15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udendørs bord til spisning i haven – 16 topmærkevarer

Udendørs bord -have-bord-design-inout33-keramik-bord-ben-træ-top

At skabe et virkelig behageligt udendørs område, at tilbringe hyggelige stunder med venner eller bare spise ude i det fri, er uden tvivl et fornuftigt område Udendørs bord  det vigtigste krav. Den skal dog opfylde flere krav – være funktionel, stor nok, vejrbestandig, let at passe og naturligvis glæde øjet med et eksklusivt design. Her finder du et vidunderligt udvalg af 16 havebord designs fra førende producenter i hele Europa.

Udendørs bord – en udendørs spiseplads

Udendørs bord -have-bord-design-inout33-træ-tallerken-blå-fødder

Havebordet ‘Inout 33’ af den italienske producent Gervasoni er bestemt et særligt møbel, der er kendetegnet ved en ekstraordinær kombination af materialer. Den rektangulære bordplade er lavet af teak, bordbenene er håndlavet af emaljeret keramik og den nyttige stabilitet sikrer en bæredygtig stålkonstruktion.

Udendørs bord – 16 designs fra førende havemøbelproducenter

Udendørs bord-havebord-design-inout33-ekstravagant-eksklusivt

Det eksklusive bord ville helt sikkert finde et sted i interiøret og kan vidunderligt tilpasses det omgivende interiør og design takket være farveudvalget af emalje – hvid, antracitgrå eller blå. Finer i valnød, teak eller farvet optik fås som ekstraudstyr og kun til indendørs brug.

Udendørs bord ‘Allux’ fra Mamagreen

udendørs-bord-have-bord-design-allux-tag-terrasse-rektangulær

Det rektangulære havebord, almindeligt ved første øjekast, er designet af designerne Vincent Cantaert og Barbara Widlingtias for Allux, Italien. Den fås i en variant med en rektangulær eller firkantet form – 239 x 100 cm og 100 x 100 cm. Bordet er udelukkende lavet af aluminium og har en let vedligeholdt glasplade.

Integrerede farvede elementer kan let kombineres med resten af ​​møblerne

udendørs-bord-have-bord-design-allux-hvid-infinity-pool

En meget fantasifuld idé, som Allux -designerne har demonstreret, er at placere farvet papir eller tynde duge eller bordløbere under glaspladen på et bord. Bordpladen kan redesignes med lille indsats og dermed perfekt kombineret med resten af ​​møblerne. Stof eller papir i samme farve eller med lignende motiver som møbelets polstring vil skabe en forbindelse mellem møbelelementerne.

Udendørs bord ‘Flair’ af Atmosphera H2out

udendørs-bord-havebord-design flair-rektangulær-hvid-terrasse

‘Flair’ er et typisk rektangulært bord til udendørs brug. Den består af pulverlakeret galvaniseret stål og fås i både rektangulære og runde versioner. Takket være den holdbare belægning og det robuste materiale er bordet særligt let at vedligeholde, robust og holdbart mod ydre påvirkninger.

Udendørs bord ‘Pier’ fra RODA, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-mole-træ-bord-pergola

‘Pier’ er en samling af udendørs teakmøbler designet af designeren Rodolfo Dordoni til den italienske producent RODA, der kombinerer moderne design med traditionel møbelkonstruktion. Sættet ser meget enkelt og reduceret ud til den funktion, som hvert møbel skal opfylde.

Havebord i teaktræ med middelhavskarakter

udendørs-bord-have-bord-design-mole-træbord

Kollektionen er kendetegnet ved sin typiske middelhavskarakter og klassiske design. Havebordet, bænken og stole har en rektangulær form med forstærkede ben udelukkende lavet af teak. Den fås i fire størrelser fra 170 cm.

Praktisk, rektangulært spisebord til haven

udendørs-bord-have-bord-design-rektangulært-pier-træbord

Udendørs bord ‘Rough’ af NORR11, Tyskland

udendørs-bord-have-bord-design-ru-naturligt-massivt træ-rektangulært

Hvis du har lagt trægulve i haven eller på terrassen, er der muligvis ikke noget andet møbel, der ville passe bedre til det end det rektangulære havebord ‘Raugh’ fra den tyske producent NORR11. Det er meget solidt bygget med en bordplade lavet af et helt stykke træ, fra en træstamme.

