15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Du kan bruge disse afskrækningsmidler til at holde slanger ude af dit hjem og din have!

Slanger er benløse krybdyr, der kan kravle ind i din gård og nogle gange endda dit landsted. Rædslen ved alle rædsler! Og selvom dit første instinkt sandsynligvis løber væk med al din magt ved synet af en slange, bør du vide, at dette dyr virkelig er nyttigt. De kontrollerer gnaverpopulationer, hvor en slange spiser 3-4 rotter på en enkelt dag. Okay, så du kender deres positive præstationer, men det afbryder ikke din ofiofobi, vel? Det er meget muligt, at du får panik ved tanken om deres tilstedeværelse i nærheden … Så føler du dig som en stor del af den tyske befolkning, der undrer sig over, hvordan man holder slanger ude af haven? Vi har samlet de bedste tips og midler til evakuering om dette emne.

Hvordan kan du skræmme slanger væk fra haven??

Hvordan kan du skræmme slanger væk fra haven?

Vidste du, at der i alt er 7 arter af slanger i Tyskland, hvoraf kun 2 er giftige? Når det er sagt, er der ikke så mange giftige slanger, og det er usandsynligt, at du vil støde på en i din gård. Hvis disse oplysninger ikke er betryggende nok for dig, vil du sandsynligvis fortsætte med at undersøge, hvordan du holder slanger ude af dit hjem og din have. Og han gør det godt, for at dræbe disse lovligt beskyttede dyr kan straffes med en stor bøde. Så hvad er nogle tips til at jage slanger væk uden at skade dem??

Hvornår kommer slangerne ud?

holde slanger væk fra huset

For at undgå køer skal du vide, hvornår de kommer ud, ikke? Nå, du møder dem oftest, når gennemsnitstemperaturen er mellem 25 og 35 grader Celsius. Med andre ord kommer slangerne ud sidst på foråret og kan ses hele sommeren. De er mest aktive tidligt om morgenen og sen eftermiddag, da sommertemperaturerne ofte er for høje til at gå ud i løbet af de varmeste timer på dagen. Om efteråret går de i dvale, men de sover faktisk ikke. I stedet tilpasser deres kroppe sig til de lavere temperaturer, hvilket bremser deres stofskifte og gør dem mindre aktive.

Hvorfor afværge slanger naturligt?

Kør slanger ud af haven med naturlige midler

Det er naturligvis en meget effektiv metode til at løse et slangeproblem at ringe til et kompetent skadedyrsfirma. Der er dog nogle hjemmemediciner, som du roligt kan prøve at hjælpe med at drive disse frygtelige krybdyr væk naturligt. Dens fordele omfatter:

  • deres tilgængelighed: De fleste hjemmemediciner til at afvise slanger er baseret på almindelige ingredienser.
  • Overkommelighed: Alle naturlige måder at holde slanger ude af din have er billigere end prisen på professionelle produkter og tjenester på markedet.
  • Enkel applikation: De fleste hjemmemediciner til at holde slanger ude er lette at lave og bruge.
  • sikkerhed: Mange af slangeafvisende midler er 100% naturlige og sikre for menneskers sundhed. Derudover er de giftfri for katte, hunde og andre kæledyr, hvilket ikke altid er tilfældet med professionelle afskrækningsmidler. Selvfølgelig er der kemiske midler, der kan bruges, men så længe de nødvendige forholdsregler tages, er risikoen forbundet med deres anvendelse minimal.

Hvilke forholdsregler skal der tages ved jagt på slanger??

Lille slange i græsset

For at holde slanger ude af huset og haven er det første, du skal gøre, at fjerne de faktorer, der tiltrækker dem. Når det kommer til en levende organisme, er mad naturligvis det vigtigste. Find ud af, hvilke andre svar der er på “Sådan holder du slanger væk” ved at undersøge deres levesteder.

Hold slanger ude af haven: ødelæg madkilden

Hold slangen væk fra dammen

Hvor der er gnavere, er der logisk slanger, der kan lide at spise dem. Så slap af med rotter og mus, og du er et skridt tættere på at løse dit problem. Husk også på, at slanger også vil spise frøer, muldvarpe, insekter, fugle og endda fisk! Slanger dukker også ofte op i havedammen.

At fjerne skjulesteder er afgørende for succes

At fjerne skjulesteder er afgørende for succes

Slanger foretrækker mørke, fugtige steder og er kendt for at gemme sig i revner, sprækker og huller. Eliminering af disse skjulesteder kan hjælpe med at holde slanger ude af din ejendom. Undersøg omhyggeligt din have og havestald, reparation af revner i træbeklædningen, tilslutning af alle huller, du finder, og udskift gamle gitre med huller. Reparer beskadigede tagrender, rør og ventilationsåbninger og opbevar brænde i aflåselige trækasser, hvis det er muligt.

Overvej at ændre landskabsplejen

Slå græsplænen kort for at holde slanger væk

Overvej at foretage ændringer, der forhindrer disse væsener i at komme ind for at slippe din have af slanger. Hold græsplænen kort og undgå høje græsser for at rydde mulige skjulesteder for slanger. Når du opfører et hegn, skal du sørge for, at det flugter med jorden og skråner lidt udad. Du kan også bruge materialer, der forhindrer slanger i at glide ind, såsom: B. kristtorn blade, fyrretræer, æggeskaller og grus. For at holde slanger ude naturlig kan du overveje at dyrke planter, som de finder ubehagelige at dufte, såsom morgenfrue, citrongræs, ildelugtende hellebore og malurt.

