15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Franske negle til jul og vinter – ideer til motiver, mønstre og farver

franske negle til jul rød hvid nissehue gyldne snefnug

For det perfekte outfit og styling i julen skal det rigtige sømdesign naturligvis ikke mangle. Og vi er ansvarlige for nogle passende inspirationer! Brug følgende ideer til julesøm til at finde det perfekte design og motiv og implementere dem med det samme. Der er også nogle vintermotiver, som du kan bruge inden jul eller senere kombinere med typiske julefarver og motiver. Alle jule negle ideer er franske negle til jul. lad dig inspirere!

French Nails jule temaer og mønstre

jul franske negle moderne abstrakte røde hvide prikker

Det kan være nyttigt at få en liste over mulige motiver og mønstre i passende farver. Så bliver det lettere for dig senere at finde på noget selv eller ændre vores ideer til søm til jul. Rød, grøn, hvid og guld er særligt egnede farver til sømdesign til jul. Det er de klassiske julefarver, da de bruges til den klassiske julepynt i huset. Brug disse farver til at skabe ethvert mønster. Negledesignet bliver rustikt, hvis der oprettes et ternet mønster, men enkle striber eller zigzagmønstre er også velegnede. Hvis du kan lide det lidt mere moderne, kan du selvfølgelig også vælge et geometrisk mønster til de franske negle til jul.

franske negle til jul rød neglelak julemønster hvidt glitter

Hvad motiverne angår, er udvalget til de franske søm til jul også ret stort. Om grantræer, slikstokke, julesokker, rensdyr, julemænd, juletræskugler, eventyrlys eller stearinlys er ligegyldigt. Valget afhænger stort set af, om du hellere vil have et legende negle -design eller et mere elegant. Typiske vinterblomster, som også bruges til julepynt, er også velegnede. Ridderstjernen, julestjernen eller mistelten er bare et lille udvalg. Du får gnisten og gnisten, du har brug for, med gylden glitter.

Firgrønt som motiv

franske negle til jul hvid neglespids krans gran grøn idé

Vi kan især godt lide den måde, den fyrgrønne blev brugt på disse franske negle til jul. Faktisk repræsenterer den overgangen eller grænsen mellem de klassiske hvide fingerspidser og det gennemsigtige sømleje. De mørke spidser skal forestille fyrretræer, men kan også erstattes af røde bær eller andre motiver. I stedet for fyrgrøn kan du også bruge andre julemotiver som guirlander eller eventyr.

Enkelt glitterdesign

jul franske negle søm design enkelt mønster guld glitter manicure

Du kan også få sådanne fingernegle til jul meget let. Påfør først et grundlag. Så har du brug for et andet lag, hvorpå du smører gyldent glitter ud ved hjælp af en pensel, mens det stadig er fugtigt. Denne glitter skal påføres tykt på spidsen af ​​neglen og blive mindre i retning af halvmånen, hvilket skaber en ombre -effekt. Ideen er fantastisk, hvis du har lidt travlt med de franske negle til jul. Slå det overskydende glitter af, og glem ikke topcoaten!

Udførlige franske negle til jul med glitter

jul franske negle glitter ekstravagant grøn ombre guld hvid snefnug klistermærker

Hvis det er lidt mere festligt og ekstravagant, kan der også bruges et farvet glitter, eller flere farver kan kombineres med hinanden. Til det funklende julemønster ovenfor blev der brugt groft glitter i grønt og finere glitter i guld og hvidt. Grøn er hovedfarven, som derefter bliver til guld og afsluttes med hvid glitter. Dette skaber en problemfri overgang. Lim et snefnug på glitteret og forsegl det med klar neglelak.

Franske negle til jul – Røde gel negle

franske negle til jul gel negle julenegle slikstok motiv rød hvid

Hvis du har den nødvendige lampe og matchende gellak, kan du også oprette et sømdesign, som du vil nyde længe. Og du kan se et godt eksempel på gel negle i rødt i eksemplet ovenfor. De franske negle til jul består af rød og hvid farve og kombineres med smukke røde og hvide mønstre og motiver. Sådan er slikstokke og prikmønstre. Grøn kan også indarbejdes i designet eller erstatte en af ​​de to andre farver.

Legende fransk manicure med gaver

jul franske negle legende farverige gaver motiver pastelfarver guld

Denne variant, som du kan designe franske negle med til jul, er også meget original. Selvom disse ikke er typiske julefarver, men brogede, er resultatet et julet look. Det er simpelthen på grund af motivet. Det er gaver, der også pryder fingerspidserne til fransk design. Den gyldne neglelak, som buerne blev designet med, har også en festlig effekt. Du må gerne bruge andre farver.

Negledesignet om vinteren

jul franske negle ombre vinter sølv glitter lak eventyr

Det bliver særligt vinterligt med farver som hvid og sølv samt alle blå nuancer. Klassikeren blandt motiverne er naturligvis snefnugene. Disse kan dog også erstattes af fyrretræer eller fyrretræsgrønt med en hvid eller blå baggrund. Snemænd, istapper eller slæder er også gode motiver, der kan gøre dine negle til et rigtigt blikfang, og eventyrlyset er igen velegnet her. Hvis du foretrækker at designe et enkelt mønster i stedet for et detaljeret billede, så er det bedst at vælge sølvglitter, som du skaber det franske design med og efterligner snefald. Ellers er der heller ingen grænser for mønsteret her. Hvis du vil, kan du også kombinere vinterneglene med de franske negle til jul.

Mørkeblå med snefnug

franske negle jul vintermotiver sne metallisk blå inspiration

Her er et godt eksempel på franske negle til jul og vinter, hvor neglespidsen er stylet med en mørkeblå metallisk neglelak. Dette kommer på en basisfrakke. Når den blå lak er tørret, kan snefnug tegnes med en tynd børste. Varier også med et par hvide prikker, som er lettest at få med et prikkeværktøj. Disse negle til vinter og jul gøres endnu hurtigere, hvis du bruger færdige klistermærker. Afslut med en klar topcoat, der forsegler mønstre og motiver.

Vinter plaid

franske negle jul vintermotiver sne metallisk blå inspiration

Eller hvad synes du om dette attraktive og ukomplicerede mønster? Du har kun brug for en base coat, samt en hvid, sølv eller glitrende og lyseblå neglelak, som du designer striberne med som vist. Hvis du vil have det mere julet, skal du blot vælge julemæssige farver. Til sidst skal du male med en topcoat for at fikse mønsteret, og du er færdig. Det ternede mønster kan også udvides med ethvert motiv eller klistermærke.

Kombiner nuancer af blå

franske negle jul vinter lyseblå mørkeblå snefnug

Hvis du ikke kan beslutte dig for en blå nuance, skal du blot kombinere flere! Det blev også gjort med disse franske negle til jul og vinter. Mens lyseblå lak pryder ringfingrene sammen med snefnug, blev den franske manicure designet med en attraktiv mørkeblå på de resterende fingre. Meget attraktivt, ikke sandt? Sådanne kombinationer kan også laves med andre farver. Hvis du vil have det mere julet, kan du f.eks. Vælge passende julefarver og julebilleder og motiver.

Previous Post
Vejledning til øjenmake-up: Tips til makeup til et festlook
Next Post
Hold dine ben i form med Pilates -øvelser – stjernernes træning