15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Formning af negle – tips og tricks til perfekte negle

Formende negle-lilla-rød-intens-ekstravagant-negle design

Negldesign er en del af stylingen, og i lighed med tøj er flere designs mulige. Fingernegle kan antage en lang række forskellige former, men ikke alle passer til enhver hånd. Om dine hænder ser smalle, sarte ud eller tværtimod kortere og fyldigere, afhænger af, hvordan du bruger dine Form negle. Vi har opsummeret 7 sømtrends og giver dig tips til, hvordan du bedst arkiverer dem.

Formning af negle – et overblik over 7 sømtrends

Formning af negle -filer-vejledning-tips-styling

Over tid, hånd i hånd med mode, har mange sømformer etableret sig som perfekte. En afgørende faktor ud over den individuelle stil er den hverdag og det job, man er aktiv i. I nogle brancher er det obligatorisk at holde dine negle så korte og iøjnefaldende som muligt. Imidlertid kan korte negle også se moderne og velplejede ud. Ugentlig negle- og håndpleje er normalt nok til altid at præsentere en smuk manicure. Derudover er der mange muligheder for sømdesign til rådighed. Disse kræver naturligvis visse arkiveringsteknikker, så den ønskede effekt kommer til sin ret. Der er dybest set 7 forskellige sømformer – kantede eller afrundede, runde eller ovale, mandelformede og de i øjeblikket meget aktuelle – stiletto og kiste.

Formende negle – kantede

Form negle-kantet-medium-længde-nøgen-farve-søm design

Atletiske damer, der kan lide at bære dem lidt kortere, former deres negle til en kantet form. For at gøre dette arkiveres siderne lige lodret og sømkanten vandret fra ydersiden til indersiden. Du bør De to hjørner er lige forbundet med hinanden og er parallelle. Spidsen af ​​neglen skal være bred og lige for enden, ikke oval. Følgende gælder: jo smallere sømbrættet er, desto køligere ser den kantede form ud. I denne forstand er denne form ikke egnet til kvinder med brede negle.

Formende søm – Vinklet med afrundede hjørner – Squoval

Formende negle-afrundede hjørner-squoval-neglelak-rød

Squoval negle betragtes som en variation af firkanten og ovalen sammen. Fortsæt på samme måde og afrund endelig hjørnerne med filen. Med kortere negle, ikke længere end spidsen af ​​neglen, ser denne form særlig naturlig ud og forlænger optisk fingrene.

Form negle – runde

Formende negle -rund-søm-design-sort-kort-fingerna% cc% 88gel

Alle kan bære runde negle og er særligt populære blandt kvinder med korte, sprøde negle. Dine hænder ser meget pæne og velplejede ud uden at skulle investere særlig meget i regelmæssig pleje. Denne negleform er tilrådelig til krævende aktiviteter og i erhvervslivet. Fil neglene jævnt fra neglepladen til neglespidsen.

Formende negle – ovale

negle-former-oval-pink-lys-neglelak-negle-design

Den ovale sømform er utvivlsomt den mest elegante og ladylike af alle. Det er vidunderligt velegnet til kvinder med brede negle, da det får fingrene til at virke smallere og længere. Det fungerer bedst, når neglene er lidt længere. Først skal sidevæggene files lige og begynde at afrunde hjørnerne ved at filere ned i en vinkel fra spidsen af ​​neglen. I midten skal neglepladen ikke være for spids, men derimod forsigtigt.

Formende negle – mandelform

negle-former-mandel-form-pink-øm-oval-lys

Mandelformen ligner meget den ovale, kun spidsen af ​​neglen er arkiveret til et punkt. De er meget trendy og mere velegnede til lange negle. I princippet bør længden være en tredjedel af neglebedet, så negledesignet er æstetisk tiltalende. Fil nu dine negle i form af en mandel. Det betyder, at sidevæggene først er filet lige og smallere og smallere mod fronten, men ikke spidse på samme tid. Mandelformen er perfekt til enhver håndform og er absolut velegnet til daglig brug.

Formende negle – kiste eller ballerina

søm-former-kiste-ballerina-moderne-hvidt-søm-design

Kiste, også kendt som ballerina, er uden tvivl den mest trendy negleform af alle. Det er en hybrid af den firkantede og ovale form. Det er også fantastisk til bredere negle og, takket være den flade spids, til smallere negle. Neglebrættet arkiveres på lignende måde som mandelformen. Filer først sidevæggene lige og peger derefter let mod forsiden. Læg derefter filen direkte på spidsen af ​​neglen og fjern den, indtil den ender så fladt som muligt med to lige hjørner.

Formende negle – stiletto

søm-former-stiletto-rød-søm-design-mat-moderne

Stiletto er en negleform til udadvendte, selvsikre kvinder, der kan lide at eksperimentere og tage risici. Fingerneglene ender meget spidse og får kvinders hænder til at se særligt feminine og længere ud. Derfor passer et sømdesign med denne negleform perfekt med bredere negle og korte fingre. På grund af sin iøjnefaldende form er denne negleform ikke beregnet til daglig brug, men snarere til lørdag aftener eller særlige lejligheder. Neglene er modelleret i overdreven længde og ser hurtigt hekseagtige eller billige ud. For at opnå den perfekte form placeres filen i midten af ​​sømmet, og hjørnerne lægges ned i en vinkel. Undervurder ikke den specifikke form, da den hurtigt kan se skæv ud eller endda bryde af på grund af uerfarne hænder.

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Skumrulning: hvad er det egentlig, og hjælper fascia -rulletræningen mod cellulite?