15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Væghegnskombination – moderne design og praktiske ideer til murstenshegn

For husejere eller dem med et haveområde giver beslutningen om at installere en væg-hegnkombination på ejendommen mange potentielle fordele. Disse omfatter først og fremmest privatliv og sikkerhed, men også kantstenens attraktivitet, æstetiske værdi og komfort. Mange mennesker har brug for hjælp til at få overblik over de krævede politikker og procedurer. Derfor vil vi hjælpe dig med at fuldføre dit projekt ved at vise dig nogle tips og eksempler. Find ud af mere nedenfor om, hvordan du kan kombinere en havemur med et hegn i dit udendørs område.

Mulig kombination af væghegn

smedejerntræsmønster som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger på hvid betonvægs kantmur

En frontvæg eller et hegn skal matche ejendommens overordnede stil og design. Dette afspejler husets tilstand og frem for alt giver sikkerhed. Mange designs tilbyder en bred vifte af løsninger, fra overkommelige hegn til store indgange. De fleste af disse har et omfattende udvalg af tilpassede designmuligheder. Du kan realisere sådanne havehegn væg ideer fra træ, kædeled, smedejern og andre lignende materialer med en højde på ikke mere end to meter.

gabion som et væghegn kombination med rustfrit stålgitter skaber en minimalistisk atmosfære i det ydre område

Naturligvis er beton, murværk, mursten eller andre lignende byggematerialer også egnede til dette. Højden kan variere, men du bør på forhånd kontrollere, om du har brug for en byggetilladelse. I alle tilfælde kræves verificering og godkendelse af et planlægningskontors placering, højde og materiale til konstruktion af hegnet. Hvis man bygger et højere hegn oven på væggen, skal ansøgerne have gennemgået og godkendt tekniske tegninger og stregtegninger til erhvervsejendomme eller tekniske tegninger og installationsinstruktioner for boligejendomme.

moderne og stilfuld væghegn kombination af betontræ og natursten til gårdsplads

Fortrolighedsskærmen på vægge kan ikke kun tjene til at sikre mere privatliv og til at markere grænser. Et murstenshegn kan også tjene som en ramme til din have, som et højdepunkt for din landskabspleje eller som omdrejningspunktet for din facade. Det er imidlertid afgørende for dette at vælge den rigtige blandt hundredvis af designs. Så det bedste hegn skal matche din stil og ejendommens omgivende område og give en optimal løsning til dine behov. Du kan blive kreativ, mens du designer murstenshegn til dit hjem. Husk, at dette er et element, som naboer og forbipasserende vil se, når de kigger på huset fra gaden. Så det skal se godt ud.

Asymmetri og mønster på havehegn

asymmetrisk mønster til en moderne væg-hegn kombination som kantmur

Hvis dit hjem er designet med geometriske elementer som lige linjer, terninger eller vinkler, kan dette være en typisk moderne stil. Dette giver dig mulighed for at give hegnet mere dynamik og et betagende og afbalanceret udseende. Det er bedst at bruge en neutral farve, der passer ind i resten af ​​huset.

murhegn af smedejern og mursten skaber en indbydende atmosfære i haven

Desuden kan fx smedejern være et godt valg til dit hegn. Du kan kombinere materialet med mursten eller beton for at opnå et klassisk look. Du kan dog også blive mere kreativ og skabe designs som naturinspirerede træmønstre, der tilføjer et moderne element til murstensvæggen.

Integrer lamelrammen i væggen

Sæt kontraster i udendørsområdet med kombination af sort og hvidt væghegn til havemur med hegn moderne look

Elegant, minimalistisk og effektiv. Du kan ikke gå galt med sådan en væghegnskombination af sort stål og hvid beton. Det letplejede og robuste hegn har også en enkel, men smagfuld stil. Rustikt inspirerede hegn er også en af ​​de hotteste ideer til design i dag. Med de varme toner i de vandrette trælister kan en væg elegant suppleres med stel og husnumre. Træ ser altid indbydende og hyggeligt ud og går aldrig af mode. Det kan fungere med næsten ethvert designtema og tilføjer et flot naturelement til havemuren.

