15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Forretningsfrisurer til kvinder – hvordan du styler dit hår perfekt til kontoret!

business frisurer til damer trin cut bob

I erhvervslivet tillægges stor betydning ydersiden. For at få succes skal du klæde dig i henhold til en given dresscode og have et velplejet look. Og det gælder ikke kun mændene, men selvfølgelig også kvinderne. Udover tøj spiller frisuren eller klipningen også en afgørende rolle i denne henseende. Uanset om det er bob, hestehale eller en klassisk bolle – disse frisurer modtages altid godt på kontoret. Vi viser dig de bedste snit og stylingideer til kvinder, der giver dig et professionelt udseende. Uanset om du har et interview til et fremragende virksomhedsjob eller allerede er ansat i dette miljø, lad dig inspirere af vores samling af enkle forretningsfrisurer til kvinder.

Forretningsfrisurer til kvinder: tips og no-gos

business frisurer kvinder naturlige krøller mellemlang

For mange mennesker er hår et udtryk for personlighed, da alle i princippet kan bestemme deres egen farve, længde og snit. Den måde, du bærer dit hår på, har også indflydelse på dit image og din karriere. Uforskammet, rodet hår kan for eksempel signalere kaotiske træk i personens måde at arbejde på. Og hvis arbejdsgiveren faktisk ikke må diktere, hvordan du bærer dit hår, bør du kigge efter et professionelt udseende til dit hår i et strengt arbejdsmiljø, hvor påklædningskoden er Business Attire.

forretningsfrisurer kvinder sætter hårbolle

Lad os se det i øjnene, for mange kvinder, der arbejder i virksomhedsmiljøer, kan det være ret svært at kæmpe med nogle af de sejeste hårtendenser i verden. Selvom der ikke er et eksplicit krav om, at du slet ikke kan bære dem, foretrækker du måske at forlade disse frisurer i weekenden. I en virksomhed ser ekstravagant hår normalt uprofessionelt ud og bør derfor undgås.

Forretningsfrisurer til kvinder behøver ikke at være kedelige. Der er måder, hvorpå du kan redigere en sej frisure eller tilpasse den, så den passer til dit udseende uden at bekymre dig om at skulle chatte med din chef om dit udseende. Små, elegante hårtilbehør eller legende flettet frisurer giver for eksempel gode muligheder for at krydre det kedelige hverdagslook til kontoret.

enkle forretningsfrisurer til kvinder glatte hår

Hvis du vil skabe det perfekte kontorudseende, bør du først få en matchende klipning. I princippet får kvinder i erhvervslivet lov til at bære deres hår både langt og kort. De eneste undtagelser er snit, der viser en dramatisk forskel i hårlængde på forskellige sider af hovedet. For eksempel, hvis du vil blive en succesrig virksomhedsdirektør, så er mohawk, underskårne og sidecut frisurer ikke et godt valg til dit næste besøg hos frisøren.

Vi har skabt en liste herunder, der opsummerer alle no-go’erne i forretningsfrisurer til kvinder. Disse frisurer og hårtendenser bør generelt undgås, når de opererer i virksomhedsindstillinger. Undtagelser er de tilfælde, hvor en ekstravagant frisure med succes skjules og går ubemærket hen.

No-Gos:

  • Hårtatoveringer
  • Regnbuehår
  • overdreven brug af hårtilbehør som f.eks B. Hårringe
  • Rasta fletninger
  • Mohawk frisurer
  • Glitter i dit hår
  • festlige frisurer
  • Undercut og sidecut frisurer

Forretningsfrisurer til kvinder: klipningen

business frisurer kvinder åbent hår lige side afsked

Frisuren er afgørende for en smuk forretningsfrisure. Længden og snittet på dit hår bestemmer de frisurer, du kan style. For eksempel kan du ikke binde en hestehale med et kort hårklipp, eller du kan bare ikke flette dit hår. Det er bedst at vælge klipningen i henhold til din ansigtsform og hårstruktur. På den måde sparer du meget tid til styling i hverdagen.

Og hvilken frisure er egentlig den bedste for forretningskvinder? Der er ikke noget klart svar på dette spørgsmål, for i dag er mangfoldighed også højt værdsat i erhvervslivet.

