15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mørkerødt hår – årets nyeste hårtrend!

Farve mørkt rødt hår uden blegning af hårtrends, frisure ideer til kvinder

Uanset om det er brændende som chilipeber eller køligt som et glas bourgognevin, er mørkerødt hår altid et eksempel. Det er eksotisk, livligt og modigt. Lad os ikke kidne os selv – rød er ikke for generte kvinder, fordi farven gør det umuligt at blive i baggrunden. Uanset hvilken af ​​de mange nuancer du vælger, vil du aldrig gå ubemærket hen. Den første udfordring er at finde den rigtige farve, der passer til din hudtone. Den anden udfordring er at holde dit mørkerøde hår så friskt og levende som muligt og også så længe som muligt. Har du brug for en radikal ændring og har besluttet dig for at slutte dig til det rødhårede team? Så læs videre – vi har samlet mange vigtige plejetips og de smukkeste nuancer til dig!

Farvning af mørkerødt hår – de smukkeste nuancer!

Mørkerødt hårfarve burgunderrødt hårtrends frisure ideer

Hvis du vil eksperimentere med en ny og flamboyant nuance, så er du det mørkerødt lilla hår præcis hvad du leder efter! Det er en eksotisk hårfarve, der vil give dig et dramatisk og stilfuldt look. Den rigtige nuance med den perfekte balance mellem en varm mørkerød og en kold lilla er nøglen til optimalt at supplere din hudtone. Mørke hudtoner og øjenfarver gå bedst med denne hårfarve. For dig, der er lyshudet, skal du være opmærksom på, at for meget lilla kan fremhæve de gule undertoner i din hud, så du ser for bleg ud.

Mørkt rødt hår lilla aubergine hårfarver frisure ideer hårtendenser kort hår dame

Hvis vin fra Bourgogne kan løfte din sjæl, så tro det Bourgogne rød kunne gøre det samme med dit hår? Naturligt! Med de mange nuancer, som denne nuance tilbyder til dit mørkerøde hår, er det meget sandsynligt, at du finder en, der passer til din hudtone. Som tommelfingerregel er de køligere toner, som er mere rødlige, bedst til kvinder med en lyserød eller oliven hudfarve.

Mørkerødt hår i et ombré -look efter særligt modige kvinder

Mørkerødt hårfarve frisure ideer hårtendenser kvinder langt hår

Vi har en tendens til at vide, hvad der går med vores ansigt og hud, og når du ved, at det er mørkt – skal du også holde dig til det. Men det betyder ikke, at du aldrig kan farve dit hår i en anden farve! Ombré -looket er også meget populært i år. Det er en perfekt løsning til kvinder, der har brug for en forandring, men også vil beholde deres hårfarve, og derfor er det så populært. Du har valget mellem lys, naturlig eller subtil ombré, hvilket giver dig en række stilarter og kombinationer at vælge imellem.

Mørk rødt hår Ombre hår trend hår farve frisure ideer kvinder

Hvis du vil tilføje noget særligt til dit mørke hår, så tjek denne kombination. Den mørkerøde farve komplementerer perfekt den sorte base og giver håret en særlig glans. For dem af jer, der leder efter et levende, trendy og aktuelt look, er dette det perfekte valg!

Mørkt rødt hår ombre lilla langt hår frisure ideer kvinder

Vil du have noget mere subtilt og ikke så prangende? Vi har også noget til dig – mørkerødt hår i et ombré -look med et strejf af lilla! Denne naturlige og alligevel betagende kombination er ikke så mærkbar, men er stadig et rigtigt blikfang!

Mørkerødt hår med tråde som en lille opdatering til din frisure

Mørkerødt hår med tråde

Uanset om du vil have noget lidt mere iøjnefaldende, federe eller bare vil have en lille ændring i din stil, kan du være sikker på, at højdepunkter er det rigtige for dit mørkerøde hår! Et par tynde blonde højdepunkter som en accent som på billedet vil give dit hår en glimrende glans, og du vil se fantastisk ud!

Gløggs hårfarve som den nyeste hårtrend

mørkerødt hår gløgg gløgg hårfarve hårtrends

‘Gløgghår’ eller ‘Gløgghår’ er de absolutte hits i år? Her er dit mørkerøde hår blandet med et strejf af kanel og appelsin og en meget lille nuance af lilla. Ret god kombination eller ej?!

Pleje af mørkt rødt hår ordentligt – de bedste tips!

Mørk rødlilla hår langt hår hår tendenser kvinder

Mørkerødt hår er sejt – det er der ingen tvivl om. For at dit hårhoved ikke mister sin glans, skal du passe godt på det. Vi fortæller dig de bedste skønhedshemmeligheder om denne ellers smukke hårfarve!

