15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv ombre -hår – instruktioner til blondine, brunetter og fremgangsmåden

Lav selv ombre hår lys brun-mørk blond-bølge-lang bob

Uanset om det er langt hår, kort hår, mellemlang eller bob -frisure, kan ombre -håret findes i enhver frisure og hårlængde og er fortsat en stor trend. Det er derfor muligvis overflødigt at nævne, at dette er en jævn overgang fra en mørkere hårfarve til en lysere eller omvendt. Der er også mange variationer med farvestrålende hårfarver. Da farvning af deres hår hos frisøren koster mange penge og skal farves relativt ofte, foretrækker flere og flere kvinder at prøve det selv derhjemme. Og hvis du allerede har lidt erfaring med at farve dig selv, står intet i vejen for dig. Brug bare vores nyttige instruktioner, som du nemt selv kan lave ombre -hår og selv skabe det unikke look.

Hvordan kan jeg selv lave ombre hår?

ombre hår gør-det-selv-ører-farvestof-to-hår-farver-let

Hvis du gerne vil farve ombre -håret selv, har du to muligheder, når du vælger farverne. Enten bruger du din egen hårfarve som grundfarve og køber en eller to mere, hver cirka en eller to nuancer lysere eller mørkere (med omvendt ombre), eller også kan du overdye din naturlige hårfarve. Derefter skal den anden farve selvfølgelig vælges afhængigt af den valgte grundfarve. Ellers har du naturligvis stadig brug for de typiske værktøjer til farvning, nemlig en pensel, handsker, et håndklæde til at dække skuldrene, et hårspænde og i dette tilfælde aluminiumsfolie.

Lav selv ombre hår diskret-kobber-blond-tips-idé-diy

Det er også vigtigt at finde det rigtige tidspunkt. Som regel bør håret ikke vaskes frisk. I stedet er mindst to dage efter din sidste hårvask bedst. Når det kommer til blegning, er det ikke ualmindeligt, at hårets ender får en grim farve. Du kan undgå et sådant resultat ved at bruge en såkaldt sølvshampoo.

Hvor præcist du selv laver ombre -håret afhænger af startfarven. Af denne grund har vi sammensat forskellige instruktioner, som du kan bruge som vejledning.

Ombre hårfarvning – ideer til ombre blondine, brunette og lyse farver

Ombre blond til brunt og blondt hår – farveteknikker i trend

Hvad er balayage teknikker & Ombré – The Before- & Ulemper ved hårtrends

Ombre brunt eller mørkt brunt hår

ombre hår gør det selv balayage-sort-brun-shimmer

For at skabe en perfekt og jævn overgang er det tilrådeligt at bruge ikke kun en nuance til lysning, men en anden, der fungerer som en overgang mellem de mørke og lyse spidser. På grund af de to hårfarver bør der derfor planlægges lidt mere tid til farveprocessen, hvis du selv laver dette ombre -hår. Ellers udføres farvningen imidlertid som normalt og det med de sædvanlige og allerede nævnte redskaber.

1. Hvis du gerne selv vil gøre ombrehåret brunt, skal enkelte hårstykker først deles. På den ene side stifter du det øverste hår op over ørerne. Du kan bruge spidsen af ​​farvebørsten til at adskille sektionerne. De nederste hårstykker, som du ikke har fastgjort, opdeles igen i to dele ved at lave en midterdel. Placer blot disse to dele over din skulder. Hvis dit hår er for kort til dette, kan du også bruge hårspænder eller hårspænder.

2. For at lave ombrehår selv skal du først have den lysere af de to nuancer, som du farver spidserne med. Når du farver dette lavere hår, er det bedst at starte på hageniveau og arbejde dig ned. Hvis dit hår er kortere, kan du også starte herunder. De færdige farvede spidser er pakket ind i aluminiumsfolie, som beskytter det øverste hår mod uønsket farve og garanterer også, at de farvede tråde ikke forstyrrer.

ombre-hår-gør-det-selv-langt-hår-blondine-brunette-pandehår-side afsked

3. Fortsæt nu med det øverste hår. Start igen i samme højde, som du valgte for de nederste hårstykker. Pak også det øverste hår ind i aluminiumsfolie og lad derefter farven virke så længe som angivet på emballagen.