Kort hår på kontoret

business frisurer kvinder kort hår pandehår blond

Korte frisurer til kvinder plejede at blive frynset, fordi de blev beskrevet som for drengeagtige. I dag emmer et stilfuldt kort hårklipp af intelligens og selvtillid og foretrækkes derfor af mange kvinder i erhvervslivet. Kort eller mellemlangt hår er også et perfekt valg for kvinder over 50, da det får dem til at se yngre ud. Så hvis du har besluttet, at det er på høje tid at radikalt ændre dit hår, så kan du turde kortklippe uden bekymringer, selvom du arbejder for en stor virksomhed.

Langt hår og den succesrige forretningskvinde

kontor frisure damer lige hår pandehår briller

En lang mane emmer af kvindelighed og tilbyder mange stylingsmuligheder. Også i erhvervslivet bærer mange kvinder deres hår langt og foretrækker at eksperimentere med hårfarver frem for hårklippningen. Åbent, langt hår, der er glat eller let bølget, betragtes som en af ​​de bedste forretningsfrisurer til kvinder. Dog anbefales overdreven længde heller ikke, da for langt hår ofte antages at blive negligeret.

Trinneskåret

business frisurer kvinder mellemlangt hårtrin klippet

En klassiker blandt forretningsfrisurer til åbent hår er trinklippet. Lagdelt hår behøver ikke kompleks styling og ser stadig elegant og professionelt ud. Længden spiller ikke en afgørende rolle – uanset om den er kort, mellemlang eller lang, kan du simpelthen kamme dit hår om morgenen og køre på arbejde.

15 nemme forretningsfrisurer til kvinder

business casual frisure damer løs chignon

Vil du style dit hår smukt og stadig se professionelt ud? Så tag et kig på vores eksempler på simple forretningsfrisurer, der fungerer hurtigt og er gode til kontoret!

Glatte hår

business frisurer kvinder professionelt udseende glat langt hår

For dem i erhvervslivet starter arbejdsdagen normalt meget tidligt. For damerne betyder det mindre tid til den daglige morgenrutine. Derfor bør den perfekte frisure til kontoret ikke tage meget tid, men stadig se elegant og velplejet ud. Med et glattejern kan du for eksempel give dit hår et pænt look på få minutter. Glem ikke varmebeskyttelsessprayen!

Gemt ind i siden og elegant

smukke forretningsfrisurer til kvinder fastgjort til siden

Når du arbejder ved computeren, kan løst hår ofte genere dig, især hvis det er svært at kontrollere. Det gælder for eksempel kvinder med krøllet hår eller med længere pandehår. Hvis dette også er tilfældet for dig, så prøv at feste dit hår halvt åbent eller til siden. De enkle hårspænder kan tjene dig meget godt.

Asymmetrisk bob

frisurer til business damer asymmetriske bob pandehår

Med et kort hårklipp sørger du for, at håret ikke generer dig i hverdagen. Dette gør det lettere for dig at fokusere på dit arbejde og ikke holde dit hår væk fra dit ansigt hele tiden. Et sejt snit, der giver et yngre look, er den asymmetriske bob. Dette kan også styles med en skrå pony, og håret klippes langt foran og kortere bagpå. Frisuren ser bedst ud med en sideskille.

Den klassiske bob med bølger

business frisurer til kvinder over 50 bob frisure krøller

Boben er en af ​​de bedste forretningsfrisurer til kvinder i alderen 50 og derover. Den typiske hårlængde strækker sig til et par centimeter under ørerne og indrammer ansigtet pænt. Bob -frisuren ser godt ud på bølget hår og kan bringes vidunderligt frem med en mættet hårfarve.

Bob frisure med skrå pandehår

forretningsfrisurer kvinder mellemlangt skråt pandehår

Mulighederne for en bob til kontoret er mange. Frisuren ser også godt ud på yngre kvinder og kan styles lige, bølget eller krøllet. Lige eller vinklede pandehår kombineres lige så fint med bobben, men kræver lidt mere tid at style om morgenen.