Mørkt rødt hår burgunderrødt langt hår krøller hårtrends

  • Brug sulfatfrie shampooer – Sulfater er primært et vaskemiddel. Du renser lidt for grundigt, hvilket resulterer i en falmet hårfarve og hurtigere end du kan se, bliver dit mørkerøde hår til en træt orange. For at holde farven frisk længere, er det bedst at vælge shampoo til farvet hår.
  • Undgå sollys – rødt hår er følsomt over for lys. Jo flere røde pigmenter der er i håret, jo mere følsom bliver det for UV -stråler. Så hvis du planlægger en tur til parken med venner, så glem ikke din hat! Om sommeren anbefaler vi, at du bruger hårplejeprodukter med UV -beskyttelse.

Mørkt rødt hår hår trend frisure ideer kvinder hår farve

  • Kloreret vand angriber farven mere voldsomt end postevand, og derfor anbefaler vi dig undgå swimmingpoolen. 
  • Skyl dit mørkerøde hår med det koldt vand fra – Jo varmere vand, jo hurtigere skylles farvestofmolekylerne ud under vask.
  • Farve mørkt rødt hår – Så de røde pigmenter i dit hår lyser så længe som muligt, bør du have dem tonet derhjemme eller hos frisøren hver 10-14 dag.

Makeup-tips til mørkt rødt hår

Mørkerøde hår makeup tips og ideer rød læbestift

Mørkerødt hår er forbundet med mod og ekstravagance og med rette – farven skiller sig ud fra alle andre hårfarver. De rødhårede kvinder har for det meste problemer med at opnå en perfekt tilpasset make-up. Det er heller ikke så kompliceret – du skal bare følge et par regler.

Mørk rød hårmakeup Ideer Tips (1)

Øjenmakeup – For et blødt, harmonisk look til kontoret eller hverdagen, er det bedst at vælge varmere farver som guld, kanel, kobber eller guld. Vil du have en større kontrast? Grønt er altid muligt med mørkerødt hår! Du kan vælge mellem en bred vifte – fra beige -farvet khaki til oliven til en rig grøn. Du kan subtilt fremhæve dine øjne ved at bruge farvet eyeliner i stedet for øjenskygge. Vælg en brun mascara, fordi mørk sort ser for hård ud.

Den rigtige læbestift – de naturlige farvevarianter eller nøgentoner er bedst egnede. For de modige blandt jer vil en dyb rød læbestift også virke. Her skulle du dog være forsigtig med resten af ​​make -up – dit mørkerøde hår og læber skinner allerede nok!

Lysere mørkt rødt hår

Lysere mørkt rødt hår, bleget rødt hår, farvefarvebrune tips

Hvis du har valgt at gå efter mørkerødt hår, skal du være opmærksom på, at denne farve desværre ikke er så let at slippe af med. Røde pigmenter er ret stædige og er ganske mindre end for eksempel brune pigmenter, så de klæber bedre og kan kun farves om eller vaskes ud med stor tålmodighed. Så hvis du vil have en anden lys hårfarve, skal du gå virkelig hårdt. Og vi skal advare dig – det er meget muligt, at de første forsøg ender med orangefarvet hår eller et rødligt kast! Det er bedst at konsultere en professionel – trods alt har frisører lært i årevis, hvordan de bedst kan opnå den farve, vi ønsker, og hvilke mellemliggende trin også er nødvendige!

Mørkerødt hårfarve lys rødt hår tendenser frisure ideer kvinder

Vil du farve dit mørkerøde hår brunt? I dette tilfælde anbefaler vi, at du vælger en brun nuance, der er lidt mørkere end den oprindelige nuance, du vil opnå. Med andre ord – hvis du har kirsebærrødt hår, opnår du ikke meget med en lysebrun farve. Hvis du derimod går efter mørkebrun, kan det dække over den røde. Et lille rødt skær vil stadig ses efter den første farvning, men bare rolig – denne kombination er fuld af raseri lige nu og ser fantastisk ud!

Fantastisk mørkerødt hår blandt stjernerne

Mørkerøde hår berømtheder Rihana

Vi elsker alle Rihanna og kender hendes mange hårtransformationer. Hun ser bare fantastisk ud med de mørkerøde krøller og en kjole, der komplimenterer dem perfekt!

Mørkerøde hår berømtheder Katy Perry frisurer

Suppleret af de lidt skinnende øjenskygger i kobberfarve og den lyserøde læbestift, det mørkerøde hår af Katy Perry for et fantastisk naturligt look.

Mørkerøde hårberømtheder Tyra Banks supermodel langt hår krøller

Mens den tidligere supermodel er bedre kendt for sit kobberfarvede hår, kan vi ikke benægte, at dit mørkerøde hår bare ser lækkert ud med et strejf af kanel!

Previous Post
Arkitekthus med glasfronter åbner op for naturen
Next Post
Lav idéer til påske for unge og gamle – søde kaniner og andre motiver