stier-i-haven-opret-privatliv-beskyttelse-hæk-planter-bregne

Dette er ikke et typisk gennemgangsrum, det er mere en indbydende sidegård, hvor du kan bremse dine trin og trække vejret dybere. Dette rolige hjørne er rig på grønne bregner og andre skygge -planter, de ligger langs grusstien. Lavvoksende planter fylder denne lille udendørs oase med forskellige farver, fra grønt til chartreuse og derefter tilbage til mosgrønt.

15. Sidegård med et lille opholdsområde

Side-gårdhave-med-et-lille-siddehjørne-traditionelt-design-trædesten-lavet-af-beton

Måske er din lille gård ved siden af ​​dit hus det eneste udendørs rum, du har. På trods af den begrænsede plads kan du oprette dit eget personlige rum udendørs ved at tilføje et hyggeligt siddeområde. Træet på gadesiden fungerer som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger og giver dig meget privatliv i sidegården. Derudover er den smukke udsigt simpelthen unik!

16. Lidt læ på taget

moderne-design-tagterrasse-med-lille-have-udendørs-sofa-pink-puder

Tagterrassen kan blive dit yndlingssted. overbevis dig selv! Mellem integrerede plantemaskiner og bænke, klatreplanter og rig facadeindretning føler du dig mere som i skybaren på et elegant hotel på taget og glemmer, at dette bare er en lille taghave midt i byen. Hvis du også vil have sådan et romantisk sted, skal du handle hurtigt! Tag nogle store plantemaskiner med til din tagterrasse, stor nok til at dyrke smukke stedsegrønne planter der! Få nogle matchende møbler og voila! Du har den centrale løsning til at konvertere en forladt tagterrasse til en udendørs grøn oase!

lille-by-havemøbler-til-slappe-plante-oase-ideer

lille-have-skabe-by-omgivelser-planter-urtepotter-træ-arter

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Rygstrækøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mod smerter i ryggen!