15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havedekorationer til at hænge op: 20 DIY -ideer til kreative hobbygartnere

Fugle kvidrer, blomster blomstrer og det varme vejr inviterer dig til at blive hængende udendørs. Dem, der er så heldige at eje en have, kan lide at blive der om foråret og sommeren. Men det er ikke kun blomster og planter, der får haven og terrassen til at se indbydende ud, kreative dekorationer kan også tilføre ekstra flair. Vi viser dig 20 kreative projekter til ophængning af havedekorationer, som du selv kan lave. Fra charmerende vindklokker til lanterner og urtepotter lavet af husholdningsartikler: der er noget for enhver smag i vores fotoserie.

Havedekorationer til at hænge op: plante dæk

Mal dæk og planteidéer til havedekorationer

Perfekt til den lille terrasse: med en farverig dekoration er det dobbelt så sjovt at drikke te. Hvis du har gamle motorcykeldæk, kan du plante dem. Motorcykeldæk er smallere end bildæk og bredere end cykeldæk. En eller flere små urtepotter med klatreplanter passer derind. Rengør dækket, og mal det med en accentfarve. Lysende himmelblå skaber for eksempel et lykkeligt humør selv på dystre forårsdage. Dette passer godt til lilla eller lyserøde blomster som petunier, der stikker ud over dækets kant. Havedekorationen er klar til at hænge op!

Havedekorationer til at hænge op: lav dine egne vindklokker af metal og keramik

Vindklokker fremstillet af metal selv, instruktioner

Vindklokker ser altid godt ud i haven. De er ikke kun et rigtigt blikfang, de slapper også af med en blid lyd og hjælper med at lindre daglig stress. Til en moderne metalvindklokke har du brug for fiskesnøre, keramiske fjer (du kan eventuelt selv lave fjer af ler og lade dem tørre i ovnen), pinde i rustfrit stål og en metalring til drømmefangere. Hvis du ønsker det, kan du farve Kang -håndtagene med en metallisk spray i bronze, kobber, rosaguld eller guld. Bare kom i gang og lav en farvestrålende vindklokke til den moderne have. Du kan hænge vindklokker på træer, på pergolaer, ved husets indgang eller på terrassetage. Sørg dog for, at deres lyd ikke forstyrrer fuglene.

Havedekorationer til at hænge op: søde fuglefoder fremstillet af drikkevarer

Lav selv fuglefoder fra mælkekasse instruktioner

Smid ikke drikkekartoner! Du kan forvandle dem til sjove fuglefodere med lidt dygtighed. Et fedt haveprojekt også for familier med små børn, der kan lide at deltage i kunsthåndværk. De søde ugler på billedet ovenfor er lavet af juicekartoner. Det er især vigtigt, at du først vasker drikkekartonerne grundigt med sæbe og vand. Mal dem i muntre farver som grøn, blå eller rød, de vil tiltrække fuglene. Skær en åbning foran og fastgør træpindepinde direkte under. Popsicle sticks vil tjene som siddende pinde. Fyld fuglefoderen med fuglefrø og hæng det på haverhegnet eller på et træ.

Lav din egen lanterne af gennemsigtige farvede syltetøjsglas

Havedekoration i syltetøjsglas ideer

Eventyrlys i syltetøjsglas skaber en romantisk atmosfære på terrassen og i haven. Enkle murerglas ser kedelige ud, men hjemmelavet belysning ser mere spændende ud, når det skinner i muntre forårsfarver. Derfor forklarer vi dig, hvordan du kan farve syltetøjsglas gennemsigtige. Med blå kan du forfalske udseendet af havglas, grønt får murerkrukkerne til at se vintage ud. Du skal bruge følgende materialer: murerglas, madfarvning, håndværkslim. Rengør først syltetøjsglasene grundigt med vaskemiddel og vand og lad dem tørre. Fortynd derefter madfarvningen med en smule vand og tilsæt håndværkslim. For en farve blandes 2 teskefulde vand med 6-10 dråber madfarve og 10 tsk håndværkslim i en plastikkop. Bland alt godt og hæld blandingen i et syltetøjsglas. Skru låget på og vugge syltetøjsglaset frem og tilbage. Vend krukken på hovedet og lad malingen tørre. Så længe malingen endnu ikke er helt tør, ser den meget mørk ud. Men når det er tørt, er syltetøjsglasene kun let tonede og gennemsigtige. Nu kan du arrangere eventyrlygterne i den.