Massivt havebord med et naturligt look

udendørs-bord-have-bord-design-ru-naturligt-træ-massivt

Bordpladen i træstamme er 8 cm tyk, og det naturlige udseende med trækorn og forarbejdningsspor efterlades med vilje ubehandlet, som det er. Træet er kun imprægneret og karakteriserer træstammens naturlige form. Hvert bord er dannet af et andet stykke træ, hvorfor dette kan variere i størrelse og størrelse.

Udendørs bord fra Image’n, Frankrig

udendørs-bord-have-bord-design-billede-i-rektangulært-træ-træ-krukke

Havebordet ved det kreative tegnestue ‘Image’ in ‘, Frankrig glæder sig over sin legende karakter. Det fungerer som et bord til spisning og samtidig som en urtepotte, hvor du med succes kan dyrke et lavtvoksende træ eller en lidt større plante. Bordet hedder ganske enkelt ‘Havebord’ og er et bæredygtigt projekt af Olivier Berg for Atelier So Green and Image ‘in, der har specialiseret sig i udvikling af fantasifulde plantemaskiner.

Fest omkring træet i haven

udendørs-bord-have-bord-design-billede-i-træ-træ-krukke

Det usædvanlige bord er ideelt til terrassearealet og består af en beholder med en let konisk form i det nederste område. Oven i det, omkring planten, er der designet en ring, der går rundt om træet. Den er bred nok til at tjene som en hylde, og åbningen i midten tillader daglig pleje af planten.

Udendørs bord ‘Symi’ fra Mediteraneo, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-rotting-brun-plast-symi

‘Symi’ er et ovalt havebord fra Mediterraneo, Italien, lavet af plastnet. Kombineret med siddemøbler fra kollektionen er det vidunderligt velegnet til moderne havedesign. 6 stole passer rundt om bordet, hvilket gør det til et perfekt sted for hyggelige stunder med venner og familie i den varme sæson.

Udendørs bord ‘Long Board A-Lowha’ af Lonc, Holland

udendørs-bord-have-bord-design-lang-bord-moderne-surfbræt

Havebordet ‘LONG BOARD A-LOWHA’ designet af Rogier Waaijer til den hollandske producent Long fik ikke sit navn for ingenting. Det ovale bord har den typiske form som et surfbræt. Bordpladen er lavet af HPL (High Pressure Laminates) og er sat på en stabil konstruktion lavet af pulverlakeret stål. I midten, langs bordpladen, laves en slids, der tillader væsker som regnvand og muligvis spildt drikke at løbe ud uden problemer.

Udendørs bord ‘Olympia’ fra Fast, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-oval-hvid-olympia

Den italienske producent Fast er kendt for sine funktionelle møbler, hvoraf nogle er lige velegnede til indendørs og udendørs brug. ‘Olympia’-kollektionen former mærkets filosofi og er kendetegnet ved dets ultralette, men samtidig meget holdbare aluminiumskonstruktion.

Funktionelle, bæredygtige udendørs møbler fra Fast

udendørs-bord-have-bord-design-rundt-olympia-lille

Møbler serien indeholder borde – store med en oval eller rund form og stole med armlæn. Der er seks farver at vælge imellem, som understreger designsproget i de lineære møbler endnu tydeligere. De er lige så velegnede til en traditionel eller moderne stemning.

Udendørs bord ‘Flower’ fra Ethimo, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-metal-rektangulært-foldbart-blomst

Møblerne fra serien ‘Flower’ af den italienske producent Ethimo er udelukkende lavet af metal og fås i en lang række farver. Denne samling er meget karakteristisk for mærket og har vundet stor popularitet. Møblerne er kendetegnet ved et brugervenligt design – det kan foldes, stables og fås i flere muntre farver.

Foldbar og i farve – møbler til praktisk brug i haveområdet

udendørs-bord-have-bord-design-foldbar-funktionel-metal-blomst

Designet i metal og den farvede pulverlakering sikrer bæredygtig brug. Disse møbler er ofte mærkbare på små caféer på fortovet eller terrassen og er vidunderligt velegnede til det trange private udendørs område, hvor havemøblerne skal opbevares forskelligt om vinteren.

