15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Disse hjemmemedicin til myg giver beskyttelse og lindring

hjemmemedicin myggeafvisende myggestik kløende symptomer

Især i den varme årstid, når du kan lide at bruge din fritid udendørs eller grille i haven på en længe ventet aften og nyde den smukke sommeraften på balkonen, kan myggen hurtigt ødelægge din glæde. I dagens beløb har vi oprettet en guide til effektive og dokumenterede hjemmemedicin mod myg til dig. Find ud af her, hvordan du kan køre de små skadedyr væk og hjælpe dig selv med stik.

Hjemmemedicin mod myg i rummet

lavendel plante duft hjemmemedicin myggeafvisende

Kender du det, når myg summer omkring dine ører, frarøver dig søvn og giver dig masser af kløende bid? Selvom myggeafvisende midler er fastgjort til vinduer og døre, kommer de irriterende myg desværre nogle gange ind i rummet. Hvis du vil drive myg væk, skal du stole på de rigtige lugte. Naturen har et sundt myggeafvisende middel til os. De perfekte hjemmemediciner til myg er på værelset planter, der indeholder dufte, der afviser myg. For eksempel driver basilikum, lavendel, katteurt, tomatblade, salvie, laurbærblade, bergamot, duftende pelargonium og citronmelisse de uønskede gæster væk. Disse planter, som er vidunderlige hjemmemedicin mod myggeafvisende midler, kan plantes i små krukker og placeres nær hoveddøre eller på vindueskarmen. Den intense duft, de sprøjter, driver mygene væk.

hjemmemedicin mod myg æteriske olier lavendel salvie basilikum

Essentielle olier, der er fortyndet med en bærerolie såsom sesamolie, olivenolie, mandelolie, morgenfruolie eller kokosolie kan også hjælpe dig mod myg. Selv uden tilsætningsstoffer er kokosolie et effektivt naturligt middel mod myg. Du kan lade æteriske olier som citronella, tea tree, fed, cedertræ, lavendel eller eukalyptus fordampe i en duftlampe. Hvis du vil bruge aroma -lampen i soveværelset, skal du absolut slukke den, inden du går i seng. Det er helt tilstrækkeligt, hvis duftlampen er tændt en time før sengetid. Til fordampning i en aromalampe er fire dråber efter eget valg af æterisk olie tilstrækkelige til et rum på 20 kvadratmeter.

Salvieblade røg naturligt middel mod myg

Som et naturligt middel mod myg i dine egne fire vægge kan du bare bruge rygemetoden. Få nogle tørrede Salvieblade og male en håndfuld af det. Tænd salvien i en ovnfast skål. Insekterne kan ikke bære lugten fra de ulmende blade.

Æblecidereddike hjemmemedicin mod myggestik i rummet

Et andet velafprøvet hjemmemedicin mod myg er det eddike. Bland lige mængder koldt vand og æblecidereddike og fyld en flad skål med væsken. Læg dem på vindueskarmen. Mygene kan slet ikke lide denne lugt og kommer ikke ind selv med vinduet åbent.

Citronskiver nelliker hjemmemedicin mod myg i rummet

Kombinationen af ​​disse er meget effektiv mod myg Citroner og nelliker. Skær citronen i halve eller skiver og pynt dem med tørrede nelliker. Fordel dem i den lejlighed, hvor du normalt bor eller sover.

Beskyt huden mod myg med hjemmemedicin

hjemmemedicin mod myg hjemmelavet naturlig spray

Der er også en hel række effektive, naturlige midler til at beskytte dig selv mod myggestik udenfor. Den fortyndede essentielle olier er ideelt egnet til at stå på ubeskyttede hudområder som arme, ben og nakke. Inden du anvender hjemmemedicin mod myg, som du har forberedt dig meget på din krop, er det tilrådeligt at teste et lille hudområde for allergiske reaktioner på olieblandingen. Hvis der opstår kløe eller rødme, skal du vælge en anden metode. Stik hos spædbørn og små børn bør ikke behandles med æteriske olier. For at beskytte dig selv mod myggestik er fire dråber æterisk olie nødvendige til 50 ml bærerolie.

hjemmemedicin mod myg i rummet påfører kokosolie på huden

Kokosolie giver også effektiv beskyttelse mod myg. Fedtsyren indeholdt i den, kaldet laurinsyre, skræmmer de stikkende insekter. En kokosolie af høj kvalitet beskytter dig ikke kun mod de små skadedyr, men forkæler også din hud med sine nærende og antiinflammatoriske egenskaber.

Den tæller også som en effektiv myggeafvisende hvidløg. Hvis du kan lide dens smag og lugt og kan lide at bruge det i retter, kan du drage fordel af det i form af myggebestandighed. Den typiske hvidløgslugt udsendes også gennem huden, hvilket markant reducerer risikoen for myggestik.

tænde kaffepulver hjem retsmidler mod myg

Hvis du sidder udenfor og vil afslutte aftenen roligt, tilbyder den også beskyttelse mod uønskede ledsagere kaffe. Tag en ildfast skål og antænd kaffepulveret i den. Kaffe brænder ikke, men syder langsomt. Sommeraftenen reddes derefter fra myg og andre insekter inden for meget kort tid, fordi de opfatter duften som ekstremt ubehagelig og bliver drevet væk af den.

Myg finder søde duftnoter attraktive. Det er bedst at undgå deodoranter og parfumer med søde dufte og i stedet vælge kosmetiske produkter, der er så lugtfrie som muligt.

Det rigtige tøj kan også beskytte dig mod insektbid. Det er bedst at have lyst tøj på og foretrække solide stoffer som linned. Mørke og stærke farver tiltrækker myggene.

Hjemmemedicin mod myggestik

citron duft hjemmemedicin mod myg lindrer kløe

Selvom myggen allerede har bidt, og de mest almindelige symptomer såsom kløe, hævelse og nogle gange allerede forekommer hudinfektioner, er der mange naturlige midler, der kan lindre symptomerne og helbrede det berørte område.

De antiinflammatoriske og let bedøvende egenskaber ved citron kan lindre hævelse og kløe efter en myggestik. Skær citronen i halve og gnid myggestikken med frugtkødet. Hvis du har følsom hud, skal du presse citronsaften og anvende den fortyndet med lidt vand. Det køler også, lindrer kløe og opløser toksiner eddike. Dyp en vatrondel eller lommetørklæde med æblecidereddike og læg det på det berørte område.

hvidløg lugter hjemmemedicin mod myg myggestik

Et andet effektivt hjemmemedicin mod myg, der ikke kun driver de irriterende insekter væk, men også kan give symptomlindring, efter at en bid er hakket hvidløg eller løg. Læg den finthakkede masse direkte på biddet, lad det virke i 10 minutter og vask det derefter grundigt af.

Sodavand naturligt middel mod myg

Kan også lindre kløe Bagepulver For at afhjælpe situationen. Dens alkalinitet bringer hudens pH tilbage i balance. Opløs en teskefuld bagepulver i et glas vand, og blød en ren klud i den. Vrid kluden ud og læg den på det relevante hudområde. Skyl derefter af med lunkent vand. Gentag denne ansøgning to eller tre gange.

aloe vera plantegel mod myg hjemmemekanismer

Den fascinerende plante gør også underværker mod myggestik Aloe vera. Skær et aloe vera -blad af, og fjern gelen fra det. Lad det køle af i køleskabet i 15 minutter og gnid det på det berørte område. Mirakelplanten har en antiseptisk virkning, lindrer ubehag og fremskynder helingsprocessen.

Et glimrende middel mod myggestik er Kvark. Det har en decongestant, antiinflammatorisk og smertestillende virkning. Fordel kold ostemasse på en kompress med en fingers bredde og læg den på myggestik. Pak kompressen ind med en klud og lad det naturlige middel virke i mindst en halv time.

hvidkål efterlader naturligt middel mod mygkonvolut

Hvis området svulmer op efter en myggestik, kan du drage fordel af de gavnlige virkninger af Hvidkål fordel. Juice indeholdt i bladene er anti-kløe og anti-inflammatorisk. Mos kålbladene og lav en kuvert med den resulterende papirmasse. Fix det med en bandage og lad det naturlige middel virke i 20-30 minutter.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blandt unge mennesker, men ikke kun
Next Post
Gode ​​ideer til hvad du skal lægge påskeæg og instruktioner til at gøre det selv