15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mad uden kulhydrater – alle vigtige oplysninger på et øjeblik!

Lavkulhydratkosten kommer oprindeligt fra USA, men har også nydt stor popularitet i Tyskland i de seneste år. Denne type kost handler om at slippe af med kulhydrater fra din spiseplan. Vil du gerne tabe et par kilo, men er ikke sikker på, hvor du skal starte? Hvad er kulhydratfattig, hvad er tilladt i denne diæt, hvad er fødevarerne uden kulhydrater – alt dette, samt mange andre nyttige oplysninger og mange lækre og sunde opskrifter med lavt kulhydratindhold kan findes i vores artikel!

Kulhydrater Paprika er salat Lav -carb sunde middagsopskrifter

I gennemsnit indtager du mellem 250-300 gram kulhydrater om dagen. Med en lav -carb diæt reduceres indtagelsen af ​​kulhydrater normalt. Men da de er en meget vigtig energikilde for menneskekroppen, bør du ikke undvære dem helt. Der er ikke noget specifikt svar på spørgsmålet om, hvor mange kulhydrater om dagen eller hvad du kan spise på en kulhydratfattig kost – du skal altid selv bestemme. Grundreglen er dog – den må ikke være mere end 150 gram. Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at fødevarer som kartofler, pasta, brød eller kager slet ikke må indtages eller kun i meget små mængder. Med lavt kulhydratindhold er det vigtigt at indtage værdifulde fedtstoffer, masser af protein og få kulhydrater.

Mad uden kulhydrater og det, man kalder low carb?

Lavt kulhydratindhold taber nødder sundt

I dietten med lavt kulhydratindhold erstattes fødevarer, der er rige på kulhydrater, hovedsageligt af fødevarer, der er rige på protein og fedt. Men ikke alt fedt er det samme – sunde fedtstoffer, som dem der findes i ost, olivenolie, avocado eller fisk, holder os mætte i en længere periode. Inden du ændrer din kost fuldstændigt, skal du først være opmærksom på, hvad der sker i din krop efter at have opgivet kulhydrater. De er de vigtigste energikilder, hvorfra glukose dannes, som fungerer som brændstof til vores muskler, nerver og hjerne. Den manglende energi, som kroppen normalt får fra dem, tages fra de eksisterende fedtreserver, hvilket igen fører til vægttab.

Lavt kulhydratindhold, hvad der er tilladt, og hvor mange kulhydrater om dagen?

Hvor mange kalorier har søde kartofler, hvor mange kh har et æg

Hvad kan du spise, når det kommer til lavkarbo? Måltider består hovedsageligt af kulhydratfattige fødevarer som grøntsager, kød, fisk og mejeriprodukter. Sukker, kage eller stivelsesholdige fødevarer som brød, ris, kartofler og pasta undgås normalt helt. Da alle lette og fedtfrie produkter er meget sukkerrige, skal de også fjernes fra menuen. Men hvad der er lavt kulhydrat og hvor mange kulhydrater der er tilladt i lavt kulhydrat afhænger af den respektive variant af kosten.

Har opskrifter på kulhydrater med lave kulhydrater og sunde snacks

 • 100-150 gram kulhydrater om dagen – Dette er stadig kendt som den “moderate” lavkulhydratkost og er det perfekte valg for alle, der er aktive i sport og ønsker at tabe et par kilo langsomt men sundt. Du kan spise alle slags grøntsager, du kan forestille dig – også kartofler. Du kan forkæle dig selv med en eller to portioner frugt om dagen eller ris og havregryn i små mængder fra tid til anden.
 • 50-100 gram kulhydrater om dagen – I dette område forbliver dit insulinniveau altid konstant, hvilket igen stimulerer fedtforbrænding.
 • 20-50 gram kulhydrater – Det er her, de metaboliske fordele ved en kulhydratfri diæt opnås. Dette er det perfekte område for alle, der er svært overvægtige eller som har diabetes. Denne form for lav -carb diæt er også kendt som ketodiet. Din krop går ind i ketose og forsyner din hjerne med energi via de såkaldte ketonlegemer, hvilket fører til hurtigt vægttab. Det er imidlertid tvivlsomt, om denne form for ernæring vil fungere på lang sigt. Med den ketogene diæt spiser du næsten udelukkende fødevarer uden kulhydrater, såsom kød, ost og grøntsager med lavt kulhydratindhold.

Hvad er kulhydratfattig, og hvad er kulhydrater?

