15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Body Detox – Lad toksiner rense naturligt

Forbered dine egne frugtsaft sunde spise citrusfrugter

Faktorer, der påvirker metabolismen af ​​giftige stoffer via leveren og nyrerne og på den måde den naturlige Afgiftning af kroppen Negativt påvirkende er alkohol, kaffe og drikkevarer, der indeholder koffein, rygning, nogle lægemidler.

Hvorfor regelmæssig kropsdetox er vigtig?

Spis friske grøntsager Server salat Hold i form Frigiv toksiner

Hvis disse faktorer får dig til at føle dig i fare, eller hvis du overdriver det med industrielle fødevarer, så har du absolut brug for en Afgiftning af kroppen at være forsigtig. Denne vidunderlige detox-diæt varer i 1-2 uger. Ingefær, rosmarin og oregano olier fremmer tarm og leverfunktion. Dette hjælper kroppen med at slippe af med toksinerne hurtigere. Drik masser af vand, frugt- og grøntsagssaft er også tilladt. Glem, at alkohol overhovedet findes. Spis frugt og grøntsager så meget som muligt. Prøv forskellige måder at forberede det på. Det er vigtigt at vide, at dampede grøntsager er særligt sunde. I begyndelsen af ​​detox -processen vil du sandsynligvis klage over en let hovedpine – godt at vide, at søvn gør underværker i sådanne tilfælde. Fødevarer med et højt proteinindhold anbefales ikke. Ifølge ernæringseksperter er kager eller bagværk svære at fordøje. I stedet bør du spise flere linser, ærter og nødder.

Vigtige indikationer for vellykket afgiftning af kroppen

kroppen detox den naturlige måde at spise tofu i stedet for kød

Tillad dig selv mindre måltider oftere i løbet af dagen. Selvfølgelig er forskelle ikke umiddelbart mærkbare, men du vil føle dig bedre med tiden. Når du er færdig med detox -kosten, skal du tænke på et nyt og sundere liv og ændre dine spisevaner for evigt. Der skal lægges vægt på frisk frugt og grønt. 20% af den daglige menu kan indeholde lækre fristelser, men kun hvis de andre 80% består af sund mad. Mad under Afgiftning af kroppen Tilladt er – frugt, grøntsager, bælgfrugter, fisk, nødder, kartofler, brune ris, havreklidflager, tofu, honning. Forbruger alt uden salt eller sukker. Fødevarer, der skal undgås under detox -diæt – kød, æg, mejeriprodukter, bagværk, chokolade, Krekers, cookies, færdiglavede fødevarer, alkohol, kaffe, sort te, kulhydratdrikke.

brune ris kartofler tilladt under detox -diæt uden at indtage saltfrugt citron bær mange valg at tilbyde

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer
Immediate Momentum