15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Medium længde frisurer – Tjek de nyeste frisure ideer til 2014

frisurer mellemlangt mode frisurer 2014 blondt mørkt hår

Leder du efter en ny frisure og vil prøve en ny hårlængde? Eller vil du gerne give dit allerede mellemlange hår et nyt look og tilpasse din styling til den aktuelle trend?

Vi har samlet de bedste forslag til dig, som du kan bruge som inspiration. Tjek følgende Medium længde frisurer og vælg den der ville se den smukkeste ud efter din ansigtsform.

Medium frisurer til blondt hår

frisurer mellemlange mode frisurer 2014 blonde kvinder

Du kan også rådføre dig med din frisør om dette. Tag et kig på prøvefrisurer for at se, hvilke tendenser der er aktuelle i 2014. Måske finder du noget, der passer dig, og du får snart et helt nyt og friskt look!

frisurer-medium længde mode frisurer trends 2014

Mellemlangt hår betyder en længde omkring skulderområdet. Dette har den fordel, at et samtidigt ungdommeligt og feminint look garanteres, som kvinder i alle aldre kan bære. Kombiner med lige eller vinklede pandehår, som du vil, og indram dit ansigt på denne måde.

Halvlange frisurer 2016 til kvinder: 30 af de mest trendy stilarter

Style mellemlange frisurer-14 smukke styles til skulderlangt hår

De bedste frisurer til en kantet ansigtsform

Medium længde frisurer

frisurer-medium længde mode frisurer 2014 ser ud

Frisuren ser meget godt ud med lige hår såvel som med en bølget frisure, der består af store krøller. Du er også velkommen til at prøve proptrækkerkrøller. Prøv bare at finde det perfekte look til dine ansigts konturer. Der er ingen grænser.

frisurer-mellemlang længde 2014 attraktive kvinder

Der er heller ingen regel, når det kommer til farve. Mellemlangt hår ser meget smukt ud både i blondine og brunette eller rødt. Et ombre look med en mørk tilgang samt det klassiske højdepunkts look i enhver hårfarve, skaber interessante effekter i håret, der ikke kun er trendy, men også tilføjer pep til stylingen.

frisurer medium længde mode frisurer 2014 rød strand

Vær modig og prøv noget nyt! Med mellemlange frisurer får du et letplejet look, der kan spare dig for meget tid, mens du styler uden at se mindre attraktiv ud. Indram dit ansigt og træk alles opmærksomhed i fremtiden med en af ​​disse moderne frisure ideer.

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
En vidunderlig DIY borddekoration lavet af vintræ