15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv rosenkvarts negle – vejledning og tips

Rose quartz look lange negle mandelform

Lige siden Pantone valgte rosenkvarts ved siden af ​​den pastelblå Serenity som årets farve 2016, har vi alle været vilde med denne delikate nuance af rose. Selvfølgelig integrerede vi dem straks i vores garderobe og vores egne fire vægge, og nu kan vores negle også styles i dette look. Rosenkvarts negle er en kæmpe trend lige nu! Det hele startede med marmorlooket, så erobrede denne lyserøde ædelsten en verden af ​​sømdesign. Inspireret af mineralens skønhed kan denne manicure -trend ses overalt på internettet eller på gaden. Hvis du også er blevet forelsket i rosenkvarts negle, kan du læse vores guide om, hvor let det også er at gøre det derhjemme. Det sarte sømdesign ser især smukt ud om foråret og sommeren.

Rosenkvarts negle er trendy

Rose negle design negle Heitlstein Optik

Først og fremmest er det værd at forklare, hvordan rosenkvartsmanicure ser ud. Rosenkvarts er ikke kun kendetegnet ved sin fine, mælkeagtige farve, men også ved sit fine korn. Inden for mineralet er der tynde, mikroskopiske vener, der minder om marmorering. Almindelig kvarts er meget uklar, halvgennemsigtig eller uigennemsigtig.

Efter logik bør rosenkvarts negle efterligne dette smukke korn af mineralet. Slutresultatet er meget elegant og særligt elegant. I øvrigt betragtes rosenkvarts som kærlighedens og hjertets sten. I esoterismen er det en af ​​de vigtigste helbredende krystaller til åbning og heling af hjertechakraet. Ikke underligt, at denne sømtrend får kvinders hjerter til at banke hurtigere!

Rose kvarts negle himalayan salt orange tone

Rosenkvartsmanicure er også kendt som “Himalaya Rock Salt Nails”. Dette forklares ved ligheden mellem Himalaya -saltkrystaller og rosenkvarts. Himalaya -saltet har dog en orange farve, som er varmere end rosé. Men uanset inspirationen bag det trendy negledesign, tager mange kvinder looket og fortolker det efter deres egen smag.

Kistesøm i rosenkvartslook i kombination med guld

Du stiller sikkert allerede dig selv spørgsmålet: Til hvilke sømtyper er rosenkvartsdesignet bedst egnet? På grund af den sarte og feminine æstetik i denne mælkeagtige rosenskygge kan udseendet bruges glimrende til alle neglelængder. Uanset om du har korte eller lange negle, kan du bære den smukke manicure trend. Det samme gælder neglernes form. Uanset om det er firkantet, rundt, ovalt eller mandelformet – rosekvarts -looket passer til alle negleformer.

Nogle synes, at rosenkvarts negle ser lidt underlige ud

Rose kvarts negle uden gel med guld accent

De fleste kvinder elsker det sarte look og den luftige, lyse effekt af farven. Rosenkvarts neglene ser smukke ud på nært hold, men ser de ikke mærkelige ud på afstand? Hvor usunde og flakede negle med en skinnende topcoat? Det er bedst at prøve det selv og beslutte, om du kan lide udseendet eller ej.

Rose Quartz Nails Design Tutorial

Lav selv rosenkvarts negle Instruktioner med en tynd børste

Lav selv rosenkvarts negle

Negldesign til korte ovale negle i rosenkvartslook

Hvad du har brug for:

Neglelak i rose og hvid

neglelakfjerner

en mellemstor børste til nail art

en tynd børste til detaljer

Base og topcoat

Sådan laver du rosenkvarts negle:

– Påfør et lag grundlag.

– Så snart baselakken er tørret, bruges rosé neglelakken. Du kan også bruge en klar, pink-farvet neglelak, der er velegnet til franske negle.

Rose kvarts negle instruktion med pensel korte ovale negle

– Brug den tynde børste og den hvide neglelak til at fremkalde et par fine bølgede linjer på dine negle. Tegn en linje diagonalt fra højre til venstre, og tilføj derefter to små streger. For mange linjer ville få dit design til at se rodet ud.

– Brug den midterste børste til at plette kanterne let, så overgangene ser glattere ud.

– Påfør endnu et lag af den lyserøde neglelak og lad det tørre.

– Neglene males derefter med en topcoat.

– Gentag ovenstående trin på de andre negle, men varier mønsteret.

Variationer i teknik

Den letteste måde at gøre dette på er med en meget tynd børste. Men der er også andre måder at få rosenkvarts på dine negle. Du kan lave mønsteret med krøllet husholdningsfilm eller make-up svampe. For at gøre stregerne lettere at tegne, kan du først dyppe penslen i neglelakfjerner. Eksperimenter med de forskellige teknikker!

Spice rosenkvarts negle med guld accenter

Rose kvarts negle i kombination med gylden glitter

Rosenkvarts neglene er meget diskrete og derfor absolut velegnede til daglig brug. Men hvis du vil have lidt mere glitter, skal du gå efter guld! Guldblad, guldglitterlak, guldstriber, rhinsten – alt er tilladt! Rose og guld er en rigtig dejlig kombination. Det ser heller ikke osteagtigt ud, da farverne balancerer hinanden.

Hvad synes du om denne trend – ja eller nej?!

Rose kvarts negle stiletto spids med gel

Negle i rosenkvartslook med geldekorationer

Lav rosenkvarts negle selv spids glitter

Rose kvarts negle spidsede kort guld accent

Få sømdesign til korte negle rosenkvarts til at se dig selv

Rose kvarts negle lyserød hvid

Rose kvarts negle firkantet diy

Rose kvarts negle med gel marmor effekt

Rose kvarts negle med gel kiste form

Rose kvarts negle ring finger fade effekt

Få rosenkvarts negle til at se dig selv ud

Rose kvarts negle stiletto gel negle

Rose kvarts negle design korte negle feminin

Previous Post
Lav selv perfekte katteøjne – tips til makeup
Next Post
Opret en blomstereng – hvilke blomster kommer i haven?