15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nemt at leve udenfor: sådan har du indrettet en udendørs stue!

Udendørs stue terrasse-spiseplads-teak-møbler-dam

Når foråret varsler med de første tulipaner, påskeliljer og melodiøs fuglesang, øges lysten til at være udendørs. Nu er det på høje tid at beskæftige sig med altanens og terrassens design, så du snart kan nyde et hyggeligt udendørs område. Vi viser dig, hvordan du opretter en attraktiv og indbydende udendørs stue.

Opsætning af den udendørs stue – Undergrunden

Udendørs stue-gulve-terrasse-wpc-pynt-lanterner

Uanset om det er en altan eller en terrasse: For at det skal være virkelig smukt udenfor, har du brug for en behagelig overflade. Det er jo dobbelt så sjovt at være udendørs, når man kan gå barfodet uden at skade fødderne. En stue under åben himmel kan gøres særlig hyggelig ved hjælp af udendørs tæpper. De er lavet af robuste materialer og tåler daglig UV -stråling og fugt i lang tid. Men tæpper til udendørs er ikke kun gode til fødderne. På samme tid kan du bruge den til at afgrænse forskellige zoner fra hinanden og for eksempel optisk adskille et siddeområde fra et loungeområde til en eftermiddagslur. Vi har samlet inspirerende eksempler på udendørs tæpper og tips til køb af dem i vores artikel med 48 designs.

Opsætning af den udendørs stue – Møblerne

Udendørs stue rattan-møbler-lænestol-skammel-grå

Selvfølgelig kan en udendørs stue ikke undvære møbler. Her bør du vælge produkter af høj kvalitet, der ikke kun ser godt ud, men også er holdbare. Dette sparer penge i det lange løb, og du kan nyde din investering i lang tid. Havemøbler af træ er særligt velegnede. Takket være deres naturlige karakter gør de overgangen mellem hus og have perfekt. Du har valget mellem en lang række træsorter. Selvom såkaldt konstruktionstræ er særlig billigt og allerede bruges af mange havemøbelhandlere, bør du generelt vælge hårdttræ. I modsætning til nåletræer er de meget mere holdbare og mindre følsomme over for ydre påvirkninger såsom blå plet (misfarvning af træet på grund af svampeangreb), UV -stråling og fugt. Følgende løvtræstyper anbefales:

Eg, Acacia, Reb, Eucalyptus
fordele ekstremt robust temmelig hård ingen imprægnering nødvendig
godt udseende vejrbestandig stabil stilfuld
nem pleje holdbar holdbar billig
holdbar ingen imprægnering nødvendig høj styrke holdbar
naturlig blå pletbeskyttelse vejrbestandig
ulempe dyrt Vedligeholdelsesindsats Misfarvning følsom
tung behov for pleje

Praktiske havemøbler i høj kvalitet af massivt akacietræ og eukalyptustræ findes f.eks. På Ikea. Gruppen har også en bred vifte af designs i sit repertoire for 2017. Når du handler online, bør du benytte lejligheden, og når du handler med en kupon, skal du kigge efter passende Ikea tilbud og kuponkoder Hold øje. Kupongportalen viser aktuelle tilbud fra den svenske møbelbutik, som tillader yderligere besparelser ved køb af Ikea -varer. Så du kan få fat i havemøbler lavet af passende træsorter til attraktive priser. Alternativt kan et kig på regionale møbelbutikker betale sig. Især i foråret præsenterer detailhandlere kreative samlinger for enhver smag.

Tip: Beskyt havemøbler med betræk mod fugt for at forlænge levetiden.

Tekstiler for mere komfort

Udendørs stue terrasse-tekstiler-komfort-duge

Dekorative tekstiler er et must i den udendørs stue. Puder, tæpper og duge lavet af farverige stoffer giver straks hver balkon og terrasse et plus i komfort. Når du vælger, skal du være opmærksom på ufølsomme materialer. Om du vælger vandtætte produkter er op til dig. Som regel er vandtætte sædehynder og lignende væsentligt dyrere. Konventionelle havetekstiler er billigere og kan let beskyttes mod regn ved at gemme dem i en vandtæt opbevaringsboks. Dette sparer penge, og hvis du bruger en bænk med opbevaring, kan du smart kombinere opbevaringsplads med ekstra siddepladser.

Skygge

Udendørs stue skygge-tagdækning-parasol-hængende liggestol

En stue, der er præget af uudholdelig varme, bruges ikke til at blive hængende længe. Derfor skal du sørge for tilstrækkelig skygge. Der er mange muligheder for dette. Mens en parasol giver maksimal fleksibilitet, fordi den kan sættes op næsten hvor som helst og tilpasses mængden af ​​sollys, sikrer en permanent installeret markise maksimal komfort. Alternativer som solsejl eller pavilloner har også deres fordele. I vores artikel om solbeskyttelse i haven finder du 30 kreative ideer til skygge. Bestemt noget der passer til dine behov.

Planter og dekoration

udendørs-stue-terrasse-dekoration-planter-farverige-planter

For en harmonisk overgang fra lejligheden til det udendørs område, bør du arrangere passende planter. De bringer naturens grønne ind i din udendørs stue og garanterer en naturlig charme. Hvad med Plantning af altanen Det er vigtigt at bemærke, at bladet Schöner Wohnen har opsummeret det online. Det forklares blandt andet: ”Nogle altanplanter kommer hele tiden tilbage over flere år og overlever endda vinter og frost uden skader. Sådanne planter er særligt velegnede til hobbygartnere, der ikke ønsker at investere meget tid i altingens grønnere hvert år. “

Ud over planter afrunder dekorative genstande dygtigt den udendørs stue. Romantiske lanterner, trægenstande eller eventyrlys kan allerede gøre en stor forskel og gøre ethvert udendørs siddeområde til en indbydende oase. I vores guide til “Gør dine egne havedekorationer” har vi vist, at udendørs dekoration ikke behøver at koste en formue. I artiklen viser vi en masse gode ideer til at lave flotte dekorative genstande ud af gamle køkkenredskaber.

Previous Post
Bryg din egen øl – Sådan laver du din egen yndlingsdrink med humlesmag
Next Post
Lav kreativ påskeemballage af stof, papir og poser, og pakk smukt påskegaver ind