15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Terrassedesign og møbler – et stort udvalg af ideer

Terrassedesign og indretning af smedejernsmøbler belægningssten

Terrassen er et af boligejerens foretrukne områder. Og hvordan kunne det være anderledes, når du overvejer den vidunderlige afslapning, du kan få på terrassen takket være den friske luft og naturens nærhed uden at forlade din ejendom. Men for virkelig at garantere denne følelse, er der også en passende Terrassedesign og møbler nødvendigt, der er hyggeligt og behageligt.

Eksempler på terrassedesign og møbler

Terrassedesign og møblering -gulv-brosten-smedejernsmøbler

Der er utallige vidunderlige måder at dekorere terrassen på. Uanset hvilket materiale du vælger, hvor mange og hvilke plantetyper du tilføjer, hvilke farver og tilbehør du bruger, og hvordan du designer det omkringliggende haveområde – er det kun vigtigt, at du føler dig godt tilpas med resultatet. Men selvom udvalget er så stort, og der virkelig ikke er grænser for din fantasi, kan det være svært at planlægge det rigtige terrassedesign og inventar. Inspiration som de følgende eksempler er en kærkommen ting, fordi der er så mange ting at overveje! Vi har sammensat et imponerende galleri til terrassedesign og møbler til dig, som har både moderne og rustikke varianter i landstedstil.

Terrassedesign og møbler

terrasse design-møbler-smede-jern-møbler-blå-puder

Natursten-designet terrasse i dette eksempel til terrassedesign og møbler har et opholdsområde i en drømmeagtig, turkis farve, hvilket giver den en helt særlig charme. Men det er ikke alt. Det har et andet siddeområde med gyngestole og en gynge, der er specielt designet til at slappe af.

Terrasse indrammet af store træer og blomster

Terrassedesign og indretning af grå-gulvfliser-udendørs-køkken-spiseplads

Du ser et virkelig unikt terrassedesign og møbler. Til møblerne blev metal (til spisepladsen) og træ (til afslapningsområdet) kombineret. Der er også store stenfliser og imponerende vægge, der indrammer terrassen. Landskabet, der indrammer terrassen, domineres af store træer og blomster. Og grillen gør sommeraftenerne endnu mere perfekte.

Terrasse i toskansk stil

Terrassedesign og møbler, spiseplads i middelhavsstil-palmetræer

Hvad synes du om en terrasse i toscansk stil? Et godt eksempel på dette er denne terrasse. Lige imponerende med dette terrassedesign og møbler er det store og elegante spisebord, der giver plads til mange mennesker. Planterne og den frodige buket blomster, der pynter bordet, giver ekstra romantik.

Frodige og farverige planter

Terrasse design-møblering-højbede-planter-rotting-siddepladser

Dette terrassedesign og møbler er virkelig romantisk og hyggeligt. På den ene side skyldes dette naturligvis rattanmøblerne. Men det største bidrag er de frodige og farverige planter, der indrammer terrassen. Der kan du hurtigt gemme dig for den stressede hverdag.

Udendørs pejs

terrasse design-møblering-dam-udendørs pejs-spiseplads

Når det kommer til terrassedesign og indretning, er der intet som en udendørs pejs. Det giver terrassen en rustik stil og gør det muligt at nyde den brusende ild udendørs. Den tilstødende dam danner en vidunderlig kontrast.

Enkel og moderne terrasse

terrasse design-møblering-moderne-stort-format-gulvfliser-dam

Dette terrassedesign og møbler er enkelt og moderne. Den består kun af liggestole, et blomsterbed samt en imponerende dam og tilstødende græsplæne. Gulvet er prydet med trendy fliser i stort format, hvilket giver terrassen et elegant look.

Fin udendørs belysning

terrasse design-møblering-pejs-lænestol-pergola-træ

Du kan se et meget hyggeligt terrassedesign og møbler på dette foto. Dette er hovedsageligt takket være den perfekt udvalgte og brugte udendørs belysning. Derudover sikrer den delvis moderne, dels rustikke stil en vidunderlig stemning, som kun forstærkes af pejsen.

bruge mange dekorative tilbehør

terrasse design-møblering-natursten-udendørs-pejs-tæppe-siddeområde

Med denne terrasse får du fornemmelsen af, at du slet ikke har forladt huset. Det er designet så behageligt. Baldakinen og kurvemøblerne, såvel som baldakinen og det mange dekorative tilbehør, der blev brugt til terrassedesign og møbler, giver denne stemning.

nyd den smukke udsigt

terrasse design-møblering-sten-pejs-rattan-lænestol

Sten er meget velegnet til terrassedesign og indretning. For at kompensere for stenens kølige udseende kan du vælge havemøbler i træ og en pejs i sten til varme aftener. Et tæppe sikrer ikke kun komfort indendørs, men også på terrassen.

Brug en lav væg som en bænk eller sofa

terrasse design-møblering-åben-pejs-siddeområde

Brug en lav væg til terrassedesign og møbler til brug som en bænk eller sofa, som det gøres i dette eksempel. Det eneste du skal bruge er et par sædehynder i enhver farve. Desuden skal du sætte nogle stole eller lænestole op for at give flere siddepladser. Pejsen er designet til at matche stenterrassen og giver beroligende varme.

Terrassedesign-moderne træ-havemøbler-lys by-lejlighed

terrassedesign-møblering-moderne-arkitektur-trægulv-terrassedøre-sort-hvide-havemøbler

Terrasse design-møblering-monokrom-moderne-hvid-sort-grå-lænestol-deco-frisk

Terrasse design-møbler-eksotisk-middelhavs-palme-bænk-jern

Terrassedesign-romantisk-lurvet-chic-stil-hvid-klatrende planter-skygge

Previous Post
Udendørs loungemøbler ideer til en luksuriøs “Al Fresco” oplevelse
Next Post
Tinker og design Polaroid fotos dekoration: 17 gode humørideer