En nisseklip med volumen

business frisurer kvinder kort hår pandehår volumen

Nissen er en fantastisk kort klipning, der passer til kvinder i alle aldre. Det er hurtigt og let at vedligeholde og passer til ethvert arbejdsmiljø. Hvis du kombinerer snittet med en pony og skaber volumen på toppen af ​​hovedet, så vil du også se et par centimeter højere ud.

Bind dit hår til kontoret: en løs fletning

kontorfrisurer damer løs hestehale

Mange kvinder, der arbejder i en virksomhedsindstilling, foretrækker at holde håret bundet. Hvis du også vil undgå løst hår på kontoret, så kan du eksperimentere med forskellige fletninger og bollefrisurer. Hår behøver ikke at se det samme ud hver dag, og at prøve nye frisurer kan øge din selvtillid. For eksempel kan du fortolke en klassisk fletning på en moderne måde og style den med et par løst faldende tråde.

Hestehale med en forskel – med hårtilbehør

elegante forretningsfrisurer damer fastgjort hår hårklip

I stedet for en slips kan du bruge et stilfuldt tilbehør til den klassiske hestehale eller fletning. Et hårspænde med en sløjfe eller andet hårtilbehør binder håret lige så godt og giver også frisuren et elegant touch.

Bundet lige og lavt

forretningsfrisurer til kvinder hestehaler med lige hår

Den lavbundne hestehale ser også smuk og professionel ud på samme tid. I stedet for at lade håret falde bag på ryggen, kan du binde det til den ene side og style det. Denne frisure fremhæver ansigtet og er perfekt til kvinder med smukt udtalte ansigtskonturer.

Den høje hestehale

enkel kontorfrisure damer høj hestehale

En høj hestehale er derimod en fantastisk frisure til kvinder med lidt længere hår. Det er også velegnet til en dårlig hårdag og fungerer også med lidt fedtet hår. Du kan binde fletningen højt på toppen af ​​dit hoved og med et hårbinderi, der matcher din hårfarve. Først skal du dog sørge for at kamme dit hår godt og glatte det lidt om nødvendigt.

Den perfekte forretningsfrisure: en klassisk bolle

updos business ladies streng bolle

Bollen er en af ​​de mest populære forretningsfrisurer til kvinder. Denne klassiske frisure ser elegant og velplejet ud på samme tid og emmer af intelligens og professionalisme. Det kombinerer vidunderligt med virksomhedstøj som skjorter og dragter. Den letteste måde at lave en bolle på er med en bolle i den rigtige størrelse, og resultatet er altid perfekt. Tip: Bollepuden behøver ikke at være for stor, ellers vil frisuren se rigtig pompøs ud, hvilket ikke anbefales til arbejde.

Den velplejede topknude

elegant forretningsfrisure fastgjort hårbolle

Den høje knold, også kendt som den øverste knude, er den bedste måde at få håret af dit ansigt. Du bør dog ikke style topknuden for højt på dit hoved, for den kan i sidste ende se for afslappet ud. Hvis du er i tvivl, gør bollen lidt lavere end for høj.

Chignon til hverdag

business frisurer kvinder chignon midterste afsked

En chignon er ikke kun velegnet til særlige lejligheder. Du kan også bære den klassiske frisure på kontoret, hvis den ikke er stylet for festligt. I modsætning til bolle er chignonen noget mere omfangsrig og er normalt bundet i nakken. Frisuren er perfekt til damer med tykt hår, der ønsker at tæmme deres manke til arbejdsdagen.

Med stil til kontoret: bananfrisuren

updos kvinder kontor banan

Har du et vigtigt møde den næste dag og vil du gerne præsentere dig selv? Udover korrekt forberedelse skal du også være opmærksom på et velplejet look. Vælg en passende dragt, og kombiner den med en elegant updo. Bananen er for eksempel en meget stilfuld frisure, der understreger og med succes afrunder dit forretningsoutfit. Tip: Vask ikke dit hår lige inden du styler bananen, men dagen før. Dette gør håret mere grippy og lettere at feste.

Previous Post
Arkitekthus med glasfronter åbner op for naturen
Next Post
Lav idéer til påske for unge og gamle – søde kaniner og andre motiver