15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

15 nyttige tips til perfektion af terrassedesignet

terrassedesign ideer moderne møbler

Hvis du planlægger din Terrasse design opfriskning eller konvertering snart, denne artikel er lige hvad du har brug for. Uanset om du bare skal designe den nye terrasse eller friske op og forbedre den eksisterende indre gårdhave, er disse interessante og originale tips nyttige for dig. Hvis du vil gøre gården mere afsondret, kan du tjekke de ideer, der tilbyder et roligt tilbagetog i haven. Du kan også konvertere terrassen til det perfekte familiesammenkomststed. Vi har også passende forslag til dette. Hvis du starter forfra med terrassedesignet, skal du sørge for, at dine ideer implementeres så vellykket som muligt. Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvad du præcist vil have til din baghave, og hvor stor du vil have den til at være. Vi giver dig de bedste tips til Terrasse design forestil dig, samt de smukkeste havedekorationer og accenter. Når du er færdig med at bygge og plante din have, kan du afslutte dit projekt med havemøbler, lys og ekstra udstyr.

Patio design med matchende mønster

15 tip til terrassedesign havemøbler rød

For landskaber, der indeholder mange forskellige plantearter og strukturer, kan de ekstra mønstre være lidt af en overdrivelse. Små dimensioner er en god løsning til at formidle mere stemning og lykke i miljøet. Som et eksempel for Terrasse design vi har valgt et billede med havemøbler i hvidt og rødt.

Terrassedesign med en forfriskende brise

15 tips til udsmykning af terrassen

Terrasse designs der er beskyttet mod regn og byger er i de fleste tilfælde desværre også beskyttet mod den friske sommerbrise. For at skabe en luftig og frisk følelse i din baghave kan du bruge en loftsventilator. Hvis du også tilføjer en pære, kan du også nyde de varme sommeraftener i haven.

Få noget privatliv

15 tip til terrassedesign naturoplevelse

Hvis du har begrænset plads i din baghave, kan du holde dit opholdsområde lidt skjult for naboerne. Der er mange smukke og visuelt matchende ideer, der er egnede til denne situation, såsom hegn, høje træer, buske eller en hæk.

Glem ikke belysningen

15 tip til terrassedesign eksotiske omgivelser

Udendørsbelysningen har mange funktioner som at belyse stien i haven eller skabe en dejlig og hyggelig stemning. Det bør også være en vigtig del af Terrasse design være. En vedhængskonstruktion over bordet kan sikre blød og behagelig belysning, selv efter solnedgang.

Integreret terrassedesign

15 tips til terrassedesign to etager

Et værelse i gården dækket med mursten eller fliser vil på en eller anden måde ikke være i harmoni med omgivelserne. En bedre løsning til integreret Terrasse design, der skal bruges naturmaterialer, der ikke bryder forbindelsen mellem det naturlige miljø og det møblerede område.

Rund kanterne af

15 tips til terrassedesign af træhegn

De høje hegn med stænger er en meget velegnet måde til elegant at afgrænse dit baghaveområde. Disse hegn er også den perfekte dekorationsmulighed, hvis du vil dyrke klatreplanter. Sørg først for at have valgt de rigtige klatreplanter, der passer til forholdene i haveområdet. Hvis du vil have mere privatliv, skal du sætte maskehegnene ved siden af ​​hinanden.

Inkluder arkitekturen

15 tip til terrassedesign pejs

Brug dit hjems arkitektur til at komme med ideer til farver og struktur til dit hjem Terrasse design at tænke sig om. Gipsvægge sikrer et neutralt fundament, mens stenmuren formidler en visuel kompleksitet til det hyggelige hjørne, hvor pejsen er placeret.

Bland forskellige materialer

15 tips til at designe din terrasse accent blå

Små ændringer i farver eller materialer skaber en interessant og mangfoldig fremvisning af dig Terrasse design. Tænk på at bruge en kant, for eksempel ved at bruge forskellige stentyper og på denne måde adskille sidde- og spisepladserne.

Brug “hardscape”

15 tip til terrassedesign stenpejs

Et stengulv kan næsten ubemærket blive til en stenkant, der omkranser terrassearealet. Baghaven kan omdannes til et opholdsområde. Hvis du også tilføjer en pejs, bliver terrassen det perfekte sted til en grill.

Genovervej vægdekorationen

15 tips til terrassedesign metaldekoration

De lodrette haver er ikke noget nyt, men de levende vægge har vundet en nyfunden popularitet. Hvis du ikke ønsker at vedligeholde en muret have, kan du bruge et spailer -træ til at blødgøre terrassen.

Fokuser på forhaven

15 tips til terrassedesign græsplæne grøn

At Terrasse design foran huset ses ikke så ofte. Men du kan stadig bruge denne plads til din fordel. Med et par designtriks kan dette område blive et godt sted at sidde udenfor med familie og venner. Brug containere i mellemhøjde til at skabe en mild grænse mellem græsplænen og hardscape.

Sæt accenter på dekorative elementer

15 tips til terrassedesign af træmøbler

Dekorative elementer til Terrasse design kan sætte smukke accenter, hvis du er ordentligt beskyttet mod regn og vind. Hvis din stil er eklektisk eller favoriserer et bestemt tema, skal du tilpasse de dekorative elementer til interiøret. Du kan bruge elementer som skulpturer eller borddekorationer til dette.

Ændre formålet

15 tip til terrassedesign af køkkenstole

En enkelt funktions gårdhave er for begrænset for de fleste familier. Tænk i stedet over, hvordan du vil redesigne dit anlæg for at maksimere brugen af ​​baghaven. For eksempel er et barbord i haveområdet det perfekte sted til mange forskellige aktiviteter og så meget praktisk til mange formål.

Opbygning af planter

15 tips til terrassedesign ved hjælp af løv

Hvis der mangler stoffer eller hardscape, kan planterne med glæde overtage konstruktionsfunktionen i Terrasse design overtage. Kombination af forskellige græsarter og løvplanter sikrer mangfoldighed i haveområdet.

Tilsæt vandelementet

15 tip til terrassedesign af havefontæner

Selv en lille kan opfriske atmosfæren i baghaven og skabe mere livlighed. Små vandelementer kan tjene som charmerende accenter, ligesom det lille fuglebad vist på billedet.

Previous Post
35 Halloween-makeup-tips til hele familien
Next Post
22 ideer til dekorative grøntsagshaver – fornøjelse for øjnene og ganen