15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pool på terrassen – sådan omdanner du det udvendige område!

Haveideer landskabspleje moderne minimalistisk

Tiden, hvor sommeren starter og slutter, afhænger af, hvor du bor, og også af det globale klima, der stadig bliver uforudsigeligt fra dag til dag. Men uanset ændringer i vejret kan vi roligt sige, at de fleste af os elsker at bruge lidt mere tid ved poolen, især når solen også spiller med. Selvom ikke alle er velsignet med en pool i haven, kan de, der allerede har en, måske tænke lidt over, hvordan de kan gøre deres poollandskab endnu mere mindeværdigt i denne sæson ved at tilføje nogle elementer.

Fra udendørs vandfald til smarte belysningsmuligheder og farverige siddepladser, her er en samling af nogle af de mest populære tendenser, der passer til din Pool på terrassen lover at transformere. Disse sjove opdateringer tilskynder dig ikke kun til at bruge mere tid udendørs. Alle dine gæster vil helt sikkert udtrykke deres dybe entusiasme, næste gang du arrangerer en poolfest. Lad os springe direkte ind i emnet og nyde friskheden af ​​disse fortryllende billeder?

Pool på terrassen – Et vandfald i baghaven

Idéer til havedesign sommersol

Hvorfor begrænse dig selv til en simpel Pool på terrassen ? De udendørs vandspil er blevet meget populære i de sidste par år. Vi elsker selvfølgelig koi -dammen og de klassiske svømmebassiner, men intet kan slå glansen af ​​et betagende vandfald. Poolvandfald giver et fantastisk visuelt udsagn, og vi kan kun forsikre dig om, at dine børn ville elske at lege ved poolen eller svømme i det lune vand. Og dine gæster ville virkelig føle sig perfekte til at sole sig og slappe af ved poolen i et par timer. Men et vandfald i baghaven behøver ikke altid at være dyrt, og selv simple vandkilder kan tilføje det samme visuelle drama og spændende fornemmelse som de store pools.

Pool på terrassen – brændende magi

Baggård pool have billeder eksempler moderne

Det er ikke for svært at forestille sig, hvad vi laver her. Når du allerede har vandfaldet, er det tid til at afbalancere elementerne og kombinere det med lidt ild! Takket være de mange moderne designs kan du kombinere en pejs med den udendørs pool på en innovativ og genial måde. Hvis en pejs ikke matcher designstilen i dit poolområde, kan du tilføje mindre ildsteder eller Tiki -fakler, som også forbedrer det fræsende udseende af dit udendørs område uden særlig indsats. En udendørs pejs vil også tjene dig ud over sommeren, det vil straks være i fokus for det kølige poollandskab og tiltrække alles opmærksomhed.

Tropisk paradis derhjemme!

moderne design hvide træstole haveområde

Den tropiske designstil har været et uovertruffen hit i interiør og udvendigt design siden 2014. Sommeren er naturligvis det ideelle tidspunkt at krydre dit poollandskab med tropiske elementer. Det kan betyde en omfattende renovering af helheden Pool på terrassen at gøre og forvandle det til en oase af ro, med naturlige klipper, vandfald og tropiske planter. Eller du kan bare bringe det hawaiiske look hjem med et par sommerbuske og masser af grønt, sammen med noget sand! Sidstnævnte betyder meget mindre arbejde for dig, og det er selvfølgelig meget billigt, så det er et smart valg, især hvis du bor i en region med snedækkede vintre.

Geometrisk balance og kølig belysning

Terrasse design ideer pool område

Ligesom dit interiør ser bedre ud med symmetri og en balance af teksturer, så sker det i det udendørs landskab. Nogle gange har du bare brug for lidt græs, et par buske og de rigtige lænestole for at afrunde looket. En simpel, minimalistisk tilgang til pool -landskabspleje er lige så effektiv og attraktiv som den udsmykkede stil. De fleste moderne hjem har elegante silhuetter, der supplerer denne stil, der ligner det udendørs poolområde en naturlig forlængelse af det indre boligareal. Tilføj et par glasskydedøre fra køkkenet og stuen til pooldækket, og konverteringen er gennemført!

Et vigtigt aspekt af det udendørs landskab kommer først til sin ret efter solnedgang. Ja, det er belysningen der. Moderne LED-lys gør ikke kun din udendørs belysning meget mere farverig og sjov, men gør den også energieffektiv. Det er velkendt, at det bæredygtige design og de grønne faciliteter altid er i trend i de seneste år. Så nu er det ideelle tidspunkt at tage denne tilgang til poolbelysning. Forbind dette område med eventyrlys og automatiserede systemer, der tillader dynamiske belysningsmuligheder, og du har det perfekte sted til en cool poolfest!

Nu kan dine fødder blive våde!

Kølig forfriskning i middelhavsstil sommerstemning

Ja, det er fedt at have de afslappende loungestole og komfortable liggestole, men hvorfor blive ved poolen og stadig nyde den stærke sol og din yndlingsbestseller? Intet giver et bedre, mere stilfuldt visuelt udsagn end liggestole, der virkelig bringer en masse feriefølelse til din have eller terrasse. Fås i en række forskellige former og størrelser, de kan parres med en kølig paraply, og det perfekte look på dit hjem sommer oase er komplet.

Så hvad planlægger du egentlig for dit poollandskab i denne sæson??

Pool i haven – komfortable liggestole ved poolkanten

Have pool terrasse ideer i klassisk stil

Praktisk og komfortabelt – parcelhus med rektangulær pool

Pool terrasse trægulve ideer design udendørs område

Tropisk paradis – hyggelige planter skærmer poolen

Terrasse design ideer aften belysning solsenge lilla LED lys

God belysning om aftenen

Poolbelysning eksotisk forsænket belysning aften skinnende

Middelhavsstil pool -terrassearealer ideer smukt originale

Liggestole terrasser beton gulvbelægning rattan omkring sofabord lav

Pool violin form LED lys blå lilla have design

Landskabspleje ideer belysning pool moderne minimalistisk

Previous Post
Vandcykling – innovativ idé fra Schiller Sport
Next Post
Lav en DIY borddekoration fra en buket blomster