Fødevarer uden kulhydrater, hvilke nødder er bedst til at tabe sig

Kulhydrater er også kendt som saccharider og består af sukkermolekyler, der omdannes til glukose i kroppen og bruges som energi. Som med fedtstoffer er kulhydrater også opdelt i forskellige grupper:

 • Enkle sukkerarter – Disse omfatter glucose og fructose. Glukose er stadig kendt som druesukker og findes i mange drikkevarer. Fruktose eller frugtsukker findes i alle slags frugter.
 • Der er også Dobbelt sukker og disse omfatter frem for alt bordsukker, mælkesukker og maltsukker. Disse findes hovedsageligt i mange slik såsom kager og chokolade eller i mælk og mejeriprodukter. Og som navnet antyder, bruges bordsukker i næsten enhver husstand – du putter det i kaffe eller bruger det til bagning. Dobbelt sukker får blodsukkeret til at stige meget hurtigt, men det falder også meget hurtigt bagefter.

Low Carb Cream Cream Keto Pizza Opskrift Tunbund

 • Til Polysaccharider er et af de kunstige sukker, også kendt som maltodextrin, som findes i knækbrød og toast. Raffinosen, som findes i alle bælgfrugter, såsom linser og bønner, er også et sukker fra flere.
 • De værdifulde og langkædede kulhydrater kaldes Polysaccharider udpeget. Det findes i fødevarer som ris, kartofler, nødder, havregryn, søde kartofler, quinoa, frugt, grøntsager, korn og pasta. Det er de sunde og gode kulhydrater, hvis forbrug man er mættet i lang tid, og blodsukkerniveauet stiger meget langsommere. Dette er også grunden til, at vi især kan anbefale en langkædet kulhydrat-morgenmad, hvis du er på en kulhydratfattig kost.

Low Carb Hvad er tilladt? – Sådan kan du beregne netto kulhydrater

Lav kulhydrat Hvor mange gram kulhydrater Keto Pandekage Opskrift

Så du kan beregne præcis, hvor mange kulhydratfattige kulhydrater du indtager, forklarer vi, hvordan du beregner de nettokulhydrater, der påvirker dit blodsukker. Kort sagt, netto kulhydrater er de samlede kulhydrater minus fiberen og halvdelen af ​​sukkeralkoholerne. Her er et eksempel:

En proteinbar indeholder:

 • 20 gram samlede kulhydrater
 • 10 gram fiber
 • 8 gram sukkeralkoholer, såsom erythritol og xylitol.
 • Så netto-kulhydraterne, der tæller for dig, er 20-10-4 = 6 gram kulhydrater.

Kulhydratfri mad

Spise kulhydratfri sunde, kulhydratfrie snacks til vægttab

I lavkolhydratkost er kulhydratfri og kulhydratfattig mad det vigtigste. Men for mange mennesker opstår spørgsmålene: Hvad indeholder kulhydrater, og hvor er kulhydrater i det? Nedenfor har vi en omfattende liste og en masse oplysninger til dig til en kost uden kulhydrater. Fødevarer uden kulhydrater er alle produkter, der indeholder mindre end 1 gram brugbare kulhydrater pr. 100 gram. Her er en oversigt over de vigtigste grupper:

 • Kød og fjerkræ uden panering og ikke forarbejdet
 • Fisk og skaldyr såsom rejer, muslinger og hummer
 • Æg

Lavt kulhydratindhold Grønne grøntsager som spinat, salater, agurker, mange slags ost, avocado, bær og citrusfrugter, nødder, grønkål, broccoli, yoghurt og ostemasse.

Liste over fødevarer uden kulhydrater

Kulhydratfattige grøntsager Lavkulhydratopskrifter Lav blomkålsris selv

I det følgende har vi en detaljeret liste for dig over kulhydrater i kød pr. 100 gram:

Kød kulhydrater
and 0 gram
Hakket kød, oksekød 0 gram
Hakket kød, svinekød 0 gram
Hakket kød, blandet 0,1 gram
kylling 0 gram
gås 0 gram
kalvekød 0 gram
lam 0 gram
Kalkun 0 gram
Bøf 0 gram
svinekød 0 gram
vildsvin 0 gram

Grøntsager uden kulhydrater

Mad uden kulhydrater, hvad er kulhydratnødder, når du taber dig sundt

Mange grøntsager som lammesalat, spinat og surkål indeholder næsten ingen kulhydrater og er derfor det bedste valg til en kulhydratfattig kost. Derudover indeholder de en masse fibre, mineraler og vitaminer, der er gode for vores helbred. Der er dog nogle meget stivelsesholdige grøntsager, der er uegnede til en kulhydratfri diæt. Disse omfatter kartofler, søde kartofler og pastinak.

