15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gør balkonen børnesikker – nyttige tips til børnesikkerhed

Lav altanen børnesikret planter-altan balustrade-metal

Altanen er et populært område i hjemmet, der byder på mange muligheder. Der kan du plante blomster, passe dem eller bare slappe af og nyde den friske luft. Hvis du har små børn derhjemme, bliver balkonen en potentiel farekilde, der skal sikres. I artiklen informerer vi dig om de mulige risici og giver nyttige tips om, hvordan du bruger Gør altanen børnesikret kan.

Gør balkonen børnesikret for mere sikkerhed, når du spiller

Lav altanen børnesikret babymonitor-skridsikkert gulv

De fleste børn er nysgerrige efter miljøet, hvor de bor og vil altid røre eller smage alt. Der er meget at opdage for børn fra gennemsøgningsalderen til tre år, især på balkonen. Men hvad de endnu ikke er klar over, er de farer, der lurer overalt. Men motorikken udvikler sig hurtigere, og et enkelt øjeblik med uopmærksomhed kan føre til ulykker. For at holde dine småbørn sikre, mens de leger, er det første, du aldrig bør efterlade dem uden opsyn, især hvis de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger endnu ikke er taget.

Gør balkonen børnesikker – minimer risici

Lav altanen børnesikker altan brystning-påklædning-sikkerhedsnet-anlæg

For at altanen skal være børnesikker, bør de potentielle risici holdes på et minimum eller muligvis elimineres helt. Den største fare er helt sikkert et fald, som kan være livstruende for barnet selv fra en stueetage. Dette kan ske, hvis altanværnet ikke er bygget højt eller tæt nok. Andre risici omfatter altandøre, lave brystninger og gelænder, store huller mellem stiverne og genstande, som børnene kan klatre på. Hvis du vil gøre altanen børnesikret, skal du aldrig bare levere en enkelt børnesikring, men sikre alle mulige farekilder.

Fastgør altandøren – gør balkonen børnesikret

Gør altanen børnesikret børnesikret altan-dør

Først og fremmest skal du starte med en tilsvarende børnesikring til altandøren. Småbørnene må under ingen omstændigheder kunne åbne dem selv. De fleste altandøre har allerede en integreret lås i vindueshåndtaget, som også kan opgraderes, hvis det ikke er tilgængeligt. Altandøre i gulvniveau foretrækkes også, så små børn og ældre ikke snubler over vindueskarmen.

Gør balkonen børnesikret – hæv altankanalen

Gør altanen børnesikker høj-altan-gelænder-stål-baby

Hvis altanbøjningen eller rækværket er for lavt, kræves en højde for at forhindre de små i at læne sig ud. Med en altanbalance af stål bør afstanden mellem de vandrette eller lodrette stiver ikke være for stor, så barnets hoved ikke kan klemmes fast. Du kan også overveje beklædning lavet af plast eller stof til stiverne på altanværnet.

Altan med glasrækværk giver udsigt til ydersiden

Lav en balkon-børnesikker-glas-rækværk-udsigt-udenfor-børn

Hvis du ikke vil blokere udsynet udadtil, kan du få et glasrækværk installeret på altanen. Så børnene kan vinke til naboerne eller se på den smukke udsigt. Det ville være vigtigt her at bruge et tykt glas og at dække dets hjørner, så altanen er børnesikker.

Et sikkerhedsnet gør altanen børnesikret

Lav en altan-børnesikker-design-familie-sikkerhedsnet-installer-børnesikkerhed

Børnesikringsnet er også meget populære, da de giver faldsikring, hvis de er stærke og korrekt monteret. Med et sikkerhedsnet er der ikke mere faldende legetøj. Sikkerhedsnettet som børnesikring alene er imidlertid ikke nok, da det kan krydses af tilfældigt. Det er altid en god idé at tage flere passende forældrekontrolforanstaltninger på én gang.

Fjern klatrehjælpemidler fra balkonen

altan-børnesikker-design-toddler-hund-klatring-hjælpebænke

Småbørn kan altid lide at klatre. Din fantasi kan forvandle næsten ethvert objekt på balkonen til et klatrehjælpemiddel. Plantemaskiner, ølkasser og alle slags altanmøbler bør placeres utilgængeligt for barnet. Hvis det er muligt, bør du også fjerne tværstænger på altangitteret, da de gør det lettere at klatre op og derfor farligt for de små.

Gør gulvet på balkonen børnesikkert

Gør altanen-børnesikker-læg-tæppe-ingen risiko for at glide

Mange altaner har en glat overflade, hvilket skaber risiko for at glide for børn og voksne, især efter nedbør. Så der ikke er skader på balkonen, kan du lægge et passende gulvbelægning, eller blot dække det med et tæppe eller tæppe.

Ingen giftige planter og små genstande på balkonen

Gør-altanen-børnesikker-kun-plante-kun-spiselige-planter

Småbørnene har altid en tendens til at putte alt i munden. Af denne grund er det særligt vigtigt ikke at holde giftige planter på balkonen eller i huset. Små genstande såsom tøjklemmer, som normalt findes på balkonen, bør også placeres et sted, der ikke er tilgængeligt for børn.

Sikker spil på balkonen

altan-børnesikker-design-toddler-leger-padle-pool-vand

Om sommeren er soppebassiner på balkonen meget populære, og hvert lille barn kan lide at lege med vandet. Inden du fylder børnenes soppebassin med vand, bør du gøre altanen børnesikret. Selv med den bedste forældrekontrol er det bydende nødvendigt, at du overvåger børn, da der er mange farer ved at lege med vand.

Previous Post
Ergonomisk kontorstol fremmer sund kropsholdning
Next Post
Opbygning af en højbed – ideer til pladsbesparende havedesign