15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dækning til hegnet og vægge med buske og klatreplanter

Dækning til hegnet, havedesign, potteplanter

Måske vil du få dit hegn til at se endnu mere attraktivt ud? Så har vi et par ideer klar til dig. Hvis hegnet er i solen det meste af dagen, kan du uden tøven pakke hegnet ind med rosenbuske eller klematis. Disse fylder luften med en fantastisk frisk lugt og er gode ideer til Dækning til hegnet.

Duftende klatreroser som dækning til hegnet

Betræk til hegnet rose bordeaux vægdesign

En række farverige roser er egnede, men vi synes, at den kinesiske gule klatrerose Hugonis er det bedst mulige valg til dette formål. Denne skønhed er prydet med utallige sarte gule blomster, og dens blomster starter ved spidserne af de øvre grene og går ned og indad. Vi kan også anbefale den vilde kinesiske rose, den er resistent over for sygdomme og kulde. Dens lange tynde grene er dækket med græsgrønne blade og ser smukke ud.

Blomstrende hegndekoration

dæk-til-hegnet-klematis-idé-væg-låge-græsplæne

Rosenbuske vokser let og enkelt, de behøver ikke at blive trimmet hvert år, det er ikke nødvendigt. Om foråret skal du bare skære de forældede skud, som sandsynligvis er beskadiget af frost. Udover solens varme stråler kan rosenbuske også lide frugtbar jord, så det er bedre at berige deres jordoverflade med flydende gødning eller gødning.

10 blomstrende klatreplanter til haven eller som krukkeplante

Top 12 af de smukkeste klatreplanter til haven og altanen

Plantning af pergolaen – hvilke klatreplanter er velegnede til dette?

Betræk til hegnet i forskellige farver

dæk-til-hegnet-lonicera-blomster-klatring-pink-hvid

Lonicera eller kaprifolien skjuler deres blomster i skødet. Derudover klæber denne kaprifol fast til hegnet eller søjlen. Den når en højde på 2-3 m, bladene er ovale med en spids. Honeysuckle blomstrer i april og maj, og deres blomster er i forskellige farver: hvid, gul, pink og rød og i forskellige nuancer og lugter vidunderligt. Der er mere end hundrede forskellige former for form og farve.

Kaprifolien kan modstå barske forhold: skygge, tørke, frost og er ikke kræsen med jordforhold. Det formerer sig vegetativt gennem stiklinger.

Vedbend som hegndekoration

dæk-til-hegnet-vedbend-klatring-plante-sten-væg

Vedbend er måske den mest populære planteart, der bruges som dekoration og Dækning til hegnet anvendes. Det klatrer let på alle hegn og spredes hurtigt. Ingen anden busk kan slå den, og hastigheden af ​​dens spredning anerkendes som en “rekord”. Vedbend er den eneste stedsegrønne busk, der også er eftertragtet som lodret dekoration. Den kan klatre op til 10 meter gennem sine klæbrige sank. Bladene er læderagtige og skinnende, med en dyb grøn farve og falder først ud om vinteren. Ivyen opfrisker skyggefulde vægge og hegn. Det er ikke krævende med hensyn til jord og klima, det formerer sig vegetativt.

Romantisk udseende havehegn

Hvidmalet træhegn i landlig stil rosa buske

Så det var bare et par tips til, hvordan du kan dekorere dit hegn med grøn og frodig vegetation. Vi håber at kunne hjælpe dig med dette og ønsker dig mange hyggelige timer i din have!

Delikate havefarver 

Havehegn malet hvidt rosenbuske-lyserøde buske-lavendel

Duftende rosenbuske

roser blomstrende have-hegn dekoration-duftende buske

Lonicera Honeysuckle Flowers dekorationsbetræk til hegn

Farverige rosesorter-duftende klatring rosenbuske havehegn dekoration

kinesisk gul klatrerose hugonis havehegn dækker ide

Klatring af vedbend som skyggefulde steder livlig dekoration-græsgrønne blade

hegn dekorationsdæksel til hegnet levende planter og blomster

Ivy blomstrende klatreplanter-roser facade hegn-dækning

Ivy egnet til den skyggefulde placering tørkefrost

Previous Post
Lav forårskranse – 10 nemme DIY -ideer til forårsdekorationer med vejledning
Next Post
Loftslejlighed med en dynamisk og livlig atmosfære