15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gode ​​terrassedesign ideer i forskellige stilarter

terrasse-design-moderne-overdækket-dam-havestole-metal-plantekasser

Vil du gerne redesigne eller redesign din terrasse, og leder du efter et par inspirerende ideer? Så er du landet det rigtige sted. Vi viser dig et udvalg af ideer til Design terrassen for enhver smag, fordi stilarterne er forskellige og viser effekten af ​​de små ting. Uanset om det er enkelt og moderne, rustikt eller eksotisk med masser af planter – i sidste ende vil du helt sikkert have mere end bare en favorit.

1. Designideer til terrassen – maritimt

terrasse-design-maritimt-træ-lænestole-bløde-hynder-blå-hvid

Som du kan se, kan en smal terrasse bruges vidunderligt med nogle komfortable møbler. Orienter den mod haven, og du kan se børnene lege eller bare se de smukke blomster efter en hård dags arbejde. I dette eksempel består polstringen af ​​et blåhvidt stribet mønster, der minder om sommer, sol og strand. Lige ved siden af ​​er spisepladsen med et udendørs køkken, hvilket gør grilltiden perfekt om sommeren.

2. Design terrassen – Frodigt grønt

ideer-terrasse-design-frodige-grønne-planter-sæde-hynder-hynder-bord-dekoration-lanterner

Designideer til terrassen – er planterne i haven ikke nok for dig? Derefter skal du blot dekorere terrassen med et par potteplanter, som dette eksempel viser. Der er også en behagelig sofa og sofaer samt et udendørs tæppe, som forvandler terrassen til et eget rum. Farvekombinationen grøn og rød er særlig smuk, hvilket passer perfekt til den røde murstensvæg og de grønne planter og også understreger dem. Nyd tiden udenfor barfodet.

3. Romantik på terrassen

romantisk-terrasse-design-flet-møbler-i-hvide-blomster-smide puder-fuglebur

Denne forhøjede terrasse er indrettet på en meget romantisk måde. De hvide kurvemøbler udgør en interessant kontrast til de mørke bjælker og der blev leget med forskellige farver, som på ingen måde virker kaotiske, men harmonerer vidunderligt med hinanden. Smukke gardiner bruges ikke kun til dekoration, men kan også beskytte mod nysgerrige øjne eller endda myg.

4. Designideer til terrassen – rustik

terrasse-design-pation-beton-gulvplader-rustikke-borde-lavet af sten-poly rattan lænestole

Denne moderne terrasse har en temmelig rustik stil. Den består af en lille spiseplads og et område, hvor man kan slappe af med rattan liggestole og en hyggelig pejs. Der kan du bare sætte fødderne op og nyde flammens behagelige flimring. Desuden byder terrassen på en vidunderlig udsigt over haven, der minder om en park.

5. Naturligt terrassedesign

terrasse-natur-design-brun-poly-rattan-sofa-stel-rundt-sofabord-design

Du har ikke en terrasse med massivt gulv, men du vil stadig ikke undvære et loungeområde? Sæt derefter bare en behagelig sofa i haven. Den naturlige jord får dig til at føle dig endnu tættere på naturen. Dekorative puder i livlige forårsfarver sikrer også et godt humør.

6. Enkel og moderne

stue-i-glæde-moderne-terrasse-design-brand-bord-omkring-gas-drevet

Denne terrasse blev designet på en enkel og moderne måde. Det særligt slående er den interessante pejs, der også fungerer som bord. Der er også liggestole med dekorative hynder og et effektivt udendørs tæppe. Den pæne have byder på en vidunderlig udsigt over floden.

7. Terrasse med køkken

hyggelig-terrasse-tagdækning-lavet-af-træ-udendørs-køkken-lænestole-beige-polstring

Designideer til terrassen – Dette terrassedesign ser også ud til at være perfekt. Stenvæggen, der sammen med de solide kurvemøbler minder om stilen i en skihytte, er meget effektiv. Et lille køkken med grill og vask tilbyder fuld madlavning, mens den indbyggede pejs giver den nødvendige varme på køligere dage. Terrassen er en perfekt kombination af rustik og moderne stil.

8. Design en terrasse med et vandelement

terrassemøbler-smedejern-understel-puder-naturlige-farve-ideer-hyggelige-siddepladser

Vandfaldet er nok det første, der slår dig på denne terrasse. Der er også vidunderlige havemøbler af smedejern og komfortable puder i naturlige farver. Terrassen med sit imponerende stengulv er også indrammet af frodigt grønt og farverige blomster.

9. Moderne med en udendørs seng

moderne-terrasse-design-med-sovesofa-udendørs-pejs-brænde-rustikke-accenter

Denne terrasse er designet på en meget moderne måde. Hun har en stor udendørs seng, som du kan slappe af på efter at have spist udendørs. Derfra kan du også se ilden muliggjort af en pejs indbygget i væggen. Romantiske aftener for to er garanteret her!

10. Turkis accenter

moderne havemøbler-sort-flet-stel-hvide-hynder-skinnende-turkis-hynder

Som du kan se, er kombinationen af ​​farverne turkis og hvid meget vellykket. Det passer perfekt til de moderne rottingmøbler i gråt. Et udendørs tæppe, der matcher resten af ​​området med hensyn til farve, skaber en hyggelig overflade. Med et moderne anlæg som dette skal et glasbord naturligvis ikke mangle.

11. Designideer til terrassen – ild og vand

terrasse-design-ideer-hyggelig-sofa-møbler-gas-udendørs-pejs-vand funktion

En pejs giver også en varm atmosfære her. En stor kontrast til dette er det forfriskende springvand, der forkæler både syns- og hørselssansen. For at gøre tiden på terrassen så behagelig som muligt, blev komfortable møbler i en moderne grå nuance valgt. Og der blev ikke sparet på grønne og blomstrende planter.

12. Farverig terrasse

farverig-terrasse-med-tæppe-træ-liggestole-fastholdelses-væg-lavet af sten-urtepotter

Et farverigt tæppe til udendørs kan vidunderligt krydre det varme, men undertiden ensformige træ på gulvet og havemøblerne. Derudover kan der også tilføjes et par dekorative puder med farverige mønstre. Terrassen ser meget mere paradisisk ud.

13. Design en terrasse i stil med Toscana

moderne-terrasse-design-i-stil-i-toscana-baldakin-stof-mønster-blomster

Du kan oprette en vidunderlig terrasse i middelhavsstil ved at sprede masser af farverige blomster rundt om den. Gyngestole sikrer fuldstændig afslapning under en kaffe og kage, som i dette tilfælde bedst er lavet af træ, der matcher atmosfæren. Bliv ikke overrasket, hvis din nabo eller kæreste kommer på besøg oftere fra nu af.

14. Sydens drøm

middelhavs-terrasse-med-syd-flair-hængende-lampe-glas-stearinlys-lyskilde-romantisk

Denne terrasse er også en ægte drøm. En sydlig stemning opnås gennem farverne, men også gennem de dekorative palmer. Det inviterer dig til at slappe af og er ideel som en erstatning for ferie. Fik du ikke lyst til at tage en kop kaffe med det samme??

15. En forlængelse af interiøret

overdækket-terrasse-design-lignende-stue-flet-møbler-hvide-blomster-puder-grøn-væg

Uanset om det er terrasse, veranda eller balkon – jo mere hjemligt de er indrettet, jo mere behageligt vil du føle dig der. Det er ikke for ingenting, at man hele tiden får at vide, at det udendørs siddeområde skal være en forlængelse af det indendørs område. Dette opnås perfekt her med et romantisk interiør i vintage-stil med komfortable lænestole, en sofa, masser af dekorative puder og et tæppe. Eller er vi trods alt i stuen?

16. Eksotisk terrasse

terrasse-design-eksotisk-look-beskyttelse af personlige oplysninger-gardiner-hvid-lysekrone-metal

Designideer til terrasse – Denne overdækkede terrasse er blevet omdannet til et sandt paradis med en dagseng og romantiske gardiner. Uanset om det er i den komfortable lænestol, på liggestolen eller på den romantiske dagseng, der også kan fungere som en sofa – luren vil helt sikkert trække ud her. Men du fortjener det bestemt! Herefter kan du også fortsætte med bordfodbold. Man skal ikke undertrykke trangen til lidt underholdning. Og det er trods alt bedre at spille udendørs end på computeren, ikke sandt?

Previous Post
10 bunddækkeplanter som et alternativ til græsplæner
Next Post
Fantastiske yogaøvelser til dig og din baby tone hele kroppen