15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Double Bun frisurer: Den dobbelte bolle til en forfriskende og moderne frisure!

Uanset om det er til en officiel lejlighed, som et afslappet hverdagslook eller for at overleve en dårlig hårdag – opdateringer i de mest forskellige variationer er simpelthen altid mulige! Bananfrisure, rodet bolle, med eller uden pandehår – udvalget af flotte frisurer, som vi kunne prøve i hverdagen, ser nu ud til at være uendeligt, og der er bestemt noget for enhver smag. Og sandheden er, at enhver kvinde, der nyder at eksperimentere med dit hår, skal være god til mindst en opdatering. Magi på ingen tid og stadig meget elegant – den gode gamle bolle er den klassiske par excellence, når tingene skal gøres hurtigt. Men hvorfor kun have en bolle, når du kan få to? Frisurer med dobbelt bolle skabte opsigt i 90’erne og fejrer et stort comeback i år! Og det bedste? De trendy frisurer kan styles på mange forskellige måder og egner sig ideelt til enhver hårlængde. Fra høje boller til dobbelte boller med fletninger, tilføj lidt variation til din hårrutine og prøv nogle af følgende udseende!

To boller frisurer to bolle frisure til langt hår Frisure tendenser

Dobbeltboller, rumboller, dobbeltbolle – mange navne, samme frisure. Det kantede look blev først lavet af Carrie Fisher i den første “Star Wars” -film – deraf det søde navn “Space Buns”. Derefter blev det genoplivet i 90’erne af stjerner som Gwen Stefani, Mel B og selvfølgelig Spice Girls. Især når det kommer til mode, oplever 90’erne et stort comeback, og flere og flere tendenser dukker op igen. Stilikoner som Gigi Hadid, Katy Perry og Miley Curys har rystet frisuren flere gange og viste os, hvor alsidige frisurer med dobbelt bolle kan være! Fra legende og afslappet til elegant og elegant – der er virkelig alt! Og hvis du kan lide at henlede opmærksomheden på dig selv med iøjnefaldende kreationer, så kan du tilføje et køligt hårtilbehør eller endda en knivspids glitter. Så hvad venter vi på? Her er de smukkeste frisurer at prøve!

Double Bun Hairstyles: Den dybe bolle til et legende look

Lav bolle frisure Instruktioner To boller frisurer

Frisurer med dobbelt bolle skal altid fastgøres? Ikke engang tæt på! Den trendy frisure er ekstremt alsidig, og den dybe dobbeltbolle er en enkel, men meget elegant frisure. Og det bedste? Looket er stylet super hurtigt og uden megen indsats! Det er så let:

 • Kam håret godt og del det i to lige store sektioner i midten. Bind hårsektionerne i en stram hestehale med et elastikbånd dybt i nakken.
 • Og nu er det tid til den sjove del! Tag den første hestehale, vrid den løst og vikl den derefter mod uret rundt om hårelastikken i en bolle.
 • Fastgør med bobby pins og gentag på den anden side.
 • For at opnå det såkaldte rodede look kan du løsne et par tråde lidt.
 • Sæt med masser af hårspray og voilà – din trendy frisure med dobbelt bolle er klar!

Sød og elegant: Sådan let er det at lave den flettede bolle

Hochstekcfrisuren med fletninger Bolle frisure Instruktioner To boller frisurer

Kan du ikke vælge mellem en bolle og en flettet frisure? Så hvad med at kombinere de to til et super trendy og moderne look! En af de bedste måder at bære frisurer med dobbelt bolle på er at krydre dem med fletninger! Frisuren er perfekt til alle, der leder efter noget afslappet, men alligevel elegant og en glimrende måde at holde din lange manke fra dit ansigt! Sådan fremtrykkes den dobbeltflettede bolle:

 • Før hovedet fremad og kam dit hår grundigt.
 • For at gøre håret endnu mere grimt, kan du anvende lidt hårvoks til hårets ender.
 • Opdel nu håret i to lige store sektioner og bind det i en hestehale.
 • Del en hestehale i tre tråde og flet en klassisk fransk fletning.
 • Flet den franske fletning til det punkt, hvor du vil have, at bollen sidder. Fastgør derefter med et lille hårbånd.
 • Løft dit hoved, og når du er tilfreds med fletningen, skal du stifte dit hår i en bolle.
 • Gentag på den anden side og fix frisuren med masser af hårspray.