Brug strategi: tilkald naturlige fjender

Tiltræk slangernes naturlige fjender i haven

Ræve og vaskebjørne er rovdyr og naturlige fjender af slanger. Selvfølgelig er det umuligt at holde dem som kæledyr til at holde adders og græs slanger i skak. Men hvis ræve er hjemmehørende i dit område, er deres urin et meget godt naturligt afstødende middel for slanger, når de spredes rundt om din ejendom. Perlehøns, kyllinger, kalkuner, grise og katte hjælper også med at drive slanger ud af din gård.

Hvordan kan du drive slanger ud af haven? Med røg!

Røg driver slanger væk

Slanger har en meget skarp lugtesans, hvilket betyder, at de er overdrevent følsomme over for stærke lugte og dampe. En lugt, som de især ikke kan lide, er røg. Et afprøvet middel er at lave et bål og lade det ryge i flere timer. Dækning af gløderne med mos, grantræer og blade fungerer meget godt i denne henseende.

Men vær forsigtig! Husk, at det nu er skovbrandsæson, og en brand må aldrig efterlades uden opsyn! Sørg for, at du altid er klar til at slukke ilden! Denne metode med brændende kaffegrums ville også være et godt alternativ.

Slanger frastødende

Der er flere almindelige kemiske midler og naturlige produkter, der fungerer godt som slangeafvisende midler. Nogle af de mest populære er:

naphthalen

Hold slanger væk med naphthalen

På grund af sin høje styrke er naphthalen en almindelig ingrediens i mange kommercielle slangeafvisende midler. Stoffet er bedst kendt som hovedingrediensen i mølboller. Duften af ​​naphthalen irriterer slangerne og driver dem væk uden at skade dem. Så læg møllkugler i huller, revner, sprækker eller andre steder på din ejendom, hvor slanger kan gemme sig. En stor ulempe ved dette middel er, at det er giftigt for børn og kæledyr. Små børn risikerer især at sluge de små, hvide kugler.

svovl

Svovl for at drive slanger ud af haven

Pulveriseret svovl er en anden god måde at få slanger ud af haven. Når du spreder svovlpulver rundt i din gård, irriterer det slangernes hud, så de ikke kommer tilbage. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du altid bære en maske, der dækker din næse og mund, når du håndterer dette materiale.

ammoniak

Ammoniakvandsløsning mod slanger

Slanger kan ikke lide lugten af ​​ammoniak, så sprøjtning af potentielle skjulesteder med denne enkle vandopløsning vil afskrække dem fra fremtidig ophold. Husk, at når du håndterer ammoniak, bør beskyttelseshandsker, masker og endda beskyttelsesbriller (hvis opløsningen er for koncentreret) altid bæres på grund af risiko for forbrændinger og irritation.

Æteriske olier såsom fed og kanelolier

Æteriske olier såsom fed og kanelolie mod slanger

Nellike- og kanelolier er meget effektive slangeafvisende midler og er 100% naturlige på samme tid. Fortynd det i vand, hæld blandingen i en sprøjteflaske og sprøjt det ud over haven. Endnu bedre: den samme blanding kan også bruges i en diffusor i huset, hvis det er nødvendigt. Bemærk: Brug aldrig rene æteriske olier direkte på huden!

Hvidløg og løg

Hvidløg og løg indeholder sulfonsyre

En mærkelig kendsgerning er, at sulfonsyren i hvidløg og løg (de samme ting, der får os til at græde, når vi skræller og hakker løg) frastøder slanger. Kom 1 pære hvidløg og 2 store løg i en foodprocessor og behandl dem, indtil der dannes en tyk pasta. Tilsæt 1 liter vand og lad blandingen stå i 24 timer. Derefter kan du sile opløsningen, lægge den i en havesprøjte og bruge den til at injicere de ønskede områder. Du kan erstatte hvidløg og løg med hvidløgspulver og løgpulver i et forhold på 1: 1. Pulverne opløses i vandet, uden at du behøver at belaste dem.

eddike

Brug eddike mod slanger i haven

Eddike er en effektiv måde at afvise slanger i nærheden af ​​vand, herunder svømmebassiner og damme. Hvid husholdningseddike kan sprøjtes rundt i dammen for at holde slanger ude. Eddike er et naturligt afstødende middel, der ikke udgør nogen sundhedsrisici / bivirkninger. Hvordan du stadig kan bruge eddike i haven, vil du lære i denne artikel.

Varme chili

Varme chili mod slanger

Lav en opløsning af chili kogt i vand eller drys cayennepeber rundt i dit hjem eller din have. Slanger kan ikke lide alkaloid capsaicin, der findes i chili (ligesom voles), og de brændende chillidampe gør også, at deres hud klør, hvilket afskrækker dem. Sådan holder du slanger ude af din have med naturlige hjemmemediciner, almindelige kemikalier og smarte tricks!

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Hvad er hoftefald, og kan du slippe af med dem? Her er alt hvad du bør vide om det!