Lav selv vindklokker fra vintage nøgler

Vindklokker gør dine egne ideer fra nøgler

Vintage haven dekoration lavet af metal til at hænge bringer et strejf af nostalgi til det udendørs område. Brug husholdningsartikler og fundne genstande fra loppemarkedet til selv at lave en romantisk greyhound. Du skal bruge følgende materialer: vintage nøgler, perlekæde (lavet af glasperler), snor og en metalring. For eksempel er metalringene velegnet til drømmefangere. De fås i de fleste håndværksbutikker. Denne håndværksidé er super let og velegnet selv for komplette begyndere. Hvis du ønsker det, kan du også dekorere din mynde med rhinestones. Hæng greyhound et blæsende sted i haven eller på terrassen. Dens bløde lyd er afslappende og kan dæmpe gadestøj eller støj fra naboer.

Havedekorationer til at hænge på havemuren: lav macrame -hængekurve selv

Urtehave med macrame hængende på haven væg dekoration ideer

Hvis haven er meget lille, og der virkelig ikke er ledig plads til en urtehave, så kommer den næste kunsthåndværkside. Lav makrame hængende kurve og hæng dem på havemuren. Dette får urtehaven til at se super dekorativ ud. De hængende kurve er ikke kun et rigtigt blikfang, de giver haven dybde og kan skjule grimme pletter på væggen. Urter afgiver også en mild duft og holder myg og fluer væk. Og når havesæsonen slutter, kan du bringe de hængende kurve og krukker ind i huset. Så du har friske krydderurter hele året rundt til at krydre dine retter med. Denne hængende dekoration er også perfekt til altanhaven.

Vintage havedekorationer til at starte med: pynte porcelænsbordservice med servieteknikken

Vintage dekoration idé lavet af tekande og rhinestones

En vintage -dekoration er naturligvis noget særligt, men desværre var det ikke alle, der fik te -sæt i porcelæn med legende blomstermotiver fra deres bedsteforældre. Heldigvis kan det gamle look med succes falskes med servieteknikken. Alt du behøver er en enkel hvid porcelæn tekande. For at få det til at se autentisk ud, kan du købe en tekande fra en lurvet chic butik. Det lurvede smarte tilbehør og møbler er ikke gamle engang fra loppemarkedet, men masseproducerede varer, men de efterligner vintage-looket. Så har du stadig brug for servietmotiver, porcelænspenne, glasrens, speciel lim til decoupage på porcelæn, saks og børster. Rengør blot porcelænet grundigt med glasrenseren først. Det er bedst at bære gummihandsker, når du laver kunsthåndværk, for hvis fingeraftryk kommer på overfladen, kan håndværkslimen ikke klæbe godt. Så klipp først motiverne ud af en serviet og overfør dem til tekanden med pensel og håndværkslim. Børst designet med lim, arbejde indefra og ud. Tør den overskydende lim af porcelænet af med en vatpind. Sæt tekanden i en kold ovn og sæt den til 150 grader Celsius. Brænd porcelænsfadene i 40 minutter.

Vintage havedekoration til at hænge op fra en tekop og tallerken

Dekorer tekanden eller tekoppen og underkoppen med glasperler og fuglefigurer og hæng dem med et satinbånd på et træ midt i haven. Denne smukke hængende dekoration klipper også en fin figur på pergolaer og lysthuse. Skyggefulde, delvist skyggefulde eller skyggefulde steder er perfekte, fordi farverne kan falme under direkte sollys. Det kan også perfekt iscenesættes i et havehjørne. Når porcelænet bages i ovnen, bliver det vandtæt. Om vinteren bør du stadig opbevare opvasken hjemme, i garagen eller i kælderen. Fordi frost kan beskadige porcelænet.

Havedekorationer til at hænge op: Lav selv lanterner af gamle dåser

Lav selv lanterne af dåser Instruktioner

Lav lanterner af gamle dåser. Vi forklarer, hvordan du gør det. Du skal bruge følgende materialer: dåser, stålsøm og en hammer. Lav først en skabelon, eller download et gratis design fra nettet, og udskriv det. Skær skabelonen ud. Rengør dåserne med sæbe og vand, og fjern eventuelle etiketter og lim. Hvis du ønsker det, kan du male dåserne eller sprøjte dem med en metallisk malingsspray. Lad i så fald dåserne tørre helt først. Fyld dem derefter med vand og sæt dem i fryseren natten over. Tag dem ud om morgenen og brug en blyant til at overføre designet til dåserne. Brug en stålsøm og hammer til at stikke den ud. Du skal arbejde hurtigt, før isen begynder at smelte. Når du er færdig, skal du lade dåsen stå i direkte sollys, så isen smelter og smider vandet. Fordel eventyrlys eller Led -stearinlys i tørkasserne og hæng dem på terrassen.