Space bun frisurer med pandehår er trendy

To boller frisurer Frisure tendenser til updos med pandehår langt hår

Mikro, skrå, lange eller slidte sidelæns – ponyfrisurer i de mest varierede varianter og længder har været en uundværlig del af modeverdenen i årevis. En pony får ansigtet til at se mere interessant ud og gør hver frisure til et rigtigt blikfang. Mange kvinder tror, ​​at for at få en opdatering skulle du på en eller anden måde gemme pandehårene. Dette behøver ikke at være! Updos med pandehår er smarte, trendy og ser super spændende ud. I kombination med et klassisk, lige pandehår ser Double Bun -frisurerne meget flatterende ud og er den perfekte frisure til en lav pande! Uanset om det er en brunch med pigerne, en dag på stranden eller en festival – udseendet fungerer altid og kan bruges vidunderligt til enhver lejlighed.

Du kan rocke den dobbelte bolle selv med meget kort hår!

to bollefrisurer til kort hår To boller -frisurer

Dobbelt boller frisurer er meget alsidige og er perfekte til alle hårlængder! Så det er ligegyldigt, om du har super langt hår eller et trendy nisseklip – hver kvinde kan prøve det trendy look! Sangeren Miley Cyrus er et klart bevis på, at dobbeltbolle med kort hår kan se lige så cool og spændende ud, og du behøver ikke Rapunzel-langt hår til det!

Hårtilbehør giver den dobbelte bolle et strejf af glamour og elegance

Frisurer med Scrunchies To Boller Frisurer Bolle Frisure Langt hår

Frisurer med dobbelt bolle er ægte blikfang og skaber altid opsigt. Men de trendy updos kan ikke kun krydres med legende fletninger, men også med fede og moderne tilbehør! Slap af i den afslappede 90’er -stemning ved at tilføje scrunchies eller hårhåndklæder i forskellige mønstre. De trendy stykker giver stilen mere personlighed og sikrer et afslappet og unikt look. Det bliver endnu mere spændende, når du matcher farverne på hårtilbehøret til dit outfit!

Halvåbne frisurer med to boller ser forfriskende og moderne ud

To boller frisurer Hår halvåbent slid frisurer til langt hår

Åbent hår ser altid godt ud, men er ret upraktisk, især ved højere temperaturer. Især om sommeren foretrækker vi alle at holde vores hår ude af ansigtet og fortsætte med den klassiske hestehale. Men det behøver ikke at være! Et fremragende og meget stilfuldt alternativ tilbydes af halvåbne frisurer, som i øjeblikket er meget populære alligevel. Half-up Two Buns Hairstyles er den perfekte løsning for alle, der elsker updos og stadig vil prale af deres hår! For at give håret lidt mere volumen kan du bruge et krøllejern til at arbejde i lette krøller eller strandbølger.

Frisurer med dobbelt bolle med en forskel: To boller oven på hinanden for et interessant og hurtigt look

hurtig opdatering til langt hår guide til to boller

Du har ikke tid om morgenen, og du har ikke lyst til at bruge timer på at arbejde med din frisure foran spejlet? Så er du altid i gode hænder med Double Bun Haistyles! Men den originale variant er for legende og piget til dig? Vi har også den perfekte løsning til dig – bare styl bollen oven på hinanden! Du skal blot dele håret i to sektioner, vride boller løst, og du er klar til at gå!

Eller hvorfor ikke tilføje noget glitter

Festival frisurer Instruktioner To boller frisurer

Varme dage, lange nætter og gode stunder med venner: sommeren er lige om hjørnet, og selvfølgelig har du brug for den rigtige frisure! Kan du lide at tiltrække opmærksomhed, og er du til ekstravagante og vovede frisurer? Vent ikke til festivalsæsonen starter igen, og drys bare noget glitter over dit hår. Glitterpartiklerne passer til enhver hårfarve og gør Double Bun Hairstyles til et rigtigt blikfang.

To boller frisurer: En oversigt over de smukkeste frisurer at efterligne!

to bolle frisure med fletninger To boller frisurer

Sæt din underskårne frisure endnu bedre med to boller

Undercut frisure til kvinder to boller frisurer hår trender

Den dybe bolle har en unik, elegant charme

To boller frisurer lav bolle frisure til langt hår

Frisurer med dobbelt bolle og lyserødt hår resulterer i en drømmende og legende frisure

To boller frisurer Updos med fletninger instruktioner

Frisurer med dobbelt bolle med fletninger for et legende og romantisk look

Space boller frisure tutorial til hurtige opdateringer med fletninger

De trendy updos er meget forskellige og kan bruges til enhver lejlighed

Lav bolle frisure Instruktioner To boller frisurer

Halvåbne frisurer med to boller er perfekte til et ukompliceret, men alligevel meget moderne look

To boller frisurer Bolle frisurer til langt hår

Pink hår er en af ​​årets hotteste hårtendenser

Farvehår Lyserøde frisurer Trends To boller frisurer

Stjernerne er også besat af de to bollefrisurer

Gigi Hadid frisurer To bolle frisure med pandehår To boller frisurer

Frisurer med dobbelt bolle med pandehår giver et meget sødt look

Bollefrisure med pandehår To Boller Frisurer Updos til langt hår

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?