Salatopskrift Lav kulhydratfri kulhydratfri mad

Nedenfor har vi en liste til dig med lavt kulhydratgrøntsager pr. 100 gram:

Vegetabilske kulhydrater pr. 100 gram
Bambusskud 0,3 gram
blomkål 2,97 gram
broccoli 0,15 gram
Svampe 0,6 gram
kinakål 1,2 gram
Iceberg salat 1,6 gram
Lammesalat 0,9 gram
Salat 1,1 gram
Kål, hvid 3,07 gram
Kål, grøn 3 gram
Kålrabi 2,6 gram
Schweizisk mangold 0,7 gram
Oliven 1,8 gram
paprika 2,9 gram
arugula 2,05 gram
Agurk 1,7 gram
surkål 0,8 gram
asparges 1,5 gram
spinat 1,42 gram
tomat 2,65 gram
courgette 2,11 gram

Søde kartoffel kulhydrater

Kulhydratfrie fødevarer, der betyder lav -carb mandel kalorier

Søde kartofler er en rigtig superfood og er meget rige på betacaroten, som omdannes til vitamin A i kroppen. Kun 100 gram af de lækre grøntsager dækker dine daglige behov. Derudover indeholder de meget kalium, calcium, magnesium og vitamin C og E. Det lyder godt, men hvor mange kalorier har søde kartofler og hvad med kulhydraterne?

100 gram sød kartoffel indeholder:

 • Kalorier: 86 kcal
 • Kulhydrater: 20 gram
 • heraf sukker: 4,3 gram
 • Protein: 1,6 gram
 • Fedt: 0,1 gram

Majs kulhydrater

Lavkulhydratgrøntsager Grøntsager Majs Kulhydrater, som kaldes Lavt kulhydrat

Ligesom den søde kartoffel er majs en stivelsesholdig grøntsag og på trods af de mange sundhedsmæssige fordele, det giver, er det ikke en kulhydratfri mad. Majs har imidlertid et lavt glykæmisk indeks og er skånsom for blodtrykket – af denne grund kan man sige, at det er et af de “gode” kulhydrater. Det er også meget rig på fibre og antioxidanter. Så hvis du ikke følger en streng ketodi, anbefaler vi, at du indarbejder de gulfarvede grøntsager i din kost.

Ernæringsværdier majs pr. 100 gram:

 • Kalorier: 86
 • Kulhydrater: 15,7 gram
 • Protein: 3 gram
 • Fedt: 1,2 gram
 • Kostfibre: 8 gram

Gulerødder kulhydrater

Gulerødder Kulhydrater er lavt kulhydrat Sund Keto kost Hvad kan du spise

Gulerødder er en god og sund arbejdsplads snack til en kulhydratfri diæt. De har lavt kalorieindhold og er højt i caroten – en forløber for A -vitamin, som er af stor betydning for immunsystemet og synet. De er også meget rige på kalium, calcium, fosfor og magnesium.

Gulerødder kulhydrater og næringsværdier pr. 100 gram:

 • Kalorier: 26
 • Kulhydrater: 4,7 gram
 • Protein: 1 gram
 • Fedt: 0,1 gram
 • Kostfibre: 3,9 gram

Tomatkulhydrater

Tomat Kulhydrater Lav Carb Madliste Grøntsager Sundt vægttab

Tomaten er tyskernes yndlingsgrøntsag – i gennemsnit forbruger hver person omkring 25 kilo af den røde grøntsag om året. Tomaterne er en meget god kilde til 17 forskellige vitaminer, herunder vitamin C og K. De er også rige på kalium, calcium, zink, jern og essentielle aminosyrer. Og hvor mange kulhydrater har tomater? Nedenfor er næringsværdierne pr. 100 gram:

 • Kalorier: 19 gram
 • Kulhydrater: 3,5 gram
 • heraf sukker: 3,2 gram
 • Protein: 0,8 gram
 • Fedt: 0,1 gram
 • Kostfibre: 1,3 gram

Agurk kulhydrater

Til ansigtsmasker, blandet i drikkevarer eller i salater – agurkerne er ægte allroundere. De er også ideelle til en kulhydratfri diæt. De vigtigste næringsstoffer er dog i og under skrællen, og derfor er det bedst at nyde dem uden at skrælle dem.

