15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvad skal man spise for influenza og forkølelse? – Styrke immunsystemet

styrke immunsystemet mod influenza og forkølelse, hvad der spiser

Når vi spiser sundt, forsyner vi vores krop med vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter, der hjælper den med at opbygge sit forsvar mod influenza og forkølelse kan bygge. Vi vil dog ikke begrænse os selv med tip “Spis mere frugt og grønt” og vil tilbyde dig nogle fødevarer, der kan styrke dit immunsystem.

Hvorfor hjælper fisk mod influenza og forkølelse?

spise fisk omega-3 fedtsyrer mod influenza og forkølelse

De fede fiskearter er nyttige her, da de er rige på omega-3 fedtsyrer. Disse fedtsyrer er kendt for deres evne til at hæmme inflammatoriske processer. I kroppen er der konstant dem, som det kæmper med. Selv i tilfælde af kronisk sygdom kan omega-3 fedtsyrer kun hjælpe kroppen, lette dens normale funktioner og klare mikroorganismerne.

Østers rige på zink

Østers mod influenza og forkølelse zinkindhold immunsystem

Zink er fantastisk til sin effektivitet mod influenza og forkølelse. En canadisk undersøgelse sidste år viste, at det reducerede sygdommens varighed. Især østers er rige på zink, men det anbefales, at de indtages efter varmebehandling.

Hvidløg til influenza og forkølelse

Spiser hvidløg mod influenza og forkølelse af immunsystemet

På trods af sin ubehagelige lugt er hvidløg godt at indtage regelmæssigt, især i tider på året, hvor infektioner er hyppige. Allicin i hvidløg har kraftige antibakterielle og antioxidante virkninger, der forhindrer forkølelse og lindrer deres symptomer.

Aromatiske anisfrø til hoste

anis mod hoste antibakteriel virkning

Anisfrøene har antibakterielle egenskaber, der hjælper med at bekæmpe infektioner i øvre luftveje. Anis te er en sikker måde at lindre hoste med denne urt. Følgende opskrift med anis er effektiv til hoste: en kop knuste anisfrø, dræn med et glas kogt vand, og tilsæt hvidløg, kanel og honning. Drik te tre gange om dagen.

Citrusfrugter

c -vitamin citrusfrugtskiver styrker immunsystemet mod influenza og forkølelse

Citrusfrugter er en af ​​de rigeste kilder til C -vitamin, som er en uundværlig del af kampen mod influenza og forkølelse er. Spis en citron ved det første symptom på sygdommen.

Blåbær

spise blåbær mod influenza og forkølelse af antioxidanter

Blåbær indeholder en af ​​de mest aktive antioxidanter – anthocyaniner. Spis dem friske, tørrede eller i en sød mejeri -dessert.

bitter chokolade

Spis mørk chokolade til influenza og forkølelsesstykker

Mørk chokolade er nyttig takket være de polyfenoler og zink, den indeholder. For at reducere de negative virkninger af de andre ingredienser som sukker og mættet fedt, bør man spise mørk chokolade med 70% kakaoindhold og ikke mere end tre stykker om dagen.

Previous Post
Jump reb -øvelser – fordele, variationer og træningsplan et overblik!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas til kvinder – lette øvelser for begyndere