15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vikingefrisurer til kvinder og mænd – Inspiration og instruktioner

Kulturen, historien og kostumerne for de nordlige folk, de såkaldte vikinger, inspirerer mennesker over hele verden selv i dag. Unge og gamle synes vikingetiden er virkelig spændende. Serien “Vikings” om den legendariske vikingekriger Rangar Lothbrok fra History Chanel er mere eller mindre historisk korrekt eller i hvert fald hvad angår styling af skuespillerne. I den første scene vækker hovedhelten dyb beundring med sit virkelig moderne look på en slagmark: hår barberet på siderne, langt på hovedet og bundet i en grisehale på bagsiden. Vikingefrisurer er ægte blikfang, der ikke kun er populære på middelalderlige festivaler, cosplay eller Halloween. De smukke flettede frisurer, inspireret af vikingetiden, er også velegnede til særlige lejligheder såvel som til hverdag.

Vikingefrisurer til kvinder og mænd

Viking frisurer mænd kvinder sidecut underskåret

Stylisterne præsenterer flotte vikingefrisurer i filmserien “Vikings”. De mulige kombinationer er næsten uendelige. De forskellige fletningsteknikker tilbyder ikke kun kvinder en individuel frisure. Mændene havde normalt deres hår lige så længe som kvinderne og klarede sig ikke uden flettede accenter. Derudover var nogle kvinder også krigere og bar derefter deres hår som mændene, for eksempel delvist barberet – den såkaldte side og underskæringer. Frisurerne var sjældent symmetriske. Udførlige detaljer og filigran hårtilbehør kan normalt ses kaotisk indarbejdet i håret.

Vikingefrisurer til kvinder – Lagertha

viking frisurer kvinder frisør tradition lagerhta hår

De mest effektive og sandsynligvis mest komplicerede vikingefrisurer til kvinder præsenteres af den kvindelige hovedperson i serien “Vikings” – Lagertha, Ragnar Lothbroks første kone. I filmen var hun først hustru til en almindelig landmand, siden konen til jarlen (lederen af ​​et vikingesamfund) og senere blev hun selv jarl. Men hun var altid en kriger, der kæmpede med de modigste mænd. Afhængig af lejligheden fik skuespilleren en anden frisure. Vi har præsenteret et par af dem i dette indlæg.

30 usædvanlige Halloween -kostumeidéer fra populære tv -serier

Flettede frisurer til mænd – mænds fletninger er alle raseri for 2016

50 vikingetatoveringsideer og interessante symboler i nordisk mytologi

Vikingefrisurer til mænd – Ragnar Lothbrok

viking frisurer mænd frisører ragnar lothbrok

Hovedskuespilleren i afsnittet “Vikings” er Ragnar Lothbrok. I de fleste episoder bar han sit hår delvist barberet – sideklædt, underskåret eller med langt hår kun i den midterste sektion. Uanset hvilken side havde han aldrig sine lange tråde åbne, men flettet eller på en eller anden måde bundet sammen.

Vikingefrisyrer: hårtilbehør

viking frisurer kvinder pigtail overdådige dronning asloug hår tilbehør

Vikingefrisurer indeholder også overdådigt hårtilbehør, især i form af hårperler, men også hårboller og hårnåle. Kunstfærdige hårperler fremstillet af ædle metaller som bronze og sølv med smukke keltiske ornamenter, der er trådet på skive-tynde fletninger, kan ses i vikingefrisurerne for både kvinder og mænd.

Viking frisurer til skæg

viking frisurer mænd mænd flet skæg

Vikingerne havde helt sikkert fuldskæg. Som med håret bar de deres skæg i en længde, som de fandt praktisk, afhængigt af deres erhverv. Men hvis du havde et langt skæg, stylede du det lige så godt som dit hår. Så vikingerne flettede både deres hår og deres skæg og pyntede dem pænt med skægperler.

Vikingefrisurer til mænd med langt hår: mænds fletninger

viking frisurer rollo fletninger fletning langt hår

Selvom det næppe er sandsynligt, at datidens professionelle vikingekrigere bar deres hår og skæg meget længe, ​​er Rollo, Ragnars bror, karakteristisk for vikinger med lang manke og skæg. Hans hår var stort set løst, og kun på siderne var der flere snoede og flettede tråde, som derefter er løst flettet og bundet på bagsiden.