Udendørs bord ‘Wedge’ af Living Divani, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-rektangulært-kile-hvidt

‘Wedge’ er et designerbord af Arik Levy til Living Divani, Italien. Det er kendetegnet ved en rektangulær, meget tynd bordplade og geometrisk buede ben. Afhængigt af materialet er der en variant til indendørs og udendørs brug.

Spisebord lige velegnet til indendørs eller udendørs brug

udendørs-bord-have-bord-design-rektangulært-kile-træ-indvendigt

Versionen lavet af aluminium med en polyurethanbelægning er designet til udendørsarealet, mens den i kastanjetræ med et naturligt look eller i Charocal er velegnet til indendørs brug.

Udendørs bord ‘Vertex’ af Vondom, Spanien

udendørs-bord-have-bord-design-ekstravagant-vertex-design

‘Vertex’ er en del af en af ​​de sidste møbelsamlinger af designeren Karim Rashid for den spanske producent Vondom. Spisebordet har en normalt rektangulær plade og en meget interessant bordbund. Den har en typisk geometrisk, tredimensionel form og har en særlig skulpturel effekt. I kombination med stolene fra serien skabes et tidløst moderne opholdsområde med præference for klare trekantede strukturer.

Riget med trekantede geometriske strukturer – ‘Vertex’ møbelserie af Karim Rashid

udendørs-bord-have-bord-design-toppunkt-hvid-geometrisk

Udendørs bord ‘Boiacca’ af Kristalia, Italien

udendørs-bord-have-bord-design-sort-beton-moderne-boiacca

Møbelserien ‘Boiacca’ designet af Lucidi Pevere til Kristalia, Italien, er perfekt til udendørs brug. Møblerne fås i et begrænset antal, da de er håndlavede ved hjælp af specifik teknologi. Den anvendte cement er typisk for byggeindustrien, men ikke for møbelkonstruktion.

Møbler serie i minimalistisk stil lavet af cement

udendørs-bord-have-bord-design-beton-detaljer-udsigt-boiacca-materiale

Den præcise konstruktion er lavet af stål og bringes subtilt i den målrettede elegante form med cement.

Udendørs bord ‘T’ af Lyon Bènton, Frankrig

udendørs-bord-have-bord-design-t-beton-moderne-massivt

Tabellen kaldet ‘T’ af Lyon Béton er navngivet på den måde af en grund. Det former T-bogstavets form og består af et enkelt stykke ultralet beton. Små siddemøbler med samme reducerede designsprog er også tilgængelige.

Massivt bord udelukkende af beton

udendørs-bord-have-bord-design-t-havemøbler sæt

Udendørs bord ‘Tekura’ af Les jardins, Frankrig

udendørs-bord-have-bord-design-tekura-træ-teak-hpl

‘Tekura’ er et rektangulært spisebord til haven eller terrassen, som dog med succes kan integreres indendørs. Den er lavet af teak undtagen panelet, der er lavet af holdbart HPL.

Udendørs bord ‘Ludwig’ af Richard Lampert, Tyskland

udendørs-bord-have-bord-design-ludwig-bænk-hvid

Brugen af ​​bænke er virkelig populær udendørs og ikke for ingenting. Der er flere siddepladser i et lille rum, og det er let at beskytte det mod regn og andre ting – bare dæk det til. Den tyske producent Richard Lampert tilbyder udemøbletsættet ‘Ludwig’, der består af et rektangulært træbord og to bænke.

Bord og bænke til indvendig og udvendig

udendørs-bord-have-bord-design-ludwig-stahl-træ

Topperne er lavet af lærketræ, og den stabile ramme er lavet af pulverlakeret stål. Det 220 centimeter lange bord bruges i haveområdet og moderne interiør i industriel stil.

Previous Post
Jernmangel hvad skal man gøre? – En oversigt over årsager, symptomer og fødevarer, der indeholder jern!
Next Post
At bygge og anlægge et drivhus i haven – hvad du skal overveje