4. Inden du fortsætter med farven til overgangen, skal du vaske den første farve af. Hvis du selv vil lave et perfekt ombrehår, skal du nu bruge den anden nuance. Bland disse til dette.

5. Håret fastgøres igen som for den første hårfarve eller placeres over skuldrene. Den anden nuance kommer på området over den tidligere farve. En glidende overgang skabes ved at male dem lidt i den første farve. Start med de nederste hårdele og fortsæt derefter med det øverste hår. Brug aluminiumsfolie igen, og lad hårfarven få virkning som angivet.

6. Skyl nu hårfarven af, vask dit hår, hvis du ønsker det, og sørg for at bruge den medfølgende balsam til at passe dit hår. Hårbehandlinger er obligatoriske en gang om ugen for at undgå at bryde de blegede ender af håret.

Lav ombre selv – Instruktioner til ombre blond

ombre-hår-gør-det-selv-omvendt-blond-tilgang-brun-blonder-idé

Hvis blondine er grundfarven til ombreen, kan du kombinere den med en mørkere hårfarve. Denne variant kaldes så omvendt ombre, så at sige omvendt ombre. Hvis du tør, kan du også bruge en pastelrosa, grøn eller blå i stedet for den mørke nuance og bruge den til selv at lave et lækkert ombrehår. Dette er også meget trendy og findes ganske ofte som en frisure til kvinder. Farvevejen er lidt anderledes end den for brunt hår med ombre, da der kun bruges en ny nuance her.

ombre-hår-gør-det-selv-reverse-platin-blond-pink-pink-lilla

1. For at farve dit hår i et ombre look skal du dele håret igen som beskrevet ovenfor. Derefter kan du komme i gang og lave ombrehåret selv som følger:

2. Bland den valgte hårfarve i henhold til instruktionerne på emballagen, og begynd at anvende den på spidserne. Start igen på niveau med ørerne, afhængigt af hårets længde.

3. Denne gang opretter du ikke overgangen med en anden nuance. I stedet skal du bruge en kam. Den maling, du lægger på spidserne, trækker op med dens hjælp. Håret er dækket uregelmæssigt, og det er også målet. Blandingen af ​​naturligt og farvet hår skaber den perfekte overgang.

4. Pak håret ind i aluminiumsfolie igen, gentag trin 2 og 3 også med det øverste hår og lad hårfarven træde i kraft. Skyl til sidst malingen af, vask dit hår om ønsket og brug en balsam.

Få ombreen til at se selv ud – farv fremgangsmåden mørk

ombre-hår-gør-det-selv-instruktioner-let-strand-stil

Selvom du laver ombre-håret selv og har overfarvet din naturlige hårfarve til det, er det på et tidspunkt på tide at starte. Eksponeringstiden starter fra det øjeblik, du begynder at anvende hårfarven. Bland disse som beskrevet i emballagen. Form en midterskille, der starter ved hårgrænsen i højre side. Læg hætteglasset med maling på halsen og børst det ned med en pensel. Arbejd dig op til øjenhøjde.

Massér det derefter godt ind med fingrene igen. Gentag det hele med venstre side og bagsiden af ​​hovedet. Når farven er godt fordelt, skal du bruge fingrene til at trække den længere ned (til cirka hageniveau) for at oprette overgangen. Lad det derefter blive tændt igen, vask det ud og pas på det. Du kan også få gode instruktioner i videoen ovenfor.

Previous Post
Inspiration til sort og hvidt badeværelsesdesign
Next Post
Fitness mod depression – hvordan øvelser forbedrer vores humør