15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne havedesign – billig havearbejde i 10 lette trin

moderne havedesign-effektive ideer

Skab den perfekte have i 10 nemme trin – vores tips og eksempler til moderne havedesign vil tilbyde dig nyttige og billige alternativer.

Moderne havedesign trin for trin

Have design terrasse-stedsegrønne planter

 Dejlig baghave

Ejerne af denne have har erkendt landskabets potentiale og implementeret deres eget koncept efter omhyggelig haveplanlægning ved hjælp af enkle materialer. Slutresultatet er en lille ø med ro, som har vist sig at være særlig vellykket takket være et sparsomt budget.

Terrasseområdet foran moderne havedesign

Gartneri til ombygning af haven

 Inden renoveringen var terrassen dækket af kold beton, der var næppe ledig plads til et lille bord og grill. Ikke en virkelig velkommen atmosfære, hvor du kan slappe af.

Grønt område med en skråning – en udfordring for gartnere

Havearbejde skråning overflade

 Den lille have bød på fantastisk grønt område, under alle omstændigheder udgjorde hældning en udfordring for gartnerne. Det græsklædte område sluttede med flere buske, der så temmelig uplejede ud. Det var klart, at et moderne havedesign er påkrævet.

Moderne havedesign – konceptet med den nye terrasse

Havebrug Byg en haveterrasse

Med en klar plan i tankerne var det første logiske trin for at omdanne det eksisterende terrasseområde at udvide. Først udlignede ejerne ejendommen. Der blev også bygget en støttemur. DIY -tip – brug det, der er givet – forlængelsen af ​​terrassen havde på den ene side skabt mere plads til møbler og på den anden side sparet tid og penge til en grundig renovering.

Organiser kunstvanding

niveau moderne havedesign-byg selv

et plastrør blev placeret langs støttemuren for at dræne området. Ca. 15 cm af gulvet blev fjernet fra et afgrænset område, så det nye terrassegulv kan dækkes.

 Grunding og nivellering

Havebrug terrasseterrasse

Det næste trin for det moderne havedesign var primeren. Arealet til den nye terrasse blev grundet – 7,5 cm blev fyldt med splintret kalksten, derefter blev der lagt et lag på ca. 2,5 cm sand.

Nyt gulv til terrassen

Renovering af terrassegulve

Hvis du også ønsker et nyt gulvbelægning til din terrasse, kan du leje en sabotage og bruge den til at jævne jorden. Når du er færdig med denne opgave, kan du igen niveauere 2 × 4 for en perfekt glat finish. Tag dig god tid med denne opgave – det er meget vigtigt, at du får det rigtigt, ellers kan gulvet forringes med tiden. Du kan kun fortsætte med det moderne havedesign efter at have gennemført terrassedesignet.

 Dæk terrassegulvet

Design terrassebetonplader

I dette tilfælde valgte gartnerne et interessant og usædvanligt alternativ – de lavede fliser af betonen og fyldte området mellem betonpladerne med flodsten. Designet ligner fliserne i badeværelset eller køkkenet. Tip til at gøre det selv – hvis nogle betonplader skal skæres til bestemte dimensioner, kan du bede en stenmurer om hjælp.

Gartneri og moderne havedesign – bringe et personligt præg

Opsætning af småsten terrasseareal

Resultatet er et stort terrasseareal, hvor et bord til 10 personer let kan passe. Men ingen have er komplet uden en personlig dekorationside. Tip – bland forskellige materialer som træ, beton og plast. Kontrasterne giver området en rumlig struktur, og stolenes neonfarver skiller sig ud mod planternes naturlige nuancer.

Moderne havedesign – organiser et køkken i haven med en buffet

Have design-terrasse køkken opsat

Spar dig selv de konstante gåture til køkkenet og tilbage og organiser en buffet i haven. En gammel blomsterkasse blev brugt til at lave en buffet til terrassen.

Opbevaringsplads – havebord til terrassen

Havebord bygge blomsterpotter selv

Ingen moderne havedesign dåse uden den nødvendige spiseplads Ligesom i huset har du brug for mere plads i haven til drikkevarer og mad – ejeren lavede selv disse smarte sideborde – her er vejledningen til hvordan:

Trin 1 – Du skal bruge et 61 cm højt stykke skorsten, afhængigt af størrelsen på bordpladen, du har. Terracottakanalen til dette bord har en diameter på 45 cm. Placer udstødningsrøret lodret på terrassegulvet og fastgør det på plads.

Trin 2 – Placer trægitter oven på røgrørene.

Trin 3 – Læg en glasplade mellem 0,62 cm og 1,25 tyk på trægitteret. Du kan skære glaspladen til dine dimensioner og få glaskanten poleret.

 Moderne havedesign – massiv stenmur

moderne have design-stenvæg stedsegrønne planter

Ejerne valgte denne smukke dekoration, som kombinerer forskellige stentyper. Stenvæggen er lav og tilbyder ekstra siddepladser, det perfekte område at dekorere med planter eller dværge.

 Moderne havedesign – bygg selv Piknik -bordet

Byg dit eget havebord i træ - interessante blomster - forårsplanter

Gartneri kan klares uden det rigtige picnicbord til måltider i frisk luft. Dette projekt er let at lave selv og tilbyder mere end nok plads til husejerne og deres gæster. Her er instruktionerne:

Trin 1 – Skær cedertavler i forskellige bredder og sæt dem op som en bordplade, så der er lidt ledigt mellem hvert stykke.

Trin 2 – Skær 4 / eller mere, afhængigt af bordlængden / cedertavler, hvis længde er bordbredden. Placer dette under det første som et stik og støtte.

Moderne havedesign – brug det, du allerede har

Idéer til havearbejde i mursten

Rester af terrassekonstruktionen og andre materialer, der findes i haven, fungerede som konstruktionselementer i en søjle og blomsterpotter af beton. En murstenssøjle skaber smukke kontraster, ser rustik ud og minder om landstedets stil.

Ekstraordinært havedesign med interessante dekorative elementer

Planter Have Blomsterpotte Dekoration

Billardkugler blev lagt i de grønne urtepotter som dekoration. Du kan finde mere ekstraordinære dekorationer på loppemarkedet, der vil tilføre karisma til rummet. På samme måde har du ikke nødvendigvis brug for store objekter for at få stor indflydelse. Under alle omstændigheder skal de være vandtætte!

Moderne havedesign – træpaneler beskytter privatlivet

Byg selv en træhegnshave

For at beskytte dit private område har du brug for moderne havedesign Træpaneler. Her er vejledningen til at lave det selv –

Trin 1 – Planlæg rummet og grave huller i jorden, der er mindst 106 cm dybe. Du kan eventuelt leje en rendegraver.

Trin 2 – Placer cedertræbjælker i hullerne, mærk dem derefter med småsten og derefter jord. Brug et niveau til at sikre, at bjælkerne er lige.

Trin 3 – fastgør vandret 1 * 4 cedertavler til bjælkerne.

Moderne havedesign – interessante betonkrukker

seje havedesign ideer-stedsegrønne planter betonkrukker

5 grundlæggende tips til et moderne havedesign derhjemme

Previous Post
Udendørs loungemøbler ideer til en luksuriøs “Al Fresco” oplevelse
Next Post
Tinker og design Polaroid fotos dekoration: 17 gode humørideer