Havedekorationer til at hænge op: gammel vandkande og eventyrlys bliver en kunstinstallation

Lav selv havedekorationer af lanterner og gamle vandkasser

En gammel rustet vandkande, fem eventyrlamper med små lysdioder og en urtepotte: det er alt hvad du behøver for at skabe en charmerende kunstinstallation i din egen have. Hæng vandkanden på havehegnet eller på et træ, og fjern låget. Test, at eventyrlyset passer gennem åbningerne i vandkanden. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du forstørre hullerne eller bore fem nye huller (ikke for tæt på hinanden). Nu skal du bare trække eventyrlyset gennem hullerne og lægge dem over en urtepotte. Om aftenen vil den charmerende belysning garanteret tiltrække alles opmærksomhed.

Plant fugleburet med sukkulenter

Havedekoration til hængende fuglebur på havehegnplanten med sukkulenter

Vintage fuglebure er rigtige blikkfang. Så hvis du har fundet en i kælderen eller på loftet, så er den næste hængende haveindretningside noget for dig. Hvis du ikke har et fuglebur, kan du enten kigge efter et på det lokale loppemarked eller eventuelt købe et dekorativt lurvet chic fuglebur og derefter slibe malingen af ​​med sandpapir. Fuglebure kan plantes efter ønske: sæsonbetonede blomster ser godt ud i dem, men kunstvandingsvandet kan ikke løbe ordentligt ud. Selv at bore huller i bunden af ​​buret er ikke nok, og det kan rådne rødderne. Derfor skal du hellere stole på sukkulenter. De kan klare sig med meget lidt vand og er ekstremt lette at passe. Et fuglebur med sukkulenter skærer en fin figur på terrassen, ved husets indgang eller på havehegnet.

Byg selv en fuglefoder fra plader

Lav din egen fuglefoder fra gamle tallerkener

At lave en fuglefoder selv af tallerkener og porcelænsskåle er en ekstremt let opgave, der egner sig godt, selv for komplette begyndere. Mest af alt har du brug for husholdningsmaterialer til haveprojektet. Og hvis fugle ikke bevæger sig ind i din egen have på trods af alle bestræbelser, kan du holde en fuglfigur til fuglefoderen.

Lav selv vaser af syltetøjsglas

Havedekorationer på husets væg med et syltetøjsglas som vase

Du kan ikke kun lave lanterner, men også charmerende vaser af syltetøjsglas. Afskårne blomster føles meget behagelige der. Så du kan færdiggøre vintage havedekorationen med et yndigt blomsterarrangement. De unikke vaser kan hænges på espalier, på havehegnet og endda på postkassen og byde dine gæster velkommen med en charmerende buket blomster.

Du behøver ikke nødvendigvis at lave en dekoration – med lidt maling kan selv husholdningsartikler omdannes til dekorativt tilbehør. Du kan finde flere kreative ideer til en havedekoration til at hænge i fotogalleriet herunder. Lad dig inspirere og giv haven, terrassen og hvorfor ikke altanen et personligt præg med hjemmelavede ting.

Brug husholdningsartikler som blomsterpotter og mal dem i muntre farver

Hængende have på altanen eller terrassen og plantepotter lavet af husholdningsartikler

Havedekorationer på træhegnet: mal dåserne blå og plant dem

Plantning af en lodret dåsehave Instruktioner til hængende have

Vindklokker fra gamle nøgler hilser gæsterne ved indgangen til huset med en blid lyd

Havedekoration til at hænge op DIY idé til vindklokker lavet af nøgler

Drømmefanger lavet af rhinestones og vinkorker tilføjer haven et vintage touch

Lav din egen havedekoration til at hænge vindklokker ud af vinkork og sten

Træhus i et gammelt udseende: Slib blot malingen af ​​med sandpapir og lad det stå udenfor. Med tiden dannes en grå patina

Lav dit eget træfuglehus og hæng det på træet som en havedekoration

Dekorativ vandkande og eventyrlys omkring havestien

Lav selv havedekorationer med eventyrlys, hæng vandkande op

Dekorative paraplyer og klokker skaber en charmerende vindklokke

Lav selv vindklokker Instruktioner med klokker

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Rygstrækøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mod smerter i ryggen!