15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Bioklimatisk pergola – moderne tagdækning til haven og terrassen

Bioklimatisk pergola -pool-terrasse-havemøbler-moderne

Hvis du leder efter en pergola -overdækning til terrassen eller haven, der kan tilpasses de konstante ændringer i vejret, har du brug for noget mellem markisen og verandaen. EN bioklimatisk pergola ekstra plads klar til at leve. Den nye ‘bioklimatiske’ teknologi er rettet mod solstråling og har meget at tilbyde med hensyn til vejrbeskyttelse. Vi giver oplysninger om de mange fordele ved moderne pergola -tagdækning.

Bioklimatisk pergola som terrassedæksel

Bioklimatisk pergola-terrasse-have-pool-grønnende-tagdækning

Takket være den bioklimatiske teknologi tilpasses det moderne pergolatag straks til solstrålingen. Den består af flere lameller, der er forbundet i et system. Disse er elektronisk justerbare og muliggør dermed optimal beskyttelse og brug af boligareal. Temperaturen reguleres, og terrassen er beskyttet mod overophedning. Takket være en vind- og regnsensor er det også muligt for den bioklimatiske pergola automatisk at tilpasse sig vejret.

Bioklimatisk pergola giver beskyttelse mod solstråling og storme

Bioklimatiske pergola-lameller-solbeskyttelse-terrasse-udendørs-have

På grund af deres justerbare lameller bliver bioklimatiske pergolaer mere og mere vigtige. De tilpasser sig perfekt til forbrugernes nye krav og opfylder behovene i deres nye livsstil. Det er netop ved disse egenskaber, at de skylder deres succes, mens markedet for markiser i øjeblikket taber penge, fordi de ikke er så fleksible og fleksible.

Pergola tag lavet af aluminium lameller – bioklimatisk pergola

Bioklimatiske pergola-lameller-detaljer-udsigt-privatliv-beskyttelse-regn-beskyttelse-vejr

Som et nyt, særligt smukt og fleksibelt produkt er disse moderne pergolaer ikke kun designet på grundlag af bioklimatiske principper, men også fremstillet i overensstemmelse hermed. Ved at bruge materialer, der hverken skader mennesker eller miljøet, kan produkter fra førende producenter som Solisystem, Biosun og Corradi tildeles de nuværende bestræbelser på en livsstil af hensyn til miljøet.

Bioklimatisk pergola fra Solisystem

Bioklimatisk pergola -moderne-is-lameller-luftig-solbeskyttelse-regnbeskyttelse

En bioklimatisk pergola fra Solisystem justeres straks til solens stråling med fjernbetjening og muliggør dermed optimal beskyttelse mod storm, regn, sne eller vind. De justerbare lameller garanterer en behagelig tilførsel af frisk luft ved varme udetemperaturer og skaber næsten naturlig ventilation for at modvirke en drivhuseffekt. Samtidig er der brugbar skygge.

Bioklimatisk pergola til moderne og ganske funktionelt terrassedesign

bioklimatisk-pergola-hvid-terrasse-moderne-solbeskyttelse-regnbeskyttelse

Den bioklimatiske pergola fra Solisystem består af flere justerbare lameller lavet af 100% aluminium. Gennem naturlig ventilation hjælper de med at regulere temperaturen og fortrænge akkumuleret varme. Lamellernes materiale og design sikrer vindmodstand på op til 180 km / t og kan modstå en snebelastning på op til 300 kg / m².

Bioklimatisk pergola – brug året rundt

bioklimatisk-pergola-terrasse-træ-planker-græsplæne-have-hæk

Den bioklimatiske pergola har mange plusser og er særligt fleksibel med hensyn til design. Den bærende konstruktion består af pulverlakeret stål og kan glaseres rundt omkring, hvis det ønskes. Der er også mulighed for infrarød opvarmning. Dette muliggør brug i den kolde årstid.

Skræddersyet eller standard – pergola, terrassedæksel eller pavillon, alt er muligt

bioklimatisk-pergola-have-skygge-solbeskyttelse-terrasse-trægulve-havebord-moderne

Det perfekte pergola- eller terrassedæksel er kun muligt, hvis det er lavet efter mål. Standarddesign kan være særligt velegnet, hvis en konstruktion som et lysthus eller en pavillon ønskes. Ellers skal pergolaen være perfekt forbundet med bygningen eller terrassen. Det vil blive designet individuelt, hvilket helt sikkert vil opfylde de højeste krav.

Moderne og funktionelt udendørs design med en pergola 

bioklimatisk-pergola-pavillon-fritstående-konstruktion-have-liggestol

For at gøre dig detaljeret bekendt med de eksisterende muligheder for en pergola, er det tilrådeligt at få live råd. I udstillingscentre kan du få præcis information om udvalgte produkter og se dem nærmere. Find det nærmeste showroom og find den rigtige model til dig.

Bioklimatisk pergola med et moderne design fra Solisystem 

bioklimatiske-pergola-lameller-aftenbelysning-havemøbler-tagdækning

En bioklimatisk pergola er det ideelle kompromis til en vinterhave og markise. Holdkonstruktionen er stabil og robust, så den tåler alle vejrforhold. På grund af stabiliteten kan denne ramme udvides. Det kan være helt eller kun delvist glaseret, hvor det er nødvendigt, for eksempel på nordsiden. Med hensyn til beskyttelse af privatlivets fred er der mulighed for at installere paneler på den ene side eller lukke systemet med en lodret markise.

