15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken hårfarve til kvinder over 50 år? Tjek disse ideer!

Selvom ældning og håndtering af uønsket gråt hår ikke ligefrem er ideelt, er der en fordel, der følger med det: en undskyldning for at ændre din hårfarve! Blond, brun eller endda noget farvestrålende – hvis du altid har ønsket at tage springet og prøve en ny nuance, vil vi sige, at der aldrig har været et bedre tidspunkt at gøre det. Leder du efter den bedste hårfarve til kvinder over 50 år? Nedenfor præsenterer vi dig for 21 hårfarver, der kan inspirere dig til helt at ændre dit look. Hvis du også vil have en ny klipning, kan du læse vores artikel “Moderne frisurer til kvinder over 50”.

 sølv

glad smuk kvinde med 50 og sølvgråt hår

Der var en tid, hvor grånende var noget, mange kvinder frygtede, og sølv var bestemt ikke en hårfarve, man spurgte om hos frisøren. Men tiderne har ændret sig. I dag er gråfarvet hår meget populært på grund af dets kølige, moderne look. Hvis du stadig er klar til at hoppe på dette trendtog på 50, kan du også prøve det seje salt-og-peber-look. Søg også råd hos frisøren om, hvordan du vedligeholder din nye farve, når du har den.

Mørke lowlights tilføjer mere dybde til sølvgrå hår

Platinblond med brune højdepunkter for mere dybde

Askeblond

Askblondt hår med sølvstriber fra 50

En anden populær hårfarve til kvinder over 50 år er askeblond. Det er en dejlig sej blondine med en mat asketone og passer bedst til fede hudtyper. Askblond hårfarve er også en god mulighed for maskering af gråt hår takket være de seje undertoner.

Askblondine er en naturlig, asket blondine

Skjul gråt hår med askeblond fra 50

Bronze-brun

Hårfarve bronze med honningblonde spidser over 50

Har du brunt hår? Så kan du give din brunette manke en metallisk glimmer med bronze. Denne hårfarve er ideel til kvinder over 50, fordi det giver håret en livlighed og også ser særligt feminint ud.

Bronze er delvist gylden og rødfarvet

Hårfarve bronze til kvinder over 50 år

Med nogle gyldne babylights ser udseendet super naturligt ud

Hårfarve bronzebrun med gyldne højdepunkter fra 50 fashionable

Bourgogne rød

Hårfarve burgunder rødvin rød mørk rød til kvinder over 50 år

Foretrækker du noget ekstraordinært? Du har vores støtte! At blive ældre betyder ikke, at du ikke kan eksperimentere med hårfarver. Giv din manke et brændende strejf med vinrød. Denne mørkerøde hårfarve udstråler meget selvtillid og ser også særligt elegant ud.

 gyldenbrun

Hårfarve gyldenbrun til langt hår hos kvinder over 50 år

Hvis du har en varm hudtone og mellembrunt hår, kan gyldenbrun være noget for dig. Glitrende guldtoner bringer elegant variation til håret og giver det en ægte glødeffekt. De gyldne højdepunkter i dit hår er også nyttige til at skjule nogle irriterende grå hår.

Brunt hår forstærkes med gyldne højdepunkter

Hårfarve gyldenbrun med subtile højdepunkter og lang bobklipning over 50

kobber

Kobberhår hos kvinder over 50 år

En anden smuk hårfarve til kvinder over 50 år er kobber! Selv dem, der ikke naturligt er velsignet med denne røde nuance, kan stadig få den på 50. Kobber fås i forskellige nuancer og kan fremstå intenst lysende såvel som naturligt og varmt.

Den brune version med et kobberberøring er mindre lys

Kobberhårfarve til langt hår over 50

Cremeblond

Cremeblond hårfarve med bob-frisure

Hvis askeblondine ikke passer til din smag, er en varm cremeblondine måske noget for dig! Denne hårfarve er ideel til naturlige blondiner, der bare vil tilføre håret lidt livlighed. Denne cremede blondine er bedst på flatterende kvinder med lyse hudfarver og blå øjne.

Cremet blondine ser glat og silkeagtig ud

Cremeblond naturblond hårfarve til kvinder over 50 år

Platinblond / hvidblond

platinblond hvidblond hårfarve til ældre kvinder

Hvis du bemærker, at dit grå hår ser temmelig hvidt ud, kan platinblondine være hårfarven for dig. En hvid blond, næsten hvid manke er en super smart måde til stolt at vise dit hår frem, når du bliver ældre. Og bedst af alt, denne moderne hårfarve kræver minimale touch -ups, når du har en grå hårgrænse.

Lys rødbrun (mørk ingefær)

Lys rødbrun med en mørk brun base

Med Dark Ginger får du det bedste fra begge verdener. Kombinationen af ​​brunt og rødt giver håret en lys, dynamisk farvekast. Den varme rustbrune især smigrer kvinder med en varm undertone.

Sølvblond

Sølvblond bob -frisure med grå højdepunkter

Sølv og blondine er en fantastisk kombination, især når det kommer til hårfarver til ældre kvinder. Denne kølige blondine har sølvundertoner, der kombineres vidunderligt med uønsket gråt hår. For at skjule disse dygtigt kan frisøren også arbejde sølvhøjdepunkter ind i håret.

Sølvfarvede højdepunkter giver blondt hår en ny glans

gråt hår skjuler sølvblonde og sølvfarvede højdepunkter

Chokoladebrun

Chokoladebrun hårfarve til kvinder over 50 år

Nogle gange er det bedst at holde sig til klassikerne. Hvis du vil have din manke til at se naturlig og ungdommelig ud, kan en chokoladebrun hårfarve være værd at prøve. Denne rige, varme nuance af brun er en hårfarve, der aldrig går af mode.

Røgblå

Kort frisure med en blå nuance

Apropos ungdommelige hårfarver: måske har du lyst til en usædvanlig nuance? Farverige hårfarver er velegnede til alle aldre! Ikke alene er smokey blue en trendy hårfarve, det ser også fantastisk ud på sølvgråt hår.

Skrå bob i et ombré -look

underlig bob med smuk hårfarve i sølv og røgblå

Pastel pink

Helen Mirren med pastellrosa hår

Foretrækker du pink blå? Vi har løsningen til dig! En lys, pastelfarvet hårfarve er en anden stilfuld idé til kvinder over 50. Du kan farve dit hår helt lyserødt eller vælge pastellrosa højdepunkter.

Honning blondine

Honningblond hårfarve til kvinder over 50 år

Denne rige, varme honningblonde med guld- og karameltoner ser lige så sød ud, som dens navnebror smager! Den varme blonde tone er særlig flatterende for kvinder med mellemstore og oliven hudtoner og understreger også vidunderligt grønne øjne.

Honningblonde højdepunkter bringer bevægelse ind i dit hår

honningblonde højdepunkter på brunt hår

Askebrun

Askebrun hårfarve til brunetter over 50 år

Hvis du er naturligt brunette, bør du prøve den askebrune hårfarve. De gråtoner i denne farve hjælper med at dække de seje, grå tråde i din manke.

Mahogni brun hårfarve

mørk rød brun mahogni brun hårfarve

Udover at være en trendhårfarve, er mahogni brun en fantastisk måde at tilføje en subtil rød nuance til din brunette manke. Den brune hårfarve med røde undertoner giver et smukt, varmt hårhår. Du kan finde flere ideer til en skrå bob i vores artikel “De moderne bob-frisurer med A-linje (korte bagpå, lange foran)”

Rose guld

Rosegold hårfarve til kvinder over 50 år

Rose guld er hårfarve -trenden par excellence. Denne metalliske hårskygge er et ægte blikfang og ser godt ud på både brunt og blondt hår. Hvis du har lyst til at bevæge dig lidt uden for din komfortzone, skal din frisør arbejde et par højdepunkter i rosenfarve ind i dit hår.

Champagne blond

Champagne blondine er perfekt til tyndt hår og kvinder over 50 år

Vi er klar til at pope nogle champagnepropper og fejre denne blændende hårfarve. Uanset om du er 21 eller 51 år, ser denne hårfarve smuk ud på kvinder i alle aldre. Den smukke blonde nuance er en blanding af varme og kølige nuancer og kan derfor tilpasses alle hudtyper.

Resultatet ser endnu smukkere ud, hvis der placeres yderligere lysreflektioner i håret

Champagneblond med korte frisurer fra 50

Maroon / mørk rødbrun

Rødbrun Debra messing

Hvad sker der, når du blander mørkebrun med et strejf af rødt? En rødbrun hårfarve, selvfølgelig! Dette er en fantastisk hårfarve for alle, der ønsker at tilføje et lille twist til deres brunette manke ved hjælp af røde undertoner.

Babylights får håret til at se mere livligt ud

rødbrun med højdepunkter

Blå og sort

Sort hår med blå højdepunkter er også velegnet til kvinder over 50 år

Selvom du tror, ​​du skulle opgive mørke hårfarver i alderdommen for at dække dit grå hår, kan vi fortælle dig, at det ikke er det. En blå og sort hårfarve kan også hjælpe med denne opgave på grund af de seje undertoner. Hvis du har oliven eller mørk hud, vil denne farve især smigre din teint.

Beige blond

Beige blond hårfarve

Sidst men ikke mindst på vores liste over hårfarver til kvinder over 50 er en romantisk beige blondine. Denne nuance af beige med en glans af beige er et sted mellem honningblond og ashy champagneblond. Hårfarven bringer en varm teint med gyldne undertoner til at skinne.

Kort frisure gråt hår: Med disse looks sætter du din sølvmanke i rampelyset!

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde