15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til terrassedesign: 100 af de smukkeste eksempler til enhver havestil

Foråret er allerede her, og det smukke vejr inviterer os til at bruge mere og mere tid udendørs. Og hvor kan vi gøre det bedre end på vores terrasser? Så vi føler os godt tilpas i vores eget udendørs område, spiller terrassedesignet en afgørende rolle. Fra gulvdesign til havemøbler til de rigtige planter har hvert lille element en stor effekt i vores udendørs opholdsrum. I dette indlæg har vi samlet mange terrassedesignideer, inspirationer og tips, der kan hjælpe dig med at designe din drømmeterrasse. Gennemse vores billedgalleri for at opdage de smukkeste eksempler.

Terrasse design ideer i forskellige stilarter

Moderne ideer til terrassedesign til belysning og tagdækning

For mange fungerer terrassen som en udendørs stue, hvor du kan slappe af eller chatte med venner og familie om foråret og sommeren efter en lang dag på arbejde eller i weekenden. Og ligesom stuen derhjemme er præget af forskellige møbleringsstile, kan du også holde dig til en bestemt stil i det udendørs område.

Den moderne terrasse

Moderne ideer til terrassedesign med tagdækning af lameltag

En af de mest populære stilarter til terrassedesign er naturligvis den moderne stil. Moderne terrasser er normalt kendetegnet ved klare linjer og former, generøse møbler og monokrome designelementer. De er normalt designet som en forlængelse af interiøret med en problemfri overgang mellem interiør og eksteriør. Begge værelser smelter stilistisk sammen og giver et roligt, afslappet indtryk.

Design en moderne terrasse i haven med spiseplads og hængestol

Selvom det moderne terrassedesign kan virke lidt sterilt og kedeligt ved første øjekast, tilbyder det faktisk en hel del designmuligheder. Fordi den moderne stil også kan tolkes på forskellige måder. En moderne terrasse kan derfor designes til at være sporty, elegant, hyggelig, skandinavisk eller urban. Forskellene mellem disse stilarter samt mange eksempler findes nedenfor.

Terrasse design moderne og hyggeligt med stue og spiseplads

Terrasse design ideer teak gulve og møbler

Den sporty, moderne terrasse

Terrassedesign sporty moderne klare linjer mørke farver

Den sporty, moderne terrasse har normalt et tag, gulve af træ eller WPC og danner et harmonisk helhedsbillede med husets facade. Du bestemmer selv om ton-i-ton design eller lys-mørke kontraster. Det vigtigste er at være opmærksom på lige linjer og bruge tilbehør og mønstre sparsomt. Stedsegrønne planter eller græs i krukker supplerer den sporty, moderne terrasse vidunderligt.

Konstruktion i sort metal over terrassen i moderne stil

Terrassedesign i moderne stil med spiseplads og lille stue

Terrassen i baghaven skaber et mini -loungeområde

Elegante ideer til terrassedesign

Gør terrassen elegant og moderne med marmorplader

Storformede terrasseplader af fine sten ser for eksempel lidt mere elegante ud og kan afsluttes enten med en baldakin på slanke understøtninger eller en stilfuld træpergola. Farvepaletten kan være mørk eller lys, men fine tekstiler og elegante møbler giver også terrassen det særlige. En hæk, der er klippet i form, kan tjene både som en accent og som en skærm til beskyttelse af personlige oplysninger i dette terrassedesign.

Terrassedesign elegant og moderne med tagdækning og møbler i jordfarver

Moderne ideer til terrassedesign med et elegant touch

Terrassedesign med gulvplader i stort format ser særligt elegant ud

Den hyggelige terrasse

Terrasse design ideer moderne og hyggeligt med udendørs tæppe

Dem, der ønsker at gøre sig rigtig godt tilpas på deres moderne terrasse, anbefales godt at bruge materialer i varme toner og elementer fremstillet af naturlige materialer som træ. Udendørs tæpper bidrager til hyggen og harmonerer vidunderligt med andre tekstiler såsom sædehynder og polstring. De hyggeligste terrassedesign ideer inkluderer også en hængekøje eller hængestol, som du kan hænge mellem stolperne på baldakinen eller på lamellerne. Her passer potteplanter med store blade perfekt som grønne accenter. Elementer som pejse og atmosfærisk belysning bidrager også til hyggen i det udendørs område.

Gør den moderne terrasse hyggelig med varm belysning

Føl dig godt tilpas på terrassen med pejs

Hyggelig terrasse med eksempel på lounge design

Byterrasse

Design en byhave med en moderne terrasse

Byterrassen bliver mere og mere populær for hvert år, der går. Du kan vælge mellem et klassisk bylook, et urban industrielt look eller et urban jungle -look. De smukkeste terrassedesign ideer i urban stil findes i billedgalleriet!

Moderne terrasse med et urbant bylook

Urban jungle på terrassen i byen

Terrasse design ideer til at skabe urban jungle

Moderne terrasse til afslapning i et urbant look

Terrassedesign i skandinavisk stil

Terrassen i skandinavisk stil er designet med belysning og dekorativt tilbehør

Med et moderne terrassedesign kan vi simpelthen ikke undgå den skandinaviske stil. Denne møbleringsstil er præget af lysstyrke og lethed og kan gøre ethvert område – indendørs eller udendørs – til et hyggeligt tilflugtssted. Lyse, naturlige træsorter, gennemskinnelige terrassetage og tekstiler i lyse og pasteltoner er blandt de vigtigste elementer på den skandinaviske terrasse. Højt græs, potteplanter som bambus og plantede gabioner er perfekte til plantning.

Skandinaviske terrasser skaber en hyggelig atmosfære med lyse farver

Terrasse design ideer Skandinaviske hvide møbler med enkel elegance

Tagterrasse indrettet i skandinavisk stil med en behagelig sofa

Et landsted og terrasse i sommerhusstil

Idé til terrassedesign i gulv i landlig stil

Landhushaver er det ideelle sted at slappe af efter en lang arbejdsuge. De udstråler en feel-good-atmosfære og kan tage os tilbage til fortiden, da alt på en eller anden måde var enklere. De vigtigste designelementer i denne stil omfatter brug af naturlige materialer, legende og blomstermønstre samt pasteltoner og slidte overflader. Hvad plantningen angår, er terrassen i sommerhusstil præget af farverige blomstrende potteplanter, velduftende klatreplanter og hængende kurve. Accenter kan indstilles med dekorative genstande som gamle vandkander, krukker, kurve og mønstrede tekstiler. Du kan se på mange vidunderlige ideer til terrassedesign i den populære landstedstil herunder.

Romantisk have i hytte-stil med en lille terrasse og et lille hus

Levende mønstre til terrassen i landlig stil

Terrasse design ideer i sommerhus stil møbler og dekoration

Design terrassen med et opholdsområde i landlig stil

Grøn terrasse med tagdækning og spejl

Lille terrasse i naturstensgulve i landlig stil

Ideer til terrassedesign i boho chic stil

Terrasse design ideer i boho stil møbler og dekoration

Den helt hip boho-chic stil bruges også udendørs. Boho -altanen og boho -terrassen har et afslappet look, der giver os en følelse af komfort og inviterer os til at blive hængende. Med naturlige materialer, forskellige stoffer og atmosfæriske lys kan boho chic også implementeres på terrassen.

Hyggelig terrasse i baghaven i boho chic stil

Boho patio design mønstrede sædehynder kurve

Design en terrasse med et opholdsområde i boho -stil

Boho chic terrassedesign i haven

Opret en middelhavsterrasse

Middelhavsterrasse med cortenstålselementer som dekoration

Hvis du vil bringe et stykke middelhavsvenlighed og en smule spansk eller italiensk feriestund ind i dit hjem, er terrassen i middelhavsstil et glimrende valg. Hovedelementerne i denne stil er naturligvis middelhavsplanterne samt et rustikt gulv, romantiske smedejernsmøbler og den rigtige dekoration. En sådan terrasse bør smelte harmonisk ind i naturen, hvorfor naturlige materialer som terracotta, natursten, træ og keramik ikke bør mangle. Hvad angår grøntsagsverdenen, forklarer vi i vores artikel “Plantning af middelhavsterrasse”, hvilke planter og plantekombinationer der er bedst egnet til denne stil.

Opret en middelhavsterrasse med terracottagulv

Terrassedesign i toscansk stil med lodret have

Spansk have med terrasseideer til design

Patio design ideer italienske stole og smedejernsplanter

Terracotta gulvfliser til en middelhavsterrasse

Ideer til terrassedesign i Italiens middelhavsstil

Terrasse i Toscana-stil med tagdækning

Toscansk terrasse med smedejernsmøbler og frodig vegetation

Patio med italiensk stil dekorere blomstrende planter træhegn

Terrasse design ideer Middelhavsmøbler lavet af smedejernspande lavet af ler

Middelhavs terrasse i spansk stil med stort opholdsområde og pejs

Middelhavsterrasse med pergola som solbeskyttelse

Middelhavet flair på terrassen Tekstil i hvidt og blåt

Feriestemning på terrassen med hvide møbler og blå accenter

Lav et middelhavskøkken med terrasse

Terrassedesign i asiatisk stil

Tips til terrassedesign i japansk stil

En terrasse i asiatisk eller japansk stil er ikke særlig almindelig på vores breddegrader, men designelementerne i denne stil er stadig meget populære. Disse omfatter frem for alt stenhaver, vandelementer og asiatiske dekorative elementer. Den japanske terrasse imponerer med sin enkle skønhed og kan give dit udendørs område en fjerntlig flair. Denne artikel indeholder et par gratis japanske planteplaner til haven samt masser af havedesigntips.

Terrasse design ideer i asiatisk stil, grøn pergola, potteplanter

Terrassedesign i japansk stil Corten stål fortrolighedsskærm

Moderne udendørs område med asiatiske elementer hængekøje grusgulv

Havemøblerne

Moderne havemøbler lavet af reb, lænestole og sidebord

Havemøblerne er en vigtig del af enhver terrasse. Om du vælger en lille gruppe sæder eller et stort loungeområde afhænger i høj grad af den ledige plads, men også af det planlagte budget. Her har vi samlet et par eksempler på de forskellige designmuligheder.

Ideer til terrassedesign med spiseplads

Spiseplads på terrassen design spisebord i teak

For mange fungerer terrassen som et andet køkken om sommeren, hvor du kan nyde madlavning i det fri. Men hvis du ikke har plads til et helt køkken i haven, kan du f.eks. Opsætte terrassen med en spiseplads og spise i den friske luft i den varme årstid.

Lille terrasse med spisestue design stole fra flettet træbord

Terrasse design ideer med spiseplads rundt spisebord lavet af vejrbestandigt træ

Moderne havemøbler med kurvearbejde til spisepladsen

Terrassedesign med spiseplads til udendørs spisning

Terrasse design ideer design spiseplads med en parasol

Den udendørs lounge – ren luksus på den moderne terrasse

Havestue med sofa og polstret sofabord

Hvis du vil have mere fred og ro i hverdagen, er en udendørs lounge i haven det bedste valg. Med de rigtige loungemøbler kan du nemt flytte stuen ud på terrassen og i godt vejr tilbringe mange afslappende timer udenfor. Det er især vigtigt at sikre, at møblerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er vejrbestandige og robuste. Havestuen er ikke kun velegnet til store områder, men kan også bruges på en lille terrasse. Du finder et par eksempler i den følgende billedserie.

Loungemøbler af træ med hvidt polstring emmer af hygge

Ideer til terrassedesign med en udendørs lounge med grønne accenter

Havestue med rattan og træmøbler på terrassen

Terrassedesign med loungemøbler af rattan

Udendørs lounge på en byterrasse

Terrassestue med pejs overfor havebaren

Lille terrasse med stue og spiseplads

Design terrassen med en grillplads og loungeområde

En terrasse til afslapning

Skab en hyggelig terrasse med solbeskyttelse og hængestole

Terrassehaven kan også omdannes til en oase af ro og afslapning. Med liggestole, liggestole, hængestole og hængekøjer garanteres lange timer med afslapning og lounging. Uanset om du læser en bog, nyder en lur eller bare nyder solen på en varm dag, vil du helt sikkert føle dig hjemme i afslapningsområdet på terrassen.

Ren afslapning på terrassestuen med hængende rebstol

Design en terrasse i byhaven med en minilounge og hængekøje

Terrasse design ideer med en hængekøje og naturlige materialer

Lænestol på terrassen som afslapningsområde

Liggestole skaber en terrasse med et afslapningsområde

Moderne ideer til terrassedesign med daybed til afslapning

Dekorationsideer til terrassen

Terrassedesign Inddeling i zoner, spiseplads, lounge med planter og blomster som dekoration

Ligesom i lejligheden bør en passende dekoration ikke mangle på terrassen. Dekorationen er det, der afrunder hvert værelse, uanset om det er inde eller ude. Selvfølgelig inkluderer de mest populære sorter potteplanter og blomster, men de er ikke den eneste mulighed. Tekstiler som tæpper og puder, hængende fe -lys, lanterner, dekorative figurer og interessante vandelementer kan gøre hver terrasse mere stemningsfuld.

Terrasse design ideer med planter

Hængende kurve pynter rummet over spisebordet på terrassen

Planter og blomster hører ikke kun hjemme i havens bede, de kan også forskønne terrassen med deres pragt. Uanset om det er potteplanter eller hængende kurve, kan udendørsarealet med de rigtige arter omdannes til et rigtigt blomsterparadis. En lodret have er ideel til for eksempel små terrasser, da den virkelig er pladsbesparende.

Opret en grøn oase på terrassen med planter

Blomstrende planter i kar og krukker til terrassen

Dekorer terrassen med blomstrende planter

Højbede med prydplanter som dekoration til den moderne terrasse

Plantning af den moderne terrasse med potteplanter

Frodige planter med træer, buske og græs forvandler terrassen til en grøn oase

Terrasse design ideer til dekoration med eventyr, stearinlys og planter

Lodrette haver er perfekte til små terrasser

Terrasse design ideer med en lodret have på hegnet

Planter til terrassen lille lodret have lavet af sukkulenter

Tilbehør som dekoration til terrassen

Terrasse med tag og grøn væg

Hvis du ikke ønsker at redesigne din terrasse fra bunden, men bare vil give det ydre område en lille opdatering, er tilbehør et glimrende valg. Lad dig inspirere af eksemplerne i vores billedgalleri og forvandle din egen terrasse til et rigtigt sted at slappe af.

Dekorationsideer til tilbehør til terrassedesign

Terrasse design ideer dekoration med billeder og planter

Ideer til terrassedesign med en lodret have

Hængende planter til terrassen Bregner og palmer

Tekstiler og potteplanter som dekoration til terrassen

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
Lav din egen altandekoration – krydder dit udendørs område hurtigt og nemt!