Agurk næringsværdier pr. 100 gram:

 • Kalorier: 13
 • Kulhydrater: 1,8 gram
 • Protein: 0,6 gram
 • Fedt: 0,2 gram
 • Kostfibre: 0,9 gram

Kulhydrater peberfrugter

Paprika Kulhydrater Lavt kulhydrat Fødevarer Ingen kulhydrater

Kaloriefattig, fiberrig og C -vitamin – paprika er en populær ingrediens i mange forskellige kulhydratretter. Afhængigt af farven smager peberfrugter dog forskelligt. De røde peberfrugter har en lidt sødlig smag, og de grønne smager lidt bittert.

Næringsværdi for peberfrugt pr. 100 gram:

 • Kalorier: 32
 • Kulhydrater: 6 gram
 • heraf sukker: 3,9 gram
 • Protein: 1 gram
 • Fedt: 0,3 gram

Kulhydratfri mad – Andre kulhydratfattige grøntsager til din lavkulhydratkost

Lavkulhydratgrøntsager som sunde er lave kulhydrater

 • Broccoli kulhydrater – Den grønne broccoli indeholder en masse vitale stoffer som vitamin C, E og K samt meget calcium, kalium, jern, zink og magnesium. Og med kun ca. 2 gram kulhydrater 100 gram bør naturligvis ikke mangle på listen over fødevarer uden kulhydrater.
 • Svampe kulhydrater – Svampe er ikke kun kaloriefattige, de er også rigere på proteiner end andre grøntsager, f.eks. Spinat. Med kun 0,4 kulhydrater pr. 100 gram er de gode til madlavning uden kulhydrater.

Ris kulhydrater og hvor mange kulhydrater har bulgur?

Ris Kulhydrater Næringsværdi Couscous Tilberedt Lav Carb Salat Opskrift

 • Afhængigt af sorten varierer ingredienserne og næringsværdierne af ris også. Men de har alle noget tilfælles. De indeholder alle i gennemsnit omkring 80 gram kulhydrater. På grund af dette er de uegnede til en kulhydratfri diæt.
 • Ris kager kulhydrater – En risvaffel giver kun omkring 30 kalorier og er en meget populær snack med lavt kalorieindhold. Men med 6 gram kulhydrater hver er riskager ikke et godt valg til en kulhydratfattig kost.
 • Bulgur kulhydrater – Bulgur er meget rig på fiber, vegetabilsk protein, samt mange vitaminer og mineraler og anses for at være meget sundere end pasta eller ris. Desværre er det med 20 gram kulhydrater pr. 100 gram ikke en kulhydratfattig mad.

Nødder Kulhydrater og hvilke nødder er bedst til vægttab?

Valnød Kulhydrater Hvilke nødder er bedst til vægttab

Sund og fuld af essentielle mineraler og vitaminer, nødder er uden tvivl en af ​​de bedste sunde, kulhydratfri snacks. Da de er meget fiberrige, er netto -kulhydraterne også meget lave. Nødderne kulhydrater varierer imidlertid afhængigt af sorten, og ikke alle er egnede til en kulhydratfattig kost. Derudover er de med omkring 550-600 kalorier pr. 100 gram ikke særlig kaloriefattige – så det må ikke være mere end en håndfuld om dagen. I det følgende har vi en detaljeret liste over nødder kulhydrater pr. 100 gram til dig:

 • Cashewnødder kulhydrater – 8 gram netto kulhydrater
 • Jordnødder kulhydrater – 8,6 gram
 • Hasselnødder Kulhydrater – 2 gram
 • Macadamia kulhydrater – 1 gram
 • Mandler kulhydrater – 4 gram
 • Paranødder kalorier og kulhydrater – 656 kalorier og 1 gram kulhydrater
 • Pekannødder Kulhydrater – 1 gram netto kulhydrater
 • Pistacien Kulhydrater – 4,7 gram
 • Valnød kulhydrater – 1,9 gram

Nødder Kulhydratliste Alternativer til lave kulhydrater

 • Nødder til vægttab? – Selvom nødder er meget kalorierige, er de perfekte til at tabe sig. De er rige på sunde, umættede fedtsyrer, som sikrer en længere mæthedsfornemmelse og positivt regulerer blodsukkerniveauet. Så svaret på spørgsmålet om, hvorvidt du kan tabe dig sundt med nødder, er helt sikkert “ja”! Alle nødder og ikke kun mandler hjælper dig med at tabe dig!
 • Har hørfrøet kulhydrater? – Det er ingen hemmelighed, at hørfrø er utroligt gavnlige for vores helbred. De indeholder masser af fibre og sunde omega-3 fedtsyrer, som er meget vigtige for immunsystemet og stofskiftet. Derudover er de meget rige på vitamin E, B1 og B6, protein, zink og magnesium. Hvis du leder efter fødevarer uden kulhydrater, kan du nemt erstatte din havregryn i müsli med hørfrø om morgenen – de giver os kun 7 gram kulhydrater pr. 100 gram.