Væghegn kombination med metal

lamelrammer integreret i midten af ​​et hegn som en fortrolighedsskærm på en sort betonvæg

Dette kan være den perfekte forbedring af en kantmur, hvis du allerede har et beton eller murværk. For at gøre dette kan du blot rive de skiftende dele af og erstatte dem med trendy metallameller. Hvis du allerede har en imponerende væg, så prøv at dæmpe farverne og gå efter moderigtige, men neutrale nuancer.

symbolsk fortrolighedsskærm på en metalvæg skaber udsigt til haven

Dette moderne design har et metalhegn med tomme mellemrum, som efterlader området delvist udsat. På denne måde kan du eller dine gæster beundre den smukke have bagved. Dette er en god løsning til at opdele rum uden helt at blokere udsigt.

Brug bambus som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger på væggen

Havehegn vægideer med træ og bambus som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger på en væg i rustik stil

Kombinationen med bambus ser altid organisk og dynamisk ud i haven eller på en terrasse. Det naturlige materiale kan integreres næsten overalt og ser godt ud i ethvert miljø og landskab. Det giver også tilstrækkeligt privatliv og er let at installere. Med bambus kan du give det ydre rum et afslappet look. Kombinationen af ​​bambusrør eller pinde med metal eller træ tilføjer et afslappet strejf til hegnet og skaber en varm og indbydende følelse.

Stål og sten til kantmur

stål og sten kombineres som havehegn væg ideer

Sten er et rustikt og vintage materiale, mens stål kan se sofistikeret og moderne ud. Kombinationen af ​​de to byggematerialer kan dog give husets facade et elegant udtryk. En gabionvæg som støttemur er lige så velegnet som en havemur med et hegn og har været rundt om i verden siden middelalderen. Men med de moderne fortolkninger kan du forbedre en almindelig ru mur ved omhyggeligt at stable murstenene.

Kombiner gabion med træ som en havevæg med et moderne design

Dette skaber præcise linjer og former. Du kan også vælge smukke farvede sten med interessante mønstre for at give det ydre rum mere livlighed. Og hvad med at kombinere den gamle gabion med et moderne træhegn? Du får et meget attraktivt, meget moderne og meget robust hegn.

Frostet glas til hegn på murstensvæg

luksuriøst design som havemur med hegnidéer med frostet glas som fortrolighedsskærm på væggen

Frostet glas er meget trendy og er perfekt som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger på vægge. Materialet ser også elegant ud og kan være et praktisk alternativ til metal. Panelerne er seje, stilfulde og attraktive. De glatte glasruder passer perfekt til ru trærammer og stenvægge. Sådanne fyldninger lavet af frostet glas er hurtigt blevet et luksuriøst førsteklasses materiale til murværk. Flere og flere designere og kunder foretrækker det til brug som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger ved poolen eller i maleriske udendørs områder. Så hvis du leder efter en praktisk og moderne væg-hegn kombination, kan dette være det rigtige valg.

Byg et praktisk hegn med træ og beton

beplantet have med væghegn kombination af trælameller som fastgørelse og beton i den nederste del

Murhegn er et almindeligt og praktisk valg for mange boligejere. Som base bruges et stærkere og tungere materiale til den nederste halvdel. Dette kan f.eks. Være beton eller natursten. Det lette og dekorative byggemateriale forbliver derefter for den øverste del af væggen. Indtil for nylig var jernristen et populært tilbehør til den. En blanding af træ og beton kan dog være en endnu mere moderne opgradering til den populære stil til hegnet.

Previous Post
10 originale ideer til indendørs og udendørs planter
Next Post
Lav selv vægdekoration i 16 ideer med et fantastisk look