15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jordbærblond hårfarve er den forfriskende hårtrend til sommer!

Uanset om det er en varm honningblondine eller en cool platinblondine – der er næsten ingen anden hårfarve, der er så alsidig som blond, og de blonde toner til 2021 er smukkere end nogensinde! De forskellige nuancer giver vores frisure en frisk og moderne opgradering, og den enorme farvepalet tilbyder den perfekte nuance til enhver hudtype. Selvom nogle hårfarver er lette at tildele ved første øjekast, er det ikke tilfældet med andre. Ikke alle røde og ikke alle blonde, men et sted imellem – jordbærblond hårfarve var allerede meget populær i 70’erne og fejrer et stort comeback i år! Den “halv-halv” farve ser utrolig sensuel og flatterende ud og sikrer lys glæde og godt humør, især i de varmere måneder! Kunne du tænke dig at friske din frisure op og blive revet mellem blond og rød? Så er jordbærblondin din løsning! Men hvad er det egentlig, der får tendensen til at farve, og hvem passer den egentlig til? Vi fortæller dig alt dette samt de smukkeste looks til dit næste besøg hos frisøren herunder!

Hvordan ser jordbærblond hårfarve ud?

Hårfarve Trends Forårssommer 2021 Jordbærblondt hårtrend

Som navnet antyder, er jordbærblond hårfarve en glimrende blanding af de mest populære nuancer nogensinde, nemlig rød og blond. Mere subtil end ren kobberrød og lidt mere iøjnefaldende end en klassisk blond manke – farven tilbyder os det bedste fra begge verdener, og det er netop denne kombination, der gør den så spændende og interessant. Hvis du leder efter jordbærblond inspiration på sociale medier, vil du støde på alle mulige variationer og farveblandinger. Den trendy hårfarve kan glitre i mange nuancer, og farvepaletten kan variere fra en solrig orange til en kølig rosé. Derfor kan det ikke siges præcis, hvordan jordbærblond hårfarve ser ud.

Hårfarve pink jordbærblond hårfarve

Uanset om du er en blondine, der ønsker lidt forandring eller en rødhåret, der ønsker at skifte til den lysere side, er der den perfekte jordbærblonde hårfarve til enhver kvinde! Tynde højdepunkter i forskellige nuancer er en glimrende og ubesværet måde at give blondt hår et forfriskende og sommerligt touch. Det er dog ikke kun de udvalgte farvepigmenter, der er afgørende for farveresultatet, men også din originale farve. Grundreglen er: jo lysere basen er, desto mere intens og bedre kommer farvenuancen til sin ret. Trendfarven fungerer bedst på lyst eller mellemblondt hår. Brunettehoveder skal muligvis bleges på forhånd eller gradvist nærme sig de lette jordbærnuancer.

For hvem er den trendy hårfarve egnet??

Blondt hår med lyserøde højdepunkter Jordbærblond hårfarvetrend

“Blondinen” i navnet kan være lidt vildledende, fordi den jordbærblonde hårfarve snarere er en blond nuance, der er opbygget i forskellige nuancer af rødt ved hjælp af forskellige farvningsteknikker. Den gode nyhed er, at skyggen kan være så alsidig, at den faktisk passer til enhver kvinde! Kvinder, der har en lys og lidt rosenrød hud og bærer varme toner, kan regne sig selv som heldige, fordi den jordbærblonde hårfarve er lavet til dem!

Strawberry Blonde Hair Color Trend 2021 Blonde Tones Spring Summer Pictures

Har du en blålig og kølig hudtone? Bare rolig, du kan også vælge jordbærblond hårfarve. Du bør dog vælge en nuance, der er mere lyserød end orange eller guld. Farvetonen ville kun være uegnet til kvinder med tendens til rødme i ansigtet – de kobberfarvede undertoner ville desværre fremhæve irritationerne endnu mere og ikke se så flatterende ud.

Jordbærblonde højdepunkter for et letplejet look

Jordbærblondt hårfarvet blondt hår med røde højdepunkter

Synes du, den jordbærblonde hårfarve er ret sej, men du har ikke lyst eller har tid til regelmæssige besøg i frisørsalonen? Så ville du være i gode hænder med blide højdepunkter! Varm, sensuel og som kysset af solen – de lysere højdepunkter i håret sikrer et særligt naturligt resultat og ser meget flatterende og forfriskende ud. De trendy teknikker som board balayage og ombré vil også forblive hos os og sikre et subtilt og letplejet look.

Stjernerne er også besat af den jordbærblonde hårfarve!

Berømtheder med blondt hår Jordbærblond hårfarvetrend

Den jordbærblonde hårfarve er for længst ankommet til berømthedsverdenen, og mange Hollywood -stjerner har allerede selv opdaget den trendy nuance. For eksempel eksperimenterer skuespillerinden Blake Lively igen og igen mellem varm honningblondine og jordbærblondine og ændrer nuancer af blondine afhængigt af sæsonen.

Emma Stone kan godt lide at eksperimentere med sin frisure

Jordbærblond hårfarve trend blonde toner 2021 billeder

Skuespilleren Emma Stone har rocket en række ildfarver gennem årene, og skifter også gerne mellem kobberrød og blond. De gyldne honningtoner med lyse røde accenter i den jordbærblonde hårfarve er den perfekte kombination og får din lyse teint perfekt frem.

Isla Fisher

Strawberry Blonde Hair Trends 2021 Strawberry Blonde Hair Color

Isla Fisher, uden tvivl en af ​​de mest berømte rødhårede i Hollywood, besluttede sig for den jordbærblonde hårfarve sidste år. Den skinnende røde nuance af blondine ser lige så godt ud på hende og får bogstaveligt talt dit ansigt til at skinne.

Nicole Kidman

Strawberry blonde hårfarve berømtheder med blonde hår billeder

Ligesom sine kolleger er Oscar -vinder og stilikon Nicole Kidman stor fan af den jordbærblonde hårfarve. Selvom Hollywood -legenden kan bære enhver farve og altid ser fantastisk ud, passer den brændende blonde tone perfekt til hende!

Jordbærblond hårfarve: de smukkeste nuancer ved et blik!

Blonde toner 2021 billeder Strawberry Blonde Hair Color Trend

Når blondine møder rødt, resulterer det i en ekstremt flatterende og smuk nuance

Blondiner 2021 billeder af blondt hår med røde højdepunkter

Hårfarvetrenden ser også fantastisk ud i ombre -looket

Blondt hår i et ombre look, jordbærblond hårfarve

Subtile højdepunkter sikrer et subtilt, men meget elegant look

Blondt hår med røde højdepunkter, jordbærblond hårfarve

Den enorme farvepalet gør den jordbærblonde hårfarve perfekt til enhver hudtype

Blonde Tones 2021 Trends Strawberry Blonde Hair Color Trend

Kvinder med krøllet hår kan også bære den trendy nuance perfekt

Blonde nuancer til krøllet hår Jordbærblond hårfarvetrend 2021

Varm, sensuel og super chic: det er ikke underligt, at jordbærblondine er en af ​​de mest eftertragtede blonde toner i 2021

Blonde toner tendenser 2021 jordbærblond hårfarve

Den halve tone er perfekt til alle blondiner, der ønsker en subtil forandring

Blonde toner 2021 Langt hår Jordbær Blondt hårfarve Trend

Jordbærblondine er den perfekte kombination af rød og blond 

Strawberry Blonde Hair Color Blonde Ombre Hair Blonde Tones 2021

Previous Post
10 bunddækkeplanter som et alternativ til græsplæner
Next Post
Fantastiske yogaøvelser til dig og din baby tone hele kroppen