15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mænds frisurer 2017/2018 – hvad er og forbliver i trend, hvad tilføjes?

herrefrisurer 2017/2018 trends-nuværende-frisurer-haircut-ideer

Som med kvinder ændrer tendenser med hensyn til frisure med mænd gennem årene. Det, der var trendy i går, er ikke længere relevant i dag, mens andre stilarter fortsat er trendy. Hvis du er interesseret i hvilke herrefrisurer 2017/2018 du skal stole på, så er du landet det rigtige sted. Fordi i denne artikel finder du ud af, hvad der aktuelt er i trend, hvad der vil forblive på mode i det kommende år, og hvilke herrefrisurer der er nye. Tag et kig på de trendy frisurer og find din personlige mænds frisure, som du kan bruge til at forbedre dit look.

Herrefrisurer slidt kort

herrefrisurer 2017/2018 kort hår-let-pleje-tre-dages skæg

Hvis du leder efter en særlig letplejet frisure, der også tager lidt eller ingen tid at style, kan du vælge en tidløs kort frisure. Derudover er den ikke kun let at passe, men ser også velplejet ud til enhver tid. Håret skal ikke behandles med specielle plejeprodukter, og det tørrer også meget hurtigt. Det betyder, at du ikke behøver at bruge en hårtørrer efter brusebad og før du går ud om vinteren. Korte mænds frisurer kombineres bedst med et tredages skæg eller et barberet skæg.

Herrefrisurer 2017/2018 – friske korte frisurer

herrefrisurer 2017/2018 kortklip-ideer-let-pleje

Varianter som mohawk med kort hårlængde er også velegnede her. De barberede mønstre, der var trendy indtil for et stykke tid siden, er nu et tabu og vil forblive det i 2018. I stedet og som et alternativ er en barberet del velegnet, hvilket ganske enkelt skaber en klarere grænse mellem de to hårlængder. Kort hår kan, men behøver ikke at blive stylet for at se velplejet og flot ud. Kun hvis du har lyst, kan du give den lidt mere pepp med gel og andre stylingprodukter.

Hipster frisure – ideer og styling tips til mænd og kvinder

50 rockabilly frisurer til kvinder at style

Hipster skæg – den mest mandlige, selvsikre og kompromisløse skægfrisure

barbere et skaldet hoved

herrefrisurer 2017/2018 skaldet-3-millimeter-haircut-mænd

Enhver, der har et problem med hårtæthed og er bekymret for en passende frisure, kan nu ånde roligt ud. Tross alt er meget kortbarberet hår ikke kun trendy mænds frisurer, de ser også maskuline og attraktive ud. Dette refererer til både 3-millimeter haircut og det helt skaldede hoved, som det også ses i flere og flere stjerner.

Mellemlangt hår

herre-frisurer-2017-2018-medium-længde-cut-mænd-frisurer-ideer-elegamt

Hvis det korte hår er lidt for kedeligt for dig, kan du også vælge den mellemlange frisure som et alternativ, for dette er en af ​​mændenes frisurer 2017/2018. Med det får du fordelene ved begge – lange og korte. Behovet for pleje og stylingindsatsen er også begrænset her. Du kan reparere det med gel, mousse eller endda med hårspray. En hurtig og let metode. Det perfekte skæg er også stylet her og ikke for længe.

Mellemlængde med underskæring

herre-frisurer-2017-2018-stor-pompadour-vild-styling

Forskellige herrefrisurer kan styles med afsked eller uden afsked, hvor de længere hårsektioner simpelthen kammes tilbage. Denne variant kaldes det slanke look. Det kombineres bedst med en underskæring til mænd. Dette giver dig mulighed for at kamme de længere hårstykker til siden, som du ønsker. Sådanne mænds frisurer 2017/2018 ser mere elegante ud. Hvis du vil have det særligt vildt, kan du simpelthen style det mellemlange hår i et rod for at få et afslappet, men stilfuldt look. Pompadour -frisuren eller den store kan også nævnes her, hvorved det skal nævnes, at denne trend nu har lagt sig og i stigende grad bliver erstattet af det slanke look.

Herrefrisurer 2017/2018 – dandy look

herre-frisurer-2017-2018-dandy-look-mænd-styling-idéer-moderne

Hvis du foretrækker at undvære underskæringen og nyde frodigt hår, kan du blot vælge en mellemlang længde og gøre det særligt stilfuldt med en sideskil. Med det såkaldte dandy-look er der lagt særlig vægt på snittet, at volumen er optisk forstærket. Denne variant til mænds frisurer 2017/2018 holdes bedst i form med hårvoks eller pomade.

