15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Så du kan gøre en stor terrasse hyggelig og smuk!

Enhver, der har en stor baggård, bør også bruge den og designe den i overensstemmelse hermed. Udendørsområdet skal ikke kun være optisk i harmoni med huset og omgivelserne, men også skabe en hyggelig atmosfære. God planlægning og valg af møbler og planter er af afgørende betydning herfor. I deres design fokuserer landskabsarkitekter f.eks. På kundernes livsstil og opfylder derefter deres behov på den bedste, mest fleksible og smukkeste måde. For at hjælpe dig har vi samlet nogle tips til, hvordan du gør en stor terrasse hyggelig.

Del dig som en stor terrasse?

Stor terrasse deler opholdsstue og spiseplads

For det første skal en stor terrasse opdeles i mindre områder, f.eks. Til underholdning, madlavning, spisning og afslapning. De enkelte zoner er drivkraften bag terrassedesignet og bør tilpasses husejerens forskellige interesser og behov. Disse områder bør ikke fremstå for separate, men bør individualiseres gennem deres særlige anvendelse. Udekøkken, bardisk, tv, pejs, boblebad, pool, havepavillon – det kan være svært at afgøre, hvordan alt dette skal placeres på en stor terrasse, hvordan man indretter havemøbler og hvordan disse områder ser ud som en helhed.

Siddeområde afskærmet med bambusplanter

stor terrasse med planter danner bambus mellem poolen og siddeområdet

En stor terrasse kan også rumligt struktureres ved hjælp af beplantede områder. Høje planter i krukker er ideelle som fortrolighedsskærme. Højbede giver derimod en god mulighed for at skabe komfortable siddeområder.

Forskellige varianter, ensartet look

Gør en stor terrasse hyggelig og opnå et ensartet look

Funktion, form og størrelse på hvert område bestemmer valget af møbler. Hængestole, liggestole og liggestole er ideelle til en stille stund og afslapning. Et bordtennisbord tilbyder sjov for hele familien. Det er afgørende at vide, hvor meget plads der kræves for hver zone, så anlægget kan tilpasses disse specifikke krav. F.eks. Er antallet af sæder direkte relateret til antallet af kvadratmeter, der er tildelt spisepladsen. I alle tilfælde er det vigtigt at holde gangbroerne åbne og placere møblerne på en sådan måde, at man kan bevæge sig jævnt gennem det ene område til det andet.

Et udendørs tæppe gør ethvert design mere hyggeligt

stor terrasse smukt design forskellige zoner

Valget af havemøbler spiller en vigtig rolle i udsmykningen af ​​terrassen. Uanset hvordan du indretter dine møbler på den store terrasse, skal designet se ensartet ud. Dette kan opnås ved at bruge komplementære møbelmaterialer og tekstiler. Hvis du overvejer din indretning når du vælger havemøbler, kan du også sikre kontinuitet mellem de to opholdsrum. Holdbarhed, komfort og stil er nogle af de vigtigste overvejelser, når du vælger havemøbler og dekoration. De bedste materialer til udendørs omfatter poly rattan, teak, aluminium og rustfrit stål.

Hyggeligt udendørs loungeområde

stor terrasse gør komfortabel sofa og spisebord til flere mennesker

Overdækkede terrasser er populære steder at slappe af. Selvom der kræves tilstrækkeligt med komfortable siddepladser her, ønsker du ikke at overfylde rummet med møbler. En sofa og to lænestole, et sofabord imellem – dette arrangement fungerer overalt. For at rumme flere mennesker skaber en hjørnesofa i kombination med lænestole og sideborde et indbydende siddelandskab. En stor terrasse kan også gøres hyggelig ved at oprette flere individuelle siddepladser, der hver især kan understreges yderligere af et tæppe. Du kan slappe af i en hængende stol eller læse en bog. En stenpejs, et fjernsyn, et lydsystem og blød belysning kan gøre dit udendørs område til en oase af ro året rundt.

Udenfor køkken og spiseplads

Gør en stor terrasse hyggelig, udendørs køkken og opholdsområde

Udekøkkenet er en populær tilføjelse til enhver have. Hvis du har nok plads, er en stor ø med masser af barstole ideel til al fresco -morgenmad. Når du planlægger dit udekøkken, skal du sørge for, at der er nok opbevaringsplads. Mad og vin køleskabe, en ismaskine og en fuld bar er også praktiske ideer, især hvis du vil have en snak. Fuldend dit madlavningsområde med en gasgrill og innovative apparater, herunder en elektrisk pizzaovn.

Udendørs spiseplads med stort spisebord og bambus baldakin

Med regelmæssig udendørs madlavning og spisning er et spisebord et must. Spisepladsen skal være i nærheden af ​​køkkenet. Et spisebord i teak er bedst til haven. Dette hårdttræ er naturligt robust, vandafvisende og også smukt at se på. Brugen af ​​polstrede stole tilskynder også dine gæster til at sidde længere ved bordet, efter at de har spist. En pavillon eller en pergola giver beskyttelse mod sol og regn. Eventyrlys over terrassen skaber en smuk stemning, som både børn og voksne vil nyde. Du kan også hænge lanterner eller endda en lysekrone for en luksuriøs følelse.

En pejs sikrer mere hygge om aftenen

rund ildskål lavet af cortenstål og polyrattan sofa

Udendørs pejse, ildsteder og ildskåle får en stor terrasse til at virke hyggeligere. Alternativt kan du bygge en pejs af natursten. Siddearrangementet skal efterligne pitens form. Runde sofaer er perfekte til runde ildsteder, eller du kan placere stolene jævnt rundt i området. Hvis ildstedet er firkantet, skal du i stedet sætte en stol ved hvert hjørne. Rektangulære pejse gør det hyggeligt ved at placere en 2 eller 3 personers sofa på hver langside og en eller to stole på de kortere sider.

Terrasse i et stammechic look 

rund hængestol træmøbler og dekorative ildsteder

Et spabad bør naturligvis ikke mangle på en stor terrasse

gøre stor terrasse smuk og moderne

Møbler i teaktræ og grå sædehynder kommer godt overens

stor terrasse med teakmøbler og grå hynder

Hængende lænestole inviterer dig til at blive hængende

Gør en stor terrasse hyggelig. Kunstgræs, der bruges som gulvbelægning af fe -lys strakt over de hængende stole og spiseplads

Møbler og dekoration i taupe og pink

Gør den store terrasse hyggelig. Bænk med høj seng og hængestol

Planter sikrer mere velvære

Hængestol med stel perfekt til en stor terrasse

Murstenbænk giver plads til flere personer

Terrasse i middelhavsstil, muret hjørnesofa med masser af puder og et stort spisebord med markise

Terrasse bliver et udvidet udendørs opholdsområde

Rattan havemøbler og vintage dekorationer

Kombinerer dygtigt forskellige materialer

Mallorca -stilen kombinerer rustik med middelhavsstil

Hængende lamper over spisebordet til hyggelige aftener

Spisebord i teaktræ og kurvestole

Beskyttelse af personlige oplysninger med planter og træhegn

gøre en stor terrasse hyggelig med træmøbler og planter

Eventyrlys skaber mere stemning

stor terrasse med mange forskellige zoner - til at spise, lave mad, slappe af, underholde

Pejs og vand funktion i en

sort terrassebeklædning af aluminium til moderne terrasser

Fodboldbord og fjernsyn i haven

stor overdækket terrasse med køkken, pool og legeområde

stor baggård i italiensk stil

stor baggård med siddepladser, pool og gasgrill med våd bar

Previous Post
Bryg din egen øl – Sådan laver du din egen yndlingsdrink med humlesmag
Next Post
Lav kreativ påskeemballage af stof, papir og poser, og pakk smukt påskegaver ind