Brug udendørssystemet om aftenen – belysning gør det

bioklimatisk-pergola-aften-mørke-belysning-pavillon-have-fritstående

Eventuelt kan LED -belysning efter anmodning integreres, som stadig kan indstilles på en meget varieret måde. Lyset skaber en sammenhængende, ny udendørs atmosfære og gør det overdækkede område endnu mere alsidigt. Velegnet til både private og kommercielle applikationer, en moderne pergola optimerer udendørsområdet som intet andet system.

Moderne pergola med justerbare tagpaneler – model Arlequin fra Solisystem

bioklimatiske-pergola-profiler-farvede-farverige-arlequin-solisystem

Alu -terrassedækslet ‘Arlequin’ adskiller sig fra de andre bioklimatiske pergolaer med sine flade, farverige paneler. Det er den optimale kombination mellem markise og foldetag og muliggør en unik, legende brug. Rammepladerne forskydes ved stangbevægelse, hvilket skaber skygge- og solsektorer i forskellige størrelser.

Bioklimatisk pergola fra den førende producent – Biosun

bioklimatisk-pergola-terrasse-tagdækning-træplanker-moderne havebord

Biosun er en anden fransk producent af pergola -tage og -systemer til brug i haven og på terrassen. Virksomheden har etableret sig i denne gren takket være sine bæredygtige løsninger og den kvalitet, den tilbyder. Deres produkter gør det muligt for terrassen at blive brugt komfortabelt som et fritidsrum, og hvorfor ikke som et roligt hjørne til en eftermiddagslur.

Reguler solstråling og luftcirkulation – gennem en bioklimatisk pergola

bioklimatisk-pergola-terrasse-træ-planker-grønne-moderne

Lamellerne, der kan drejes 175 °, muliggør optimal brug hele dagen på trods af solstråling og fugtighed. Alt efter terrassens orientering kan terrassen bruges næsten hele dagen. Lamellerne beskytter mod solen i løbet af dagen og fugt om aftenen. Når det regner eller vinder, lukker lamellerne automatisk, selvom du ikke er der, kan du justere dem ved hjælp af fjernbetjeningen.

Når teknologi muliggør optimal beskyttelse og brug af boligareal

bioklimatisk-pergola-terrasse-tagdækning-aluminium-moderne-terrasse-udendørs

En terrasse udsat for de mest varierede vejrpåvirkninger ser slet ikke indbydende ud. Så du har boligareal, der i sidste ende ikke kan bruges. Det lamellerede tag optimerer det ydre område og skaber en ny stemning i sine omgivelser. Desuden forbliver terrassen altid tør takket være vandkontrolsystemet.

Pergola bliver en anden stue – bioklimatisk teknologi

bioklimatisk-pergola-terrasse-have-pool-terrasse-tag-belysning

Den bioklimatiske teknologi sætter ingen grænser. Det lamellerede tag beskytter mod regn og brændende sol, når det er lukket. Når solen er ude, kan lamellerne åbnes gradvist og slippe så meget varme og lys ind, som du ønsker. Når det regner, lukker de sig, og hvis det er nødvendigt, giver lamellernes åbne position luftige, vidunderlige sommersolbade.

Middelhavsstil med pergola -tag fra Corradi, Italien

bioklimatisk-pergola-hav-moderne-terrasse-træ-planker-hvid

En selvbærende bioklimatisk pergola lavet af aluminium med et eksklusivt design er “Eteria” af Coradi, Italien. Den har en omgivende tagskæg med integreret vandopsamling i stolpen og er fuldstændig sikret med sæler. Afhængigt af udstyret tilbyder anlægget fuld eller delvis solbeskyttelse. Et perfekt klimaanlæg samt en sikker regnbeskyttelse tillader brug næsten hele året rundt. Om vinteren må systemet kun bruges, når det er lukket. De drejelige lameller kan ikke modstå snebelastninger.

Bioklimatisk pergola – valgfri designmuligheder 

bioklimatisk-pergola-græsplæne-have-pavillon-aluminium-stål-konstruktion

Eventuelt kan flere farver fra RAL -farvepaletten vælges til rammen. Dette opnås som en pulverlakering og garanterer dermed lang levetid og beskytter mod korrosion. LED -belysning kan også integreres på forespørgsel samt forskellige sensorer, der måler temperatur og nedbør. Systemets højde kan variere, men det anbefales fra 2,80 m.

Pergola -tagdækning og valgfrit tilbehør – skygge, skærme til beskyttelse af personlige oplysninger, varmestråler, belysning osv.. 

bioklimatisk-pergola-hvid-terrasse-skygge-solbeskyttelse-beskyttelse af personlige oplysninger

En pergola-baldakin baseret på modulsystemet er fantastisk velegnet som forlængelse af huset, men også som en enkeltstående konstruktion ved poolen eller i haven. Det ekstra tilbehør, der kan vælges, såsom glidende vægge, foldbar lodret skygge, belysning, stråleovner og andet, gør det allerede funktionelle system til et overdækket rum, der kan tilpasses individuelle behov når som helst på dagen eller året.

Bioklimatisk pergola i private områder – i forlængelse eller enkeltstående

bioklimatisk-pergola-skygge-tagterrasse-moderne-lamellær-have-design

En pergola i den private sektor installeres bedst på en bygningsvæg med to understøtninger hvad angår omkostninger og montering. Under alle omstændigheder er det tilrådeligt at diskutere det nøjagtige installationssted samt mulige og fornuftige muligheder i en konsultation med den relevante producent. Vi anbefaler Solisystem, Biosun og Cordi.

Previous Post
Dekoideen im eigenen Zuhause
Next Post
Hvad er hoftefald, og kan du slippe af med dem? Her er alt hvad du bør vide om det!