Vikingefrisurer til mænd med underskæring

viking frisurer underskåret sidecut fletning ragnar lothbrock

Rollo er en af ​​de få mandlige skuespillere i serien “Vikings”, der ikke havde et eneste afsnit med barberet hår. Ragnar og hans største søn Björn derimod havde normalt deres hår halvt op eller flettet og bundet. I vikingefrisurer til mænd behandles håret på toppen af ​​hovedet hovedsageligt. Uanset om flere hollandske blondefletninger ligger ved siden af ​​hinanden eller mange snoede tråde, kan du nemt genskabe noget uden virkelig at være opmærksom på detaljerne.

viking frisurer mænd fletning knude björn jern side

Der er allerede flere varianter at stole på Ragnar -frisuren. Du kan udelade de barberede sider og i stedet tage håret på siderne meget strengt. Til dette skal håret på toppen af ​​hovedet være relativt langt. Det kan flettes ind i en stor sildebensfletning, hvis der er hårlængde nok. Alternativt kan du blot flette flere små fletninger, der derefter bindes sammen. Du kan endda bruge en tråd til at forbinde fletningerne i en. Denne fletningsteknik blev brugt til de komplicerede opdateringer lavet af mange fletninger.

viking frisurer mænd herre haircut underskåret fletning

De autentiske vikingefrisurer til mænd indeholder også de detaljerede tatoveringer på hovedet. Disse havde en symbolsk betydning for den respektive repræsentant for samfundet og består hovedsageligt af geometriske former og keltiske ornamenter. Til cosplay eller Halloween kan en underskåret eller sidecut flettet frisure perfekt suppleres med en sådan tatovering. Dette kan let repræsenteres med en eyeliner eller endda en kuglepen.

Lav selv vikingefrisyrer til kvinder og mænd

lav vikingefrisurer selv

Som du sikkert allerede har bemærket, er vikingefrisurerne til kvinder og mænd ikke så forskellige fra hinanden. De er dog velegnede til mellemlangt eller langt hår. Udseendet omfatter en bred vifte af typer fletninger såsom franske, hollandske, bonde- og sildebensfletter, der kombineres med hinanden.

viking frisure kvinder lagherta fletning fletning sidecut

De mange variationer på vikingefrisurerne er store, der gør disse frisurer så unikke og populære. Fletninger flettes med to, tre, fire eller fem hårstrå. Så du skal være opmærksom på, at fletning med flere hårstråer kræver lidt øvelse og koncentration. Du behøver dog ikke bekymre dig her, da de uperfekte fletninger komplementerer det noget rodede Viking -look perfekt.

viking frisurer kvinder fletning fletning lagertha instruktioner

Hvis du har langt hår, er der ingen grænser for din kreativitet og fantasi med vikingefrisyrer. Fletning af flere hårstrå, vridning i hårstrå, fletning af små og noget større fletninger, derefter nogle gange at binde dem pænt eller drille dem i mellemtiden, alt er muligt her.

Tips til enkle vikingefrisurer

viking frisurer kvinder åbner hår fortolker fletninger

Hvis du ikke rigtig er dygtig til at flette fletninger, skal du blot oparbejde flere små hårstrå uregelmæssigt og flette dem til enkle flethaler. Ind imellem kan du indsætte små perler af hår. Til sidst skal du give den resterende hårstruktur med et krøllejern eller crepe eller drille det.

viking frisurer kvinder damer pigtails flettet frisure

Vikingefrisurer til kvinder: Kompliceret Updo

viking frisurer kvinder updo dronning jarl lagertha

Til denne viking-fastklemte frisure skal du flette alt dit hår til fletninger. Den øverste del af håret er forarbejdet i en lidt bredere hollandsk fletning. To smalle fletninger er flettet på begge sider. Du kan style eller flette resten af ​​manken, som du vil. Til sidst bindes alle de små og store fletninger sammen og snoet til en updo. I filmserien ligner den udførlige updo et rigtigt fletværk. Frisørerne bandt de enkelte fletninger sammen med snor eller tråd.

Vikingefrisyrer: inspiration

viking frisurer kvinder hår crepe instruktioner

Så den flettede frisure sidder bedre og holder længere, er det tilrådeligt at give håret en tekstur på forhånd, så det bliver mere grebet. Det fungerer bedst med et krøllejern eller et hårspænde. Du kan også behandle håret med en saltspray på forhånd.

viking frisurer fletning instruktioner

Lagertha frisure: Perfekt til Cosplay, Halloween, Carnival eller Mardi Gras

viking frisurer kvinder halloween cosplay lagertha

Disse tre vikingefrisurer fra Lagertha er perfekte til cosplay eller karneval. Den første variant er fra et viking ritual i “Viking” serien, den anden – en ægte krigerkvindes frisure og den tredje frisure er en moderne version med farvede tråde.

lav vikingefrisurer selv

viking frisurer kvinder farver fremhæver moderne

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme