15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Helbred mave -tarminfluenza med urter – 5 nyttige eksempler

Helbred mave -tarminfluenza med urter

Der er flere måder at modvirke mave -tarminfluenza og få den helet hurtigere. Hvis du foretrækker at stole på alternativ medicin og undgå medicin, kan urter bruges til at helbrede mave -tarminfluenza. Nogle af dem er nemlig antibakterielle og antiinflammatoriske og styrker immunsystemet. Tag urterne i form af te eller kapsler. Find ud af hvilke urter der er nyttige.

Helbred mave -tarminfluenza med urter – solhatte

Solhatte-blomster-mave-tarm-influenza-kur

Du kan bruge denne urt til at øge dit immunsystem. Det har også en antibakteriel virkning.

Helbred mave -tarminfluenza med urter – ægte skumfidus

mave-tarm-influenza-kur-Althaea-officinalis-rigtig-skumfidus

Hvis du har Helbred mave -tarminfluenza med urter du kan også bruge denne blomst. Det virker beroligende og antiinflammatorisk.

ingefær

mave-tarminfluenza-kur-ingefær-rod

Ingefær har også en antiinflammatorisk virkning. Det lindrer kvalme, så opkastning også aftager. Det har også en positiv effekt på eksisterende mavesmerter og flatulens og bør ikke undervurderes. Med andre ord er ingefær en rigtig mirakelkur mod mave og tarm, hvorfor det er så godt, når du har dem Helbred mave -tarminfluenza med urter vil have.

hyben

Cure hyben gastrointestinal influenza med urter

Hvis du leder efter et middel, der specifikt hjælper mod diarré, er hyben perfekt. Så hvis du kan genvinde væsker for at modvirke dehydrering, kan du overveje at drikke hybente i stedet for vand. Denne variant er også meget god, når den syge stadig er et barn. Så stol på hyben, når du får den Helbred mave -tarminfluenza med urter vil have.

kamille

Helbred mave -tarminfluenza med urter kamille

Kamille er generelt kendt for sine gavnlige virkninger. Hvis du har Helbred mave -tarminfluenza med urter du kan bruge dem til at lindre mavesmerter og ubehag i mave og tarm.

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter