15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Chokolade mauve farve som en hårtrend for en charmerende efterårsstyling

mauve-farve-chokolade-mørke-brun-tråde-design-professionel-frisure

En ny farvetrend for hår får mange kvinder til at drømme om en ny frisure, og det er den såkaldte mauve-effekt, som bruges til chokoladebrunt hår. Hvis du leder efter nye hårfarver, der er effektive og trendy på samme tid, kan du ikke gå galt med denne kombination. For selvom den sarte farvemuve er alt andet end naturlig, takket være grundfarven og påføringsteknikken, skaber den et imponerende naturligt look, som næsten alle gerne vil have. I denne artikel vil vi gerne forklare dig præcis, hvad farven på Chocolate Mauve er, hvordan den opnås, og hvor den egentlig kommer fra. Derudover har vi nogle prøvebilleder og farvevarianter til chokoladehårfarven med nuance mauve, så du også kan få nogle ideer, hvis du vil farve dit hår.

Chokolade Mauve farve – Hvordan ser det ud?

mauve farve chokolade subtilt look-shimmer-pink-rose

Som allerede nævnt er en varm chokoladebrun grundfarven til denne styling. Du kan vælge mellem forskellige nuancer, som du ønsker. Hvis du kan lide det lidt lysere, kan du turde prøve chokolade mauve -farven såvel som dem, der foretrækker mørkere hår. De brune toner forstærkes af en delikat lyserød, som kendes fra mallows smukke blomster (deraf navnet). Nuancen kan også variere her og vælges efter smag. Et par accenter i hårfarven pink er normalt tilføjet til den lyserøde, hvilket giver håret et attraktivt skinnende look. Da hår absorberer lyse farver bedst, når det er lyst, skal der på forhånd bruges et blegemiddel på mørkt hår, der fjerner pigmenterne fra håret og giver det perfekte grundlag for den lyserøde nuance.

mauve farve chokolade rød glimmer balayage hår tendenser

Balayage -teknikken bruges til at skabe en naturlig overgang og udseende. Den ombre-lignende styling opnås ved at børste farven frit ind i håret. Da dette ikke er så let for begyndere, er det bedre at henvende sig til en professionel for farven Chocolate Mauve. Først da kan en glat overgang på den ene side og et langvarigt udseende på den anden side garanteres.

Lav selv ombre hår – instruktioner til blondine, brunette & tilgangen

Farvning af rødt hår – plejetips og 37 stylingideer

Farv hår i henhold til månekalenderen for et godt resultat

Hvor kom ideen fra??

mauve-farve-chokolade-pastel-lilla-lysebrun-mørk blond

New York frisør Hanna Edelman anses for at være opfinderen af ​​chokolade mauve farven til hår. Hendes salon ligger i Brooklyn og kaldes “Brush in Hand” – et navn, der perfekt beskriver balayage -teknikken til farvelægning af hår. Ideen til den nye trendfarve opstod temmelig spontant, da stylisten besluttede at bruge nogle af de resterende pasteltoner fra sidste års sommertrends og blande dem sammen for at se, hvad resultatet blev. Farven blev hurtigt til farve- og hårtrenden til efteråret. De subtile og behagelige accenter får os til at se friskere ud, hvilket kan være meget gavnligt for vores styling, især i det køligere efterår.

Chokolade Mauve farve – Ideer og varianter

mauve-farve-chokolade-kontrast-højdepunkter-pink-orange-pink-brun

Den trendy chokolademauve farve har så at sige sine grundprincipper, men kan som allerede nævnt også ændres, varieres og designes efter din egen smag. Vi vil gerne vise dig, at dette ikke ændrer det smarte og unikke udseende ved hjælp af følgende eksempler, hvor begge hårfarver blev brugt i forskellige nuancer. Det er lige meget, om du bare vil have subtile farve accenter eller noget mere ekstravagant, for begge er mulige med denne farvetrend. Lad din frisør rådgive dig for at finde de perfekte nuancer til din type og i sidste ende være helt tilfreds med din nye styling.

Mørkebrunt hår og lilla

mauve-farve-chokolade-pastel-pink-blonder-pandehår-mørkebrunt-hår

Hvis du vil gøre hårfarven brun særlig mørk, kan du opnå den ønskede effekt med denne kombination. Den mørke chokoladebrune fremgangsmåde holdes relativt kort her, så de lyserøde nuancer starter højt oppe. Dette er en fantastisk variant til et langvarigt look, hvor højst tilgangen, men ikke nødvendigvis overgangen, skal farves om.

Overgange i forskellige retninger

mauve-farve-chokolade-pink-lilla-brun-overgang-ombre-balayage-teknik-styling

Med denne styling kan to overgange observeres. På den ene side kan den klassiske overgang af chokolademaverfarven ses fra top til bund og på den anden side en anden fra bagsiden af ​​hovedet til de forreste dele af håret. En lyserød nuance blev valgt til de forreste tråde, som gradvist mørkner mod bagsiden af ​​hovedet og bliver til en lilla nuance.

Bleg lilla tips

mauve-farve-chokolade-bleg-pink-pastel-højdepunkter-tips-farve-ombre

For større kontrast, lad spidserne falme til en bleg pastelfarve. Denne Chocolate Mauve -farve er bedst egnet til de modige kvinder blandt jer, da den er endnu mere slående end den klassiske Chocolate Mauve. Især en varm og mørkere brun nuance til fremgangsmåden ser meget attraktiv ud i kombination med den kølige pastelrosa. Men du kan også farve dit hår lysere til dette formål.

Kontrasterende tråde

mauve-farve-chokolade-striber-rød-blond-pink-mørk brun

Hvis du ikke vil have, at overgangene i chokolademauven er så jævne, men foretrækker højkontrast og tykke farvestrenge, kan du naturligvis også vælge det. Overvej i dette tilfælde, hvilke nuancer du vil have i håret. Eksemplet ovenfor viser en effektiv blanding af lyserøde og rødblonde tråde, der smelter sammen til en mørkebrun grundfarve til rødderne.

Lysebrunt hår og effekter

mauve-farve-chokolade-lysebrun-hår-skinnende-fletning-halvåben

Trendfarverne til håret kombineres her med en lysebrun tone. Udseendet ser særligt naturligt ud, og effekten af ​​solbleget hår, som er typisk for balayage-teknikken, skabes. Den lilla farve kan kun diskret skelnes. En perfekt variant til alle, der ikke tør gå efter ekstravagant styling. Det lysebrune i håret skaber også en behagelig glans, hvilket er særligt effektivt i lyset.

Mauve med en rød glimmer

mauve-farve-chokolade-efterår-styling-balayage-rød-shimmer-rosé

Chokoladebrun som tilgang og en mauve -effekt med et rødt skimmer er en anden variant, der utvivlsomt passer perfekt til efteråret. En lyserød nuance er kombineret med noget stærkere røde striber, som skiftes med en jævn overgang. Med eller uden en pony er ligegyldigt.

mauve farve chokolade damer-look-frisure-idé-efterårstrend

I øvrigt er Chocolate Mauve -farven ikke kun velegnet til langt hår, men ser også godt ud på korte frisurer. Med et attraktivt bølgelook ser stylingen også endnu mere attraktiv ud og indrammer ansigtet perfekt for at understrege det friske look, som din hud får af farverne.

Previous Post
Inspiration til sort og hvidt badeværelsesdesign
Next Post
Fitness mod depression – hvordan øvelser forbedrer vores humør