15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sund grillning – nyd lækker og sund mad fra grillen

Sund grillgas grill-kød-bøffer-fedtindhold

Grilling er tyskernes foretrukne hobby. Vi griller i alle årstider, under alle vejrforhold og alle steder. Uanset om du er i haven, på balkonen eller endda ved spisebordet, kan du med den rigtige grill tilberede lækre delikatesser hvor som helst og når som helst. Emnet sund grillning har udviklet sig til en reel trend i de seneste år. Tyskland spiser frisk og sund, og denne kendsgerning stopper ikke ved grillen. Oplev friske opskrifter og lær, hvad en gasgrill -sammenligning har at gøre med sund grillning.

Sund grillning – ideer til enhver smag

sund-grill-grøntsager-schaschlick-gas grill

Det behøver ikke altid at være bøf og pølse! Med de rigtige opskrifter kan du forvandle den klassiske grillplade til en varieret og sund menu. Ernæringseksperter anbefaler en afbalanceret madplan, der indeholder en blanding af proteiner, friske grøntsager og frugt og kulhydrater. Kreative grillopskrifter gør det muligt at implementere dette. Hvad med en grillet vandmelon? Grillet med fin olivenolie og serveret med en let salat af løg, tomat og fetaost, er denne opskrift overraskende velsmagende og sund. Udover meloner er der mange andre frugttyper, du kan sætte på grillen. grillet ananas, Ferskner eller æbler kan ideelt tilberedes sammen med velsmagende hovedretter og fristende desserter.

Sund grillning med kød

Sund grillning af kød-pølse-kylling-svinekød bøffer

Elskere af solidt grillet kød behøver ikke frygte, at sund grillning er en vegetarisk sag. Grundlæggende bør kødindholdet i et måltid ikke overstige 150 gram. Det svarer nogenlunde til en lille bøf eller en pølse. Kroppen er normalt ikke i stand til at behandle et større proteinindhold. Yderligere proteinindtag fra kød eller fisk afsættes i form af fedtceller. Men hvis du griller kød, der er særligt fedtfattigt, kan du nyde lidt mere:

• Bratwurst ca. 25% fedt

• Kyllingebryst ca. 2% fedt

• Hakker ca. 5% fedt

• Hakket kød ca. 11% fedt

Gasgrill – det sunde alternativ

Sund grill-kød-kylling-ving-bord-salat

Gasgrillen bliver mere og mere populær. Den praktiske grillvariant har en række fordele frem for en kulgrill. For sund grill er en reduktion i udviklingen af ​​skadelige stoffer på grillen særlig vigtig. Brændende trækul skaber ofte meget røg. Denne røg indeholder skadelige partikler, der kan komme ind i lungerne. Hvis marinader, grillfedt eller saucer brænder under grillning, kan der endda frigives kræftfremkaldende stoffer. På en gasgrill kommer den mad, der skal grilles, dog ikke i direkte kontakt med flammen. Varmen ledes gennem en lavasten eller metalstænger. En velkommen bivirkning ved gasgrillning er manglen på aske. Rengøringen af ​​gasgrillen kan udføres hurtigt i et par enkle trin.

Fordele ved sund grillning med en gasgrill

sund-grill-spyd-pølser-gasgrill

Med gasgrill tilberedes mad indirekte og uden flammekontakt. Gasgrill tilbyder mange plusser, som ud over de gavnlige sundhedsaspekter grillning Lad gas blive en autentisk oplevelse.

==> Gasgrill kan bruges når som helst

==> Den korte starttid muliggør spontane grillarrangementer

==> Det er ikke nødvendigt at bortskaffe aske

==> Aromatiseret træflis giver den grillede mad en røget smag

==> Indirekte grillning er mulig uden begrænsninger

==> Gas er billigere end kul

==> Næppe nogen røg

Indirekte grillning: opdag den sunde måde at tilberede grillmad på

sund-grill-indirekte-folie-madlavning-kød-gas-grill

Indirekte grill er trendy og gør sund grill især let. Med denne metode bruges gasgrillen lukket. Læg din mad, der skal grilles, på kanten af ​​de varme barer. Resultatet er en skånsom, sund tilberedningsproces, der gør kødet fantastisk mørt. Hvis du vil bruge denne sunde, indirekte grillteknik, må du forvente en lidt længere tilberedningstid. Men de højere tidsforbrug betaler sig på mange måder, når man tilbereder sund mad.

Find grill til sunde grillarrangementer

Hvis du leder efter en ny grill, så er den ene det værd Gasgrill sammenligning. Der tilbydes en bred vifte af sunde griller. De tilbydes med forskellige funktioner, i forskellige størrelser og i forskellige prisklasser. Butikker som gasgrill-shop.com har specialiseret sig i at sælge førsteklasses gasgrill. Her kan du sammenligne trendmodeller fra mange leverandører og få nyttige tips om emnet sunde gasgriller.

CC0 RAMillu – Pixabay.com

CC0 Unijewels – Pixabay.com

CC0 takeapic – pexels.com

CC0 OW billeder – pexels.com

CCo biggi219 – Pixabay.com

CC0 HolgersFotografi – Pixabay.com

Previous Post
10 bunddækkeplanter som et alternativ til græsplæner
Next Post
Fantastiske yogaøvelser til dig og din baby tone hele kroppen