Gale mænd retro stil

mænd-frisurer-2017-2018-gal-mænd-retro-di caprio-uden skæg

Et andet alternativ til sidecut er den såkaldte Mad Men-retrostil. Alle dele får omtrent samme længde. En side eller underskæring efterlignes kun ved at style sidedelene jævnt og strengt mod bagsiden, mens den øverste del får volumen, som om den er stylet som en flad quiff, så at sige.

Seje frisurer til mænd med pandehår

herre-frisurer-2017-2018-pony-drengagtig-legende-afslappet-styles

Moderne mænds frisurer kan også have pandehår. Det er ligegyldigt, om du leder efter mænds frisurer til krøller eller til glat hår. En pony skaber et optimistisk og ekstravagant eller et afslappet og sporty look, afhængigt af hvilken af ​​de førnævnte herrefrisurer 2017/2018 du kombinerer den med. Husk dog på, at med hære er en pony med længere hår temmelig utypisk og bedre bør undgås. Det forhindrer dig naturligvis ikke i at eksperimentere.

mænd-frisurer-2017-2018-champignon-frisure-pandehår-beatles-stil

Pandehårene er mere almindelige på mellemlangt hår. Længden af ​​det benede bruges normalt som et mål for hårets resterende længde. Så alt skal være jævnt. En ponyfrisure ser særligt peppelig ud med en vildere styling. Det er lige meget om det er krøllet eller simpelthen designet med stylingprodukter. Det vigtigste er, at det ser frækt og drengeagtigt ud. Sådanne varianter er kendt som champignonfrisurer og blev allerede brugt af Beatles.

mænd-frisurer-2017-2018-krøller-pandehår-idé-sidecut

Generelt har du dog forskellige stylingsmuligheder, når det kommer til frisuren. Så den kan ikke kun kæmmes fremad, men også opad, bagud eller til siden. Det afhænger ikke kun af, hvad du bedst kan lide, men også af længden af ​​pandehår. I princippet kan den underskårne variant i det slanke look med mellemlange sektioner på toppen af ​​hovedet også ses som en ponyfrisure, hvor pandehårene simpelthen er stylet på bagsiden eller til siden. Varianterne af ponyen er derfor ret forskellige.

Mænds frisurer slidt længe

herre-frisurer-2017-2018-langt-hår-surfer-stil-skæg-mænd-hår

Langt hår bliver mere og mere almindeligt hos mænd, og det ændrer sig ikke i det kommende år. Dette er oftest højst skulderlængde. Men mere hår betyder naturligvis også mere pleje og arbejde. Men hvis du kan lide at acceptere det for en trendy styling, kan du se frem til et trendy look. Surferstilen med åbent hår er kun en variant af denne kategori til mænds frisurer 2017/2018.

Herrefrisurer 2017/2018 – manden bolle

mænd-frisurer-2017-2018-bolle-mand-bolle-underskåret-sidecut-frisurer

Særlige frisurer er mulige med mellemlangt og langt hår. Hårlængden på disse mænds frisurer 2017/2018 giver dig mulighed for at bære en hestehale eller endda den populære mandebolle (bolle til mænd). Normalt kombineres det med en underskæring eller en sidecut mænd, så bollen kommer særligt godt ud. I princippet suppleres dette med en anden trendfrisure. Frisuren er bestemt meget kontroversiel, men hvis du kan lide den, bør du ikke lade den afskrække dig. Det er stilfuldt og hurtigt at lave. Så du behøver ikke meget tid til at blive klar om morgenen.

Det fulde skæg

mænds frisurer-2017-2018-skæg-trend-nuværende-retro-kombination

Skægget er naturligvis en af ​​frisurerne, det kan jo designes på forskellige måder. Selvom det 3-dages skæg er kommet frem igen siden 2017, vil fuldskæg fortsat være en frisure-trend i 2018 og vil sandsynligvis ikke forlade mænd snart. I mellemtiden er den dog blevet beskåret lidt. Kun skæggets længde ændres i mændenes frisurer 2017/2018.

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Træningsboldøvelser: En oversigt over de mest effektive øvelser til en tonet krop!