Kulhydratfri mad – Hvilken frugt er lav i kulhydrater??

Lav kulhydrat frugt jordbær ernæringsværdier sund slankning

Frugt er sundt og fuld af sunde fibre og vitaminer. De fleste frugter indeholder imidlertid en stor mængde fructose, hvilket gør dem uegnede til en kulhydratfattig kost. Hvilken frugt der er lav i kulhydrater og mere om frugtkalorier kan læses i denne artikel.

Ost kulhydrater

Lav -kulhydratost med et højt proteinindhold og lavt indhold af kulhydrater

Ost er ikke kun lækker, men også en rigtig vitamin- og proteinbombe. Og den bedste nyhed er – de fleste oste er også kulhydratfrie fødevarer. Vi har samlet en liste over ostekulhydrater og de mest populære typer til dig herunder.

 • Mountain cheese kulhydrater – 0 gram
 • Blåost kulhydrater – 0 gram
 • Brie kulhydrater – 0 gram
 • Smørost kulhydrater – 0 gram
 • Camembert kulhydrater – 0 gram
 • Cheddar kulhydrater – 0 gram
 • Emmental kulhydrater – 0 gram
 • Flødeost kulhydrater – 3 gram
 • Gouda kulhydrater – 0 gram
 • Hytteost kulhydrater – 2,6 gram
 • Mozzarella kulhydrater – 0 gram
 • Parmesan kulhydrater – 0 gram
 • Fårost kulhydrater – 0,5 gram
 • Gedost kulhydrater – 0,2 gram

Hvilken ost til vægttab og hvor mange kulhydrater har fedtfattig kvark?

Hvilken ost til vægttab kost uden kulhydrater

 • Skummet kvark kulhydrater – Med kun 66 kalorier pr. 100 gram er skummet kvark meget populær blandt atleter og alle, der værdsætter en sund og afbalanceret kost. Derudover indeholder den kun 4 gram kulhydrater og 22 gram protein og er derfor en meget velsmagende kulhydratfri mad.
 • Hvilken ost skal du tabe? – På grund af dets høje fedt-, natrium- og kalorieindhold afholder mange mennesker sig fra at spise ost. Det er imidlertid også en glimrende kilde til protein, calcium og andre næringsstoffer og kan endda hjælpe dig med at tabe dig. Og disse er de laveste kalorieindhold oste, der er perfekte til enhver diæt:
Osttype Kulhydrater
Brie 345 kalorier
Smørost 240 kalorier
Camembert 219 kalorier
Feta ost 203 kalorier
hytteost 103 kalorier
harzer ost 131 kalorier
Mozzarella 200 kalorier
ricotta 175 kalorier
Gede ost 330 kalorier

Kulhydrater i kød

Gulerodskulhydrater er lavt kulhydrat, hvilket er tilladt

Når det kommer til fødevarer uden kulhydrater, er det første, man tænker på, kød. Uanset om det er fjerkræ, oksekød eller svinekød – alt dette er helt kulhydratfrie fødevarer. Kød er også en fremragende kilde til protein og protein af høj kvalitet og meget rig på jern. For en sund kost anbefaler vi at grille, stege eller koge kødet – stegning i olie eller panering øger kalorieindholdet.

 • Kyllingens kulhydrater på 100 gram er nul, og den indeholder også mange vigtige næringsstoffer.
 • Svinekød kulhydrater er også 0 gram. Den er meget rig på vitamin A, B og E samt kalium, zink og jern.
 • Ligesom med kylling og svinekød er de det også Oksekød kulhydrater er lig med nul. Den indeholder meget jern og B12 -vitamin og sikrer en længere mæthedsfornemmelse.

Mad uden kulhydrater – Bratwurst er lav kulhydrat?

Bratwurst Low Carb har pølse kulhydrater sundt vægttab

Bratwurst, Bockwurst, Weißwurst – pølser af enhver art er simpelthen en del af hver grill i sommermånederne og er mange tyskeres yndlingsmad. Men er de også sunde. Men har pølse kulhydrater? Når du køber pølseprodukter, skal du tage et kig på etiketten, da nogle indeholder sukker og andre smagsforstærkere. Så du har et bedre overblik over, om pølser virkelig er kulhydratfrie fødevarer, har vi samlet kulhydratoplysningerne pr. 100 gram af de mest populære typer til dig:

 • Bratwurst kulhydrater – 0,2 gram
 • Bockwurst kulhydrater – 0,3 gram
 • Leberkäse kulhydrater – 0,4 gram
 • Leverpølse, fine kulhydrater – 1,5 gram
 • Mettwurst kulhydrater- 0,2 gram
 • Salami kulhydrater – o, 1 gram
 • Te pølse kulhydrater – 0,3 gram
 • Weisswurst – 0,3 gram
 • Wiener pølser – 0,2 gram

Æg kulhydrater

Russiske æg med røget laks Low Carb, som er tilladt sunde opskrifter til vægttab

Æg er en ægte superfood og bør ikke mangle på nogen menu. De er rige på vitamin B12, A og B5 og er en glimrende kilde til selen, fosfor og folsyre. Et æg består udelukkende af protein og fedt, og derfor er æg den perfekte kulhydratføde, når tingene skal gå hurtigt.

Æg Ernæringsværdier pr. 100 gram:

 • Kalorier: 135
 • Protein: 12,1 gram
 • Kulhydrater: 1,3 gram
 • Fedt: 9,6 gram

Hvor sundt er kulhydrater?

På hvilke måder er kulhydrater oksekalorie lav -carb opskrifter

Der er stadig en vis debat om, hvorvidt kulhydratfri mad er sund eller ej. I det følgende vil vi fortælle dig, hvilke fordele og ulemper en lavkulhydratkost har for vores helbred.

 • Sænkning af blodtryk – Højt blodtryk er en stor risikofaktor for mange sygdomme, herunder slagtilfælde, nyresvigt og hjertesygdomme. Alle diæter, der reducerer forbruget af kulhydrater og anbefaler indtagelse af mange sunde fedtstoffer og olier, såsom avocado, olivenolie og kokosolie, har en positiv effekt på blodtrykket.
 • Lav kulhydrat til diabetes – Da diabetikere får lov til at indtage lidt eller intet sukker, er en “ingen kulhydrat -diæt” ideel for dem. Men da kød også øger risikoen for at udvikle diabetes, bør det kun indtages med måde.
 • Reducerer risikoen for hjerteanfald – Fedtmolekylerne triglycerider øger risikoen for et hjerteanfald markant. Ifølge mange nye undersøgelser hjælper en kost uden kulhydrater med at sænke triglyceridniveauerne.

Lav kulhydrat hvad kan du spise ægmuffins opskrift nul carb

Desværre har en diæt, der bruger få eller ingen kulhydrater, dog også mange ulemper:

 • Mangel på mange vitaminer og næringsstoffer – Med en lav -carb diæt elimineres frugt næsten fuldstændigt fra menuen. Og selvom de fleste frugter er fulde af fructose, er de også en meget vigtig kilde til mange mineraler og vitaminer. For at undgå vitaminmangel anbefaler vi, at du indtager mange grøntsager.
 • Da det overdrevne forbrug af kød, fisk, mejeriprodukter og æg har en sur effekt på os, kan det desværre føre til et Hyperaciditet come, som er ansvarlig for mange andre klager. Disse omfatter træthed, dårlig ydeevne, migræne, nervøsitet og kroniske hudsygdomme.
 • Tilstopning af arterierne hos gravide eller personer med hjerte -kar -problemer på grund af det øgede forbrug af fedt og protein.
 • I de første par uger i konverteringsfasen kunne du også Muskelkramper, kvalme og kraftig hovedpine komme til syne.

Kulhydratfri madlavning – masser af lækre opskrifter med lavt kulhydratindhold

kh brot Hvad betyder lavkulhydratnødder at tabe sig sundt

Nu hvor vi har givet dig en grundig forståelse af de kulhydratfrie fødevarer, har vi nogle kulhydratfrie forslag til dig. Og da den typiske tyske morgenmad for det meste består af brød og marmelade, er vores første opskrift på brødruller, der er lav i kulhydrater.

Ingredienser med lavt kulhydratindhold:

 • 130 gram mandelmel
 • 40 gram mandler, formalet
 • 25 gram sesamfrø
 • 20 gram psylliumskaller
 • 1 spsk bagepulver
 • 3 æggehvider
 • en knivspids salt
 • 1 spsk flødeost
 • 270 ml kogende vand

kh brød keto boller opskrift low carb hvad er tilladt

Og sådan gøres det:

 • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
 • Kom de tørre ingredienser i en stor skål og bland godt.
 • Tilsæt æggehviderne og rør det hele sammen.
 • Rør langsomt det kogende vand i, og tilsæt derefter flødeosten.
 • Form alt til en dej og læg rullerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
 • Bages i cirka 60 minutter.

Kulhydratfri mad- ideer til nul kulhydrater

Kulhydratfri Snacks Low Carb Chips Erstatter Salami

I det følgende har vi to meget enkle og ekstremt velsmagende ideer til snacks uden kulhydrater til dig:

 • Low carb chips lavet af salami – Til dette skal du bruge 100 gram tyndt skåret salami og 1 tsk olivenolie. Læg salamiskiverne på en bageplade, dryp dem med olivenolie og bag dem derefter i cirka 20-25 minutter ved 180 grader.
 • Cheddar ostechips uden kulhydrater er tilberedt præcis som opskriften ovenfor – skær meget tynde skiver Cheddarost og bag dem til 150 gram, indtil de er gyldenbrune i cirka 30-35 minutter.

Low carb chips erstatter

Low Carb Chips Udskiftningsopskrift Low Carb Hvorfor

Noget at nippe foran fjernsynet er simpelthen en del af det, og derfor har vi den perfekte opskrift på lækre chips, der udelukkende består af kulhydrater.

Ingredienser:

 • 100 gram mandelmel eller malede mandler
 • 150 gram mozzarella
 • Dit valg af krydderier

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
 • Skær mozzarellaen i små stykker og smelt sammen med de resterende ingredienser i en gryde ved svag varme.
 • Ælt dejen godt med hænderne og rul den ud så tyndt som muligt mellem to stykker bagepapir.
 • Skær små stykker, læg dem på en bageplade og bag dem i cirka 10 minutter.

Low Carb Snacks Gør dig selv sund og tab dig med grønkålschips

Mange grøntsager er også perfekte til kulhydratfri chips. Chips fremstillet af grønkål, courgette, agurk og gulerødder er for eksempel særligt sprøde og velsmagende. Proceduren er den samme for dem alle:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Skær grøntsagerne i meget tynde skiver.
 • Dryp med cirka 1 tsk olivenolie og smag til med krydderier efter eget valg.
 • Fordel grøntsagschips på en bageplade og bag i cirka 10 minutter.
 • Vend og bag i yderligere 10 minutter.

Opskrift frikadeller uden kulhydrater

Frikadeller uden æg med ostemasse lavkarbo -hamburgeropskrift

Ingredienser:

 • 600 gram hakket kød, blandet
 • 1 stort løg
 • 1 æg
 • 20 gram sennep, medium varm
 • lidt persille, frisk og fint hakket
 • 1 spsk olivenolie
 • salt og peber

Forberedelse:

 • Skær løget i små stykker og læg det i en stor skål sammen med de resterende ingredienser undtagen olivenolie og bland det hele godt.
 • Varm olivenolien på en pande og steg frikadellerne ved middel varme i cirka 5 minutter på hver side.

Kulhydratfri mad-lækre ægfrie frikadeller med hytteost

Madlavning uden kulhydrater Low Carb Aftensmad Opskrifter Keto Burgers

Ingredienser:

 • 1 kg hakket kød, blandet
 • 250 gram fedtfattig kvark
 • 3 spsk parmesan, revet
 • 1 bundt forårsløg
 • Persille, frisk og fint hakket
 • 2 fed hvidløg
 • salt og peber

Sådan gøres det:

 • Kom alle ingredienserne i en skål og ælt godt.
 • Varm lidt olivenolie op på en pande og steg frikadellerne deri.

Mad uden kulhydrater – Ideer til at brødfattig lave kulhydrater

Panering lav -carb kylling kh opskrifter masser af protein til vægttab

Schnitzelen er en anden yndlingsret for de fleste tyskere, og så du ikke behøver at undvære denne lækre ret, giver vi dig nogle ideer til lavt kulhydratpande, der fungerer lige så godt som konventionelle brødkrummer.

 • Mandelmel eller malede mandler
 • Kokosflager
 • Kokosmel
 • Jordflaxfrø
 • Parmesan
 • smuldret flæskeskorpe

Pizza med lavt kulhydratindhold 

Pizza Lav kulhydrater Lav carb middag opskrifter

Ja, du læste rigtigt – selv pizza er lavkarbo og smager lige så godt, hvis ikke lidt bedre! Den første opskrift er på en lav-carb, fedtfattig, tunbaseret pizza.

Ingredienser:

 • 2 dåser tun
 • 3 spsk mandelmel
 • 2 æg, størrelse M
 • Tomatsauce til påsmøring
 • 80 gram revet mozzarella
 • Grøntsager efter eget valg til topping
 • Salt, peber og frisk basilikum

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Bland tunen med mandelmelet og æggene til en glat dej.
 • Smag til med salt og peber og fordel det tyndt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag derefter i cirka 8-10 minutter.
 • Dæk pizzabunden med tomatsovs og grøntsager, drys med mozzarella og bag i yderligere 10 minutter.

Lækker kulhydratfri pizza med blomkålsbund

Lav -carb pizza opskrift tun pizza base sunde opskrifter til middag

Blomkålen er en ægte allrounder i lavkarbo-retternes verden, og vores næste opskrift er et klart bevis på det.

Ingredienser:

 • 700 gram blomkål
 • 150 gram parmesan, revet
 • 1 æg, størrelse L.
 • Dit valg af krydderier

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 200 grader.
 • Kom blomkålsbuketterne i en kraftig blender og hak, indtil de har en riskonsistens.
 • Steg blomkålsrisen i en gryde ved medium temperatur i cirka 10 minutter.
 • Kom alle ingredienserne i en skål og bland godt.
 • Rul tyndt ud mellem to bagepapir og læg dem på en bageplade.
 • Bag i 20 minutter, dæk med de ønskede ingredienser og bag derefter i yderligere 10 minutter.

Opskrift på lav-kulhydratchokolade 

Har opskrift på chokoladekulhydrater med lavt kulhydratindhold

Nødder, nougat, sødmælk eller mørk chokolade – der er næsten ingen, der ikke elsker chokolade! Har chokolade kulhydrater, du undrer dig over? Desværre, nu hvor godbidden for det meste er sukker, er svaret “ja”. Hvis du er en af ​​dem, der ikke kan eller ikke kan undvære chokolade, så er vores næste opskrift på lavkulhydratchokolade lige noget for dig!

Ingredienser:

 • 100 gram kakaosmør
 • 50 gram kakaopulver, usødet
 • 30 gram erythritol

Sådan gøres det:

 • Smelt kakaosmørret i en gryde under konstant omrøring.
 • Tilsæt kakaopulver og erythritol og rør videre.
 • Hvis du ønsker det, kan du nu tilføje nogle nødder.
 • Enten fyldes en chokoladeform i eller fordeles på en lille bradepande beklædt med bagepapir.
 • Frys i 10 minutter og nyd!

Bagværk uden kulhydrater

Lav -carb honningkage opskrift Lavt kalorieindhold julekager

Julen er om bare 2 måneder! Og hvad ville julen være uden lækre småkager?! Du kan nippe så meget som du vil fra de saftige og ekstremt velsmagende lavkulkage-honningkager, som vi har til dig!

Ingredienser:

 • 200 gram hasselnødder, formalet
 • 60 gram mandler, hakket
 • 50 gram hakkede hasselnødder
 • 3 æg
 • 120 gram erythritol
 • 1 tsk vand
 • 1 tsk potash
 • en halv pakke honningkagekrydderi
 • 1 tsk kanel
 • 100 chokolade med 90% kakao

Kulhydratfri wienerbrød, der bager lavkulhydratkageopskrifter

Forberedelse:

 • Forvarm ovnen til 180 grader og opløs kaliumchlorid i vandet.
 • Æggene sover stift. Tilsæt erythritol og potash. Bland med en stavmikser, indtil den er glat.
 • Bland alle de tørre ingredienser sammen og tilsæt æggeblandingen.
 • Forarbejd blandingen til en dej med en håndmikser.
 • Form til små kugler og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir.
 • Pres fladt og bag i 40 minutter. Lad afkøle helt.
 • Lad imens chokoladen smelte i et vandbad under konstant omrøring.
 • Dæk honningkagen med chokoladen, lad den køle af og nyd den!

Kulhydratfri slik God mad med lavt kulhydratindhold Keto Brownie

Previous Post
Lav smykker til børn – 11 farverige ideer med instruktioner til smukke halskæder og armbånd
Next Post
Sådan kan du få Heidi Klums